Kika deschide un nou magazin in Bucuresti!


kika


Dragilor, nu stiu daca v-am mai povestit dar multe din obiectele sau piesele de mobilier din casa mea vin de la kika, este un magazin care mie imi place tare mult, inca de pe vremea cand il vizitam in Budapesta! Si pentru ca am noutati vi le impartasesc si voua!



kika


kika, unul dintre cei mai mari È™i mai cunoscuÈ›i retaileri de mobilă È™i decoraÈ›iuni din Austria, va deschide până la finalul anului cel de-al doilea magazin al său, tot în BucureÈ™ti. Dacă primul magazin kika, deschis în 2008, este situat în zona Militari în cadrul parcului „West Park Retail”, noul magazin va fi amplasat în estul capitalei, în sectorul 3, pe bulevardul Theodor Pallady. La începutul lunii septembrie s-a finalizat tranzacÈ›ia de achiziÈ›ionare a fostului magazin Obi de către kika, iar deschiderea oficială este preconizată pentru luna decembrie a acestui an.


kika


kika continuă astfel expansiunea în România, investind peste 14 milioane euro în amenajarea celui de-al doilea magazin. Acesta se va întinde pe o suprafață de 12.000 de metri pătraÈ›i, incluzând depozitul È™i o parcare generoasă ÅŸi va asigura 80 de noi locuri de muncă în România. Noul magazin va oferi clienÈ›ilor săi un sortiment variat de accesorii pentru locuință, precum È™i cele mai noi trenduri în materie de canapele, mobilier pentru living, mobilier media, fotolii cu funcÈ›ii – pe scurt, pentru fiecare spaÈ›iu de locuit, tot ce este necesar pentru un cămin modern, confortabil È™i practic.

Dar kika nu se concentrează doar pe capitală. În februarie 2017 a fost lansat magazinul online pe www.kika.ro, prin care clienții din întreaga țară pot accesa simplu și confortabil cele mai noi produse kika. Creșterea vizibilă a cifrei de afaceri demonstrează că există cerere din partea clienților, precum și faptul că magazinul online a fost foarte bine primit.


kika


Suntem bucuroÈ™i că ne aflăm deja în linie dreaptă cu pregătirile pentru deschiderea celui de-al doilea magazin din România. Cererea clienÈ›ilor pe piaÈ›a din România s-a dezvoltat foarte bine în 2017, am putut creÈ™te continuu rezultatele din ultimii ani. Datorită acestei evoluÈ›ii pozitive ne-am decis să continuăm planul de expansiune cu un magazin nou, modern, în sectorul 3 al capitalei. De asemenea, È™i alte proiecte sunt în curs de derulare. Dorim să le oferim clienÈ›ilor noÈ™tri un sortiment cât mai variat, potrivit oricăror cerinÈ›e È™i preferinÈ›e. Lansarea magazinului online a reprezentat un pas important atât pentru depășirea graniÈ›elor regionale, cât È™i pentru accesarea de către publicul cu afinitate pentru cumpărăturile online a celor mai noi trenduri în domeniu. Pe scurt, cu toÈ›ii ne dorim să «Facem casă bună împreună»”, a declarat Dr. Gunnar George, CEO kika-Leiner Group.


kika


kika România atinge anual o cifră de afaceri de peste 15 milioane euro, brandul având rezultate notabile în special pe categoriile de mobilier tapițat și corpuri de iluminat.

Pentru dezvoltarea brandului kika pe piața locală, noi deschideri sunt în curs de derulare pentru viitorul apropiat și în alte orașe mari din România

Voua va place kika? Va astept cu mare interes parerile!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu