HYMM Men’s Care by AMWAY


HYMM Men’s Care by AMWAY


Toata lumea stie ca Amway este acea companie prestigioasa care nu face rabat de la calitate, ba dimpotriva, se afla acolo sus in top, alaturi de Estee Lauder sau Lancome la capitolul ingrediente folosite! Deci calitate inainte de toate!

Asadar faptul ca lanseaza noutati este pentru toata lumea extrem de important si mai ales tentant si datorita faptului ca au ales sa se adreseze tot mai frecvent si barbatilor, care o buna perioada de timp au fost usor marginalizati de catre industria de beauty!

Amway extinde gama HYMM Men’s Care cu produse noi, create special pentru a se potrivi perfect rutinei de îngrijire a bărbatului modern, aflat mereu în mișcare, dar foarte atent cu propria imagine.


Noile produse răspund tocmai acestor nevoi practice de îngrijire zilnică, fiind ușor de utilizat și foarte eficiente. Având la bază o formulă unică, testată dermatologic, îmbogățită cu ingrediente naturale care protejează pielea de iritațiile lamei de ras, noile produse conferă pielii un parfum lejer și unic, ce persistă întreaga zi.

Noile produse care îmbogățesc gama HYMM pentru bărbați sunt:

Gelul-cremă HYMM pentru curățarea feței cu spumă revigorantă
Apa de toaletă HYMM cu note oceanice
Borseta pentru cosmetice HYMM pentru bărbați


Gelul-cremă HYMM pentru curățarea feței cu spumă revigorantă 


HYMM Men’s Care by AMWAY


Acest gel-cremă curăță și are efecte de îngrijire chiar și asupra bărbii de 3 zile. Formula lejeră cu pH neutru este creată pentru a înlătura sebumul, uleiurile și transpirația, lasând pielea curată, hidratată și cu un miros plăcut.

Formula include extract de Ginseng, care este recunoscut pentru proprietățile de stimulare a pielii și de tonifiere. În plus, ingredientele precum Aloe Vera, vitamina E și mușețelul ajută la hidratarea și calmarea pielii dupa bărbierit.


Apa de toaletă HYMM cu note oceanice 

Acest nou produs se remarcă prin notele sale contemporane, masculine, inspirate de miresmele oceanice. Cu o aromă revigorantă, grație uleiurilor aromatice foarte concentrate și cu note distincte marine, noul parfum din gama HYMM împrospătează mintea și simțurile pe tot parcursul zilei. Aroma sa include o componentă exclusivă, Lorenox, care adaugă profunzime parfumului și lasă o urmă caldă, lemnoasă și masculină.

Apa de toaletă HYMM a fost creată exclusiv pentru AMWAY de către prestigioasa casă de parfumuri Mane, localizată în sudul Franței, în apropiere de Grasse, locul de naștere al parfumeriei.


Borseta pentru cosmetice HYMM pentru bărbați


HYMM Men’s Care by AMWAY


O borsetă pentru cosmetice, structurată corect, este esențială atunci când îți dorești să fii bine organizat. Fie că vorbim despre organizarea instrumentelor de bărbierit sau de organizarea produselor de îngrijire personală, borseta poate fi un ajutor fantastic, mai ales atunci când călătorești.

Asadar stii unde sa cauti atunci cand ai de facut un cadou! Iar eu te astept cu impresii, evident!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu