Un look nou in fiecare zi cu Nivea!


nivea hair


Tie ti se intampla sa stai in fata oglinzii minute bune si sa te gandesti ca parca ai vrea sa schimbi ceva la parul tau? Mie mi se intampla foarte des, parca tot mai des in ultima vreme...Sunt nemultumita de textura, de tunsoare, de modul in care se aseaza parul si lista ar putea continua asa o buna bucata de vreme....


Moda este într-o continuă schimbare, iar femeile îşi doresc să fie în trend cu fiecare capitol al vieții lor: atunci când își aleg ținuta perfectă sau destinația de vacanță, dar și când vine vorba de coafarea și îngrijirea părului. În fiecare zi, însă, ele întâmpină aceeași provocare: dorința de a se coafa pentru a-și pune în evidență stilul fără să-şi facă griji că părul se deteriorează.


nivea hair


NIVEA lansează Care & Hold, prima gamă de styling și îngrijire cu o formulă inovatoare care regenerează în mod activ părul, asigurând în același timp fixarea de care ai nevoie fără a-l deteriora. Noua formulă ajută coafura să reziste până la 24h fără să încarce firul de părul, acesta este întărit și capătă un aspect natural pe care femeile îl iubesc. Ingredientul secret? Panthenol-ul care întărește fibra interioară a firului de păr și o hrănește în profunzime.

FrumuseÈ›ea înseamnă un look natural, aÅŸa că îndrăzneÈ™te să străluceÈ™ti ÅŸi foloseÅŸte produse care au grijă de părul tău. Pentru o coafură perfectă care rezistă 24h, dar în acelaÈ™i timp îi oferă părului hidratarea de care are nevoie, poÈ›i folosi spuma de păr NIVEA Care & Hold. Formula uÈ™oară a gelului cremă NIVEA Care & Hold acÅ£ionează în profunzime asupra structurii firului de păr fără să îl încarce ÅŸi lăsându-l flexibil. Pentru o finisare naturală È™i rezistență puternică întreaga zi, fără un aspect de păr uscat, poÈ›i utiliza fixativul NIVEA 
Care & Hold. Folosite împreună, produsele din noua gamă îi oferă părului strălucire cu un volum relaxat și un finisaj natural astfel încât vei avea un nou look în fiecare zi.


nivea hair


Descoperă produsele din noua gamă NIVEA Care & Hold şi vei avea o coafură care rezistă până la 24h, regenerând părul și oferindu-i un aspect natural și sănătos.

Prețuri maxime recomandate:

Fixativ NIVEA Care & Hold, 250 ml – 16,50 lei
Spumă NIVEA Care & Hold,150 ml – 16,50 lei
Gel cremă NIVEA Care & Hold, 150 ml - 19,80 lei

Mie nu imi place aspectul acela de par imbacsit, tapat si super-mega aranjat, imi place sa fie totul mult mai natural si relaxat!

Tie cum iti place sa iti porti parul? Ce stil de coafura preferi? Te astept cu drag sa imi lasi parerea!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu