Aura Mugler - parfumul tau semnatura....




Aura Mugler


Stiti, eu sunt curioasa de un lucru...Intotdeauna m-am intrebat cum se intampla sa stim ca daaa, acesta este parfumul meu semnatura! Aveam senzatia ca aceasta titulatura este perimata!

Evident ca fiecare dintre noi aderam la o familie olfactiva sau alta, evident ca intotdeauna vom avea preferate dar pentru mine este si mai evident ca din piata asta fooooooooarte mare a parfumurilor, unele se detaseaza cu gratie dar si cu multa forta fata de altele!

Nu sunt eu un expert, dar sunt o persoana care iubeste parfumul iar colectia mea este una maricica as spune eu, impresionanta ar spune altii, asadar am o oarecare idee despre ce vorbesc. Si pornind de la experientele mele olfactive stiu sigur ca unele parfumuri raman acolo, in suflet peste timp si ca imi doresc sa le recumpar si sa le am intotdeauna pe masuta de toaleta.

Sunt putine acestea, extrem de putine, si de aceea iti voi spune ca noutatea Aura Mugler este unul dintre acestea.


Aura Mugler


Si am stiut asta din clipa in care l-am mirosit anul trecut in aeroport. Pe de alta parte am invatat sa nu ma mai arunc asa, necontrolat sa cumpar un lucru...vreau sa fiu sigura ca ceea ce cumpar chiar merita, de aceea nu l-am cumparat atunci, pe loc! L-am testat pe hartie prima data, pentru ca daca e ciudat si nu imi place nu risc sa ma intoxic cu el, mai ales ca urma o calatorie cu avionul intr-un spatiu inchis. Dar mi-a placut teribil, asa ca l-am pus pe piele...

Si am zburat impreuna spre casa, si am ajuns acasa si el era tot acolo, dezvoltat in alte noi si pregnante arome...Si am stiut atunci ca el poate fi acela , noutatea care lipsea de pe masuta mea! Va garantez ca nu ati mai mirosit de mult un astfel de parfum senzual!

Imi aduce cumva aminte de Alien, tot de la Mugler, un alt parfum de referinta pentru mine, e carnal si pasional si totusi....e verde!

Este unic si seducator si te va transpune instant intr-o alta dimensiune, pentru mine este un parfum hipnotic!



Aura Mugler



Sunt situatii cand cumpar on-line un parfum pe care nu il pot mirosi in Romania dar pentru ca imi place sticluta si mi-o doresc in colectie, ma las purtata de val.

Povestea sticlutei Aura Mugler merita sa fie cunoscuta! Ideea i-a apartinut lui Thierry Mugler, iar un artist a sculptat-o inainte de a fi realizata industrial. Aceasta sticluta pretioasa este practic o opera de arta, o inima incadrata simbolic de litera "M". Sticla grea se aseaza firesc in podul palmei si vrea sa ramana cu tine.

Ei bine, Aura Mugler are acea sticluta pretioasa care te face sa vrei sa o ai! Ai insa marele avantaj, pentru ca iata, din februarie este aici, cu noi, si il poti testa pe pielea ta. Nu cred sa nu iti placa, dar trebuie sa il incerci, sa vezi cum se aseaza ingredientele pretioase si cum le percepi tu!

Pentru mine este fabulos!



Aura Mugler

Aura Mugler indeamna fiecare femeie sa fie ea, unica si irepetabila, sa indrazneasca sa se exprime, sa indrazneasca sa simta ceea ce ...simte, sa isi permita sa traiasca ceea ce ...traieste! Sa fim noi, asa cum ar trebui, asa cum natura ne-a construit!

Tu vei indrazni??? Aceasta este intrebarea! Pentru ca da, sta in puterea ta, iar alaturi de Aura Mugler vei simti cu adevarat ca poti fi aceea persoana care ti-ai dorit intotdeauna sa iasa la iveala.


Aura Mugler


Ce contine aceasta adevarata opera de arta? Va dezvalui in continuare si va asigur ca este vorba despre o orchestratie perfecta! Aura Mugler face parte din categoria oriental-floral-carnal!

Putem spune ca Aura Mugler este construita in jurul a trei inimi:

-o inima care bate instinctiv si este data de tiger liana - este pentru prima data cand aceasta planta din medicina chineza este folosita in parfumerie

-o inima botanica - data de frunza de rubarba si floarea de portocal - cu note fresh, intense si vibrante

-o inima "animalica"- care cuprinde vanilia de burbon si esente lemnoase - de o senzualitate felina , asemanatoare pielii incinse...


Aura Mugler


Este un parfum excesiv si adictiv, ca toate parfumurile Mugler, o inima care bate, intensa si vibranta, puternica si stralucitoare, vitala si care raspandeste emotie!

Your instinct, your Aura! Aura Mugler!

Si pentru ca vorbeam la inceput de parfumuri semnatura, da, cred ca acesta ar putea fi parfumul tau semnatura! Trebuie doar sa ii dai ocazia sa demonstreze ceea ce poate!

Dragilor, vreau sa va aflu parerile! Sunt importante pentru mine! Incercati parfumul si dati-mi de stire! Vreau sa stiu cine se mai inscrie in fan-clubul Aura Mugler! Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu