Finn Crisp, pentru o viata sanatoasa!


finn crisp


Intotdeauna ne dorim sa mancam cat mai sanatos dar intrebarea care se pune este daca totusi reusim sa ducem la bun sfarsit acest fapt...



Cei care lucrează la birou mănâncă mereu pe fugă, de obicei în fața laptop-ului, iar timpul alocat mesei este, uneori, de sub 15 minute. În același timp, oamenii au tendința de a-și cumpăra produse de tip fast-food sau de patiserie, ceea ce poate fi periculos pentru sănătate pe termen lung. Astfel, Finn Crisp a lansat o campanie prin care își propune să aducă în atenția oamenilor importanța unei mese sănătoase și sățioase, chiar și în micile pauze de la birou.


finn crisp


ÃŽn cadrul unei cercetări publicată în The New York Times Magazine s-a concluzionat că aproximativ 62% dintre angajaÈ›i consumă masa de prânz la birou, un fenomen pe care oamenii de È™tiință socială l-au numit ,,desktop dining.’’

,,Gustările sănătoase È™i gustoase la locul de muncă ne păstrează în formă maximă, aÈ™a că Finn Crisp își doreÈ™te să încurajeze conceptul de healthy snacks la birou: salate, dip-uri, supe sau orice altceva se poate prepara È™i transporta uÈ™or, fără a avea nevoie de încălzire. ÃŽn plus, dacă sunteÈ›i pregătiÈ›i cu gustări sănătoase, nu veÈ›i fi ispitiÈ›i de opÈ›iunile nesănătoase disponibile la birou.”, a adăugat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.


finn crisp


Finn Crisp, o gustare sănătoasă și sățioasă cu multe proteine și fibre naturale

Fibrele sunt esenÈ›iale pentru o dietă sănătoasă È™i echilibrată, iar specialiÈ™tii în nutriÈ›ie au constatat că necesarul zilnic de fibre este de 25 - 35 de grame.  Pentru că au un conÈ›inut bogat în fibre (între 15-21 grame la suta de grame de produs), Finn Crisp sunt sățioase, contribuie la o funcÈ›ionare adecvată a sistemului intestinal, menÈ›in stabil nivelul zahărului din sânge, luptă împotriva diabetului, menÈ›in inima sănătoasă È™i ajută la reducerea riscului de cancer.


finn crisp


Despre Finn Crisp

Brandul Finn Crisp a fost înfiintat în Finlanda, în anul 1952. Producatorul Finn Crisp este numărul doi în lume în producția de pâine crocantă și lider în industria de panificație din Finlanda și Țările Baltice.
În România, produsele Finn Crisp sunt distribuite de Maresi Foodbroker SRL şi se găsesc în lanțurile de magazine Auchan, Carrefour, Cora și Mega Image, în două variante: pâine crocantă tradițională (din secara și din tărâțe de secară) și pâine crocantă subțire (din secară, cu multicereale sau cu chimen, coriandru și usturoi). Prețul recomandat pentru o cutie de Finn Crisp de 175 g/200 g este între 7.50 si 8.90 lei.


finn crisp


Voi ati incercat Finn Crisp? Eu trebuie sa recunosc ca sunt mare fan, consider ca este foarte usor de integrat in alimentatia zilnica, trebuie doar sa incerci!

Te astept si pe tine cu pareri, sunt curioasa daca iti place!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu