Noua Imagine Revlon



imagine Revlon


Cand, cum si in ce fel ne lasam seduse de un brand? Cum ne intra in suflet si nu ne mai iese de acolo? Cred ca fiecare dintre noi avem povestea noastra, ne leaga emotii, amintiri, imagini care ne apar in fata ochilor si nu se mai lasa duse usor din suflet!

Imagini, da, si despre ele este vorba! Ne transpun intr-o alta lume, ne gandim cum ar fi daca...si uite asa, incet, incet avem un nou si colorat motiv de a mai aduce ceva acolo, pe masuta de toaleta!

Astazi va povestesc despre noua imagine Revlon, o imagine menita sa inspire femeile sa isi urmeze visele si pasiunile!

Gal Gadot, pare sa fie exact ce trebuie pentru a deschide drumul spre visare, dar nu numai, sa inspire si spre actiune! Revlon isi doreste ca femeile care iubesc brandul sa isi gaseasca forta de a se exprima cu pasiune, optimism, putere si stil! Hmmm, suna bine, trebuie sa recunosc ca si eu imi doresc sa pot fi asa mereu!

Odata cu noua campanie, Revlon isi doreste sa lanseze o serie de evenimente culturale care sa stranga femeile impreuna in conversatii spumoase, sa impartaseasca experiente si sa celebreze frumusetea!

In viziunea lui Fabian Garcia, Ceo Revlon, Gal reprezinta femeia puternica, independenta, frumoasa, moderna, pe care Revlon a celebrat-o intotdeauna!

Gadot este actrita, mama, sotie, fost soldat, foasta Miss Israel, avocat pentru drepturile femeilor iar ei i se vor mai alatura inca patru ambasadoare care vor fi anuntate mai tarziu!

Revlon este un brand iconic, lansat in 1932 cu revolutionara oja opaca pentru unghii. De-a lungul timpului a lansat produse care au devenit un etalon, fiind numarul unu in produse de colorare a parului in SUA!

Voi ce produse Revlon iubiti? As fi tare curioasa sa aflu! Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu