Un munte de produse consumate -partea a II-a


produse consumate


Iata asadar ca am supravietuit scrierii primei parti, am prins curaj si am zis sa termin cu produsele consumate fotografiate ca deja mi se strang altele....


Ingrijirea corpului!


produse consumate


Dupa cum lesne se poate observa la capitolul aplicarea cremei de corp sunt deficitara din lipsa de timp sau mai bine spus proasta organizare, dar in fine de astazi chiar am inceput sa remediez situatia pentru ca Slava Domnului, am un adevarat arsenal de creme!

Crema dupa plaja Bioderma - este minunata, ca o emulsie fina care lasa pielea supla si perfect hidratata fara sa fie lipicioasa! Recomand cu drag!


produse consumate


Avon Planet SPA - crema pentru picioare - se lauda ca ar avea unt de shea in compozitie, dar cred ca este ataaaaat de putin! Nu hidrateaza absolut de loc. Ii spun NU!

O crema de corp care am primit-o la un eveniment - se pare ca ar fi fost naturala, dar nu mi-a placut! Slinoasa intr-un cuvant!

Crema de corp de la un hotel - chiar ok in comparatie cu altele!


produse consumate


Dove - este minunata, ca intotdeauna!

Ziaja - cu lapte de capra. Nu stiu de ce nu ma inteleg deloc cu produsele lor! Nu o recomand, nu mi se pare ca hidrateaza.


produse consumate


Elmiplant Skinnergy - este o crema de corp buna, care poate fi o alegere inspirata!

Crema pentru maini Neutrogena - imi place mult, am un tub pe noptiera.

Klorane Bebe - mi-a placut si ea, pentru ca da, tot eu am folosit-o!


produse consumate



Anticelulitice si geluri pentru bust!


produse consumate


Gel anticelulitic Collistar - este minunat, il recomand cu tot dragul! Se aplica foarte bine si chiar mi se pare eficient! Pielea arata clar mai bine!


produse consumate


Gel pentru bust Clarins - da, eu fac parte din categoria nebunelor care cred in gelurile pentru bust si nu imi lipseste un sortiment din casa. Acesta imi place pentru ca nu e lipicios si ma pot imbraca imediat!


produse consumate


Capsule anticelulitice cu cafeina de la Collistar - si ele mi-au placut tare mult si cred ca o cura completa ar face diferenta! In plus chiar miros a cafea, asta daca va place aroma!


produse consumate


Lancome Slim Success - este cel mai eficient tratament anticelulitic incercat de mine pana acum. In acest ambalaj sunt doua fase elastice imbibate intr-o solutie, umede cu care se infasoara fiecare picior in parte de la coapsa la genunchi si are si niste mici clame metalice cu care sa fixezi benzile sa nu cada. Trebuie sa stai cu ele pana se usuca si va spun ca diferenta se vede imediat! Eu mai am una, dar sper sa mai gasesc pe undeva sa imi cumpar. Stiu ca au fost scumpe, dar nu mai stiu suma si le-am luat de pe Strawbery.


produse consumate


Pliculete cu crio-gel anticelulitic de la Collistar - e clar ca oamenii astia de la Collistar chiar au produse bune pentru ingrijirea corpului! Mie mi-au placut, dar as fi vrut sa am mai multe ca sa vad eficienta cu
adevarat!

Bruno Vassari - crema pentru fermitate -  textura produdului si modul in care patrunde imi piele mi-au placut!

Sisley gel anticelulitic Celluli Now- o cantitate prea mica ca sa vad vreun efect! Dar minunat ca si crema hidratanta!


produse consumate


Am inclus aici si o crema mica de la Avene Xera Calm care mi-a placut tare mult si sper sa o incercati daca aveti probleme cu pielea uscata sau atopica pentru ca este minunata! Am scris despre gama si aici!


produse consumate



Make-up!


produse consumate


Am inclus aici nu doar produse care s-au terminat ci si multe glossuri sau rujuri peste care am dat si am vrut sa le elimin fiind mult prea vechi!

Rujuri rezistente Avon - unul singur este terminat, celelate trei mai aveau cate ceva, dar la gunoi cu ele. Mi-au placut, erau destul de rezistente fara sa usuce buzele!


produse consumate


Creion -ruj Giordani - cu doua capete: creion contur si ruj prea vechi si o culoare prea deschisa pentru gustul meu. Nu stiu de ce l-am cumparat!

Gloss Quick Pen Avon - aplicare cu buretel, dar nuanta nu mi s-a potrivit, un mov pruna.

Gloss Revlon - nici maro-ul acesta nu a fost pe gustul meu, desi produsul in sine era grozav.

Gloss Maybelline - minunat si el si culoarea, dupa cum se poate usor observa, l-am terminat pana la ultima picatura!


produse consumate


Gloss L'Oreal - mi-a placut, se vede ca este folosit dar s-a rupt pensula si a trebuit sa renunt la el.

Ruj-gloss Maybelline - si el mi-a placut la un moment dat, dar nu ma mai regaseam in culoarea de bronz auriu pe care o are. Ca sa vezi cum se schimba gusturile omului! La gunoi, deci!


produse consumate



Primul ruj Avon din poza a fost un fuchsia si este terminat pana la ultima picatura, scos cu pensula absolut tot continutul. Deci mi-a placut!

Cel de-al doilea, tot Avon e un movuliu. E aproape gata si el, dar nu imi mai place in prezent culoarea!

Al treilea este un maro, 80% consumat si el, dar de asemenea nu ma mai regasesc in culoarea cu pricina. Tot Avon.

Ultimul este un ruj Chanel primit de la cineva, dar care cred ca este foarte vechi pentru ca nu se aseaja culoarea deloc pe buze, parca e untura si nu are aderenta! Culoarea este un rosu-corai superb dar nu il pot aplica sub nici o forma. Poate nici nu e original, cine stie...mi se pare prea dubios modul de aplicare desi ambalajul are un mecanism misto de deschidere! Pana si un ruj Oriflame se aplica mai bine.


produse consumate


Lancome Gloss in Love - l-am consumat si mi-a placut maxim! Recomand!

Guerlain Gloss - de asemenea mi-a placut tare mult. Sunt sigura ca va va placea si voua!

Gloss Max Factor - il am de mult si ma despart cu greu de el, pentru ca mi-a placut mult de tot si culoarea lui, un roz perfect cat si mirosul, cumva de guma de mestecat, care nu si-a pierdut deloc aroma in timp. Plus ambalajul superb! Nota 20!!!!


produse consumate


Glossuri Oriflame - prea vechi, desi mi-au placut!

Gloss Color Trend de la Avon. Nu mi-a placut, era cumva apacios si dupa cinci minute nu mai era pe buze, il mancai.


produse consumate


Balsam pentru buze Vichy - este absolut minunat, miroase demential a trandafir si hidrataeaza foarte bine. Il voi recumpara cu siguranta si vi-l recomand si voua daca va place aroma de trandafir, subtila sa ne intelegem, nu trandafir bulgaresc, daaaaa?


produse consumate


Mostre de ruj primite prin reviste, de la Avon. Nu mi-au placut nuantele, prin urmare nu le-am folosit si merg la gunoi!


produse consumate


Creioane Kohl Lancome - ambele negre, primul s-a cam uscat si trebuie sa apas prea rau si ma enerveaza asta, asa ca la gunoi. Cel de-al doilea a fost defect ca sa zic asa. Cu orice ascutitoare l-as ascuti i se rupe varful intr-una si nu reusesc sa il folosesc! La gunoi si el! Totusi de la Lancome as fi avut alte pretentii. Nu mi s-a mai intamplat cu nici un creion faza asta cu ruptul varfului!


produse consumate



Creioane contur de buze de la Avon, Oriflame, Seventeen si unul no name. Cel rosu e mecanic si s-a terminat, celelalte mai au dar nu prea mai folosesc creioane de contur in ultima perioada si sunt cam vechi sa le mai tin!


produse consumate


Mascara Lancome Volume a Porter - mi-a placut foarte mult si chiar nu consider ca se ocupa doar de volum, pentru ca alungeste frumos genele!

Estee Lauder Mascara Sumptuous Extreme - mi-a placut mult si acum am una full-size! Si volum si alungire superba!

Mascara Collistar ART design. Si ea mi-a placut si constat ca tot ceeea ce am incercat de la Collistar mi-a placut mult, asa ca as fi curioasa sa mai incerc si altceva. Produsele Collistar le gasiti in Douglas.

Dior Addict IT-Lash - este doar o miniatura dar peria mare cu peri de silicon, face toti banii. Ne-am inteles foarte bine si da, l-as cumpara full size!


produse consumate


FDT Mustaev Skinny Tint Foundation - am scris despre el aici!

Estee Lauder FDT Double Wear - nu cred ca mai are nevoie de nici o prezentare, toata lumea il adora, mai ales daca ai nevoie de acoperire mare! Eu am nevoie rarisim dar imi place foarte mult! Recomand macar sa incercati un esantion!


produse consumate



Demachiere!


produse consumate


Apa micelara Nivea - este foarte cunoascuta si foarte buna. Mie imi place foarte mult si iata ca am reusit sa dau gata doua sticle!


produse consumate


Apa micelara Ivatherm - si ea imi place desi trebuie sa va spun ca tenul este putin mai lipicios dupa demachiere decat daca ai folosi Nivea. Nu ma deranjeaza pentru ca oricum eu ma spal dupa pe fata!

Lapte demachiant Clean Rituals de la Marionnaud - este o marca proprie si mi-a placut mult. Fin, onctuos, curata minunat! Va spun ca uneori simt nevoia sa respect toti acei pasi de demachiere, clasici....Il recomand cu drag daca va place laptele demachiant!


produse consumate


Demachiant pentru ochi bifazic Nivea. Imi place pentru ca este eficient si nu ustura ochii. Deci este perfect. In plus este foarte acesibil ca si pret! Doua sticle bifate!


produse consumate

Apa termala La Roche Posay - a fost perfecta pentru geanta mea! In format micut pentru prospetime la pachet in zilele caniculare de vara. Dar nu imi lipseste din casa si am molipsit-o si pe mama cu acest microb!

Demachiant pentru ochi Douglas- marca proprie, bifazic, curata foarte bine fara sa agreseze pielea sensibila a zonei. Il recomand cu drag!

Bioderma lotiune Micellara - in format travel size, perfecta pentru calatoriile mele! Perfecta pentru oricine as completa!


produse consumate


Apa micelara Avene - ei bine, daca cineva poate sa concureze Bioderma, atunci aceasta apa micelara o poate face cu succes! Este minunata si mi-ar placea sa o am si full-size!

Demachiant bifazic Collistar pentru ochi - si el un produs de exceptie. Love Collistar!

Demachiant pentru ochi waterproof Sephora - indeparteaza si cel mai rezistent machiaj si o face bland, ceea ce conteaza de fapt! Este foarte bun.


produse consumate



Protectie solara!

Stiti deja ca sunt maniaca cu protectia solara si iata ca si anul acesta am reusit performante!


produse consumate


Avene SPF 50 - am spus de fiecare data cat de mult imi place, am scris de curand si aici!


produse consumate


Nivea Sun SPF50 - este un produs foarte bun. Se aplica foarte usor si intra imediat in piele. Am scris de multe ori despre aceste produse pe blog!

Jason Sun - este o crema groasa, cu filtre minerale, pentru copii, care nu imi place im mod deosebit datorita faptului ca ramai alb. Nu as recumpara-o!

Academie SPF 50+ - este o crema minunata, absolut minunata! De la modul in care se aplica, la felul in care arata pielea si la mirosul subtil, ei bine, merita sa o ai la indemana! Pretul este mare, dar cine si-o permite nu ar trebui sa ezite! The Best!


produse consumate


Bioderma Photoderm Mineral - am scris despre ea aici!

Bioderma Photoderm Max - mi-a placut cel mai mult datorita modului usor de aplicare. Si rezistentei si faptului ca nu m-am ars! Am scris despre ea aici!

Bioderma ABC Derm Solaire 50+ - este destinata copiilor si contine filtre minerale de protectie ceea ce inseamna evident ca lasa urme albe. Nu as mai opta pentru ea, ca nu imi place acest aspect!

Bioderma Photoderm Max crema colorata - am scris despre ea aici!


produse consumate


ACM Sensitelial - nu mi-a placut, merge la gunoi trei sferturi plina. Este tot o crema colorata dar coloreaza tenul intr-un portocaliu ciudat si parca il lasa si uleios dupa aceea. Nu, sincer nu o pot recomanda!


produse consumate


Mastile Sephora - sunt minunate, am scris despre ele aici!


produse consumate



Dizolvant pentru lac de  unghii Auchan - isi face treba foarte bine la un pret super decent, asa ca da!


produse consumate



Antiperspirante!


produse consumate


B.U. in action - mare sau mic mi-a placut la fel de mult, cel mare are totusi o aroma mai subtila nu asa intepatoare ca cel mic! Am scris aici despre ele!

Gerovital Saphire woman cu acid hialuronic - nu m-am dat in vant dupa mirosul care imi amitea de spray-urile de pe vremuri, dar este eficient!

Nivea invisible spray - mia placut mult si intr-adevar nu lasa urme. Recomand!

Nivea invisible roll-on - nu mi-a placut datorita faptului ca simteam zona initial umeda, apoi lipicioasa!

Dragile mele, acestea au fost, le-am dovedit cu perseverenta pana la urma.

Va astep cu drag parerile!

KISSES!




CONVERSATION

1 comentarii:

  1. Wow, chiar ca un munte de produse. :) Felicitari pentru perseverenta de a scrie aceasta postare si de a o duce pana la capat. :)
    Si eu scriu despre produse consumate, dar eu nu las sa se adune asa de multe. Scriu un articol Empties o data pe luna si cand am cel putin 10 produse -- cand ambele aceste conditii sunt indeplinite.
    Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere