Cum sa ai cele mai frumoase picioare!




Balea


Vine primavara, asa anunta meteorologii cel putin, dar nu asta e motivul pentru care va scriu astazi! Primavara, vara, iarna sau toamna picioarele mele trebuie sa arate perfect pentru ....MINE!

Imi place sa imi simt pielea fina si imi place sa imi port rochiile si fustele chiar si in mijlocul iernii, asadar primavara nu este atuul principal pentru picioare perfecte! Pentru ca, sa fim seriosi, anotimpurile s-au schimbat mult, nici iarna nu mai e ce a fost iar eu, trebuie sa recunosc, circul numai cu masina, la caldura, deci pot purta linistita fuste sau rochii si in miezul iernii!


Balea


Pot purta, evident daca am grija sa am picioare pefect epilate si aici trebuie sa va spun din start ca nu am fost adepta lamei de ras. Am folosit si inca folosesc epilatorul si ceara, dar uite ca in viata mea a aparut si aparatul de ras.


Balea


Eu am aceasta varianta de la Balea, pe care o gasiti in DM si care mi se pare foarte draguta si feminina si doar stiti ca eu iubesc "rozoseniile" generic vorbind, asa ca nu puteam fara aceste aparate.


Balea


Sunt super-mega-practice, daca imi permiteti exprimarea si in plus au si rezerve, ceea ce mi se pare foarte important ca sa nu aruncam in nestire lucrurile, sa le mai refolosim, zic eu.


Balea


Un ajutor de nadejde este si spuma pentru ras, pe care in DM o gasiti in diverse arome, eu o am pe cea de piersica si imi place nu doar mirosul ci mai ales spuma fina, bogata, onctuoasa!

Si apoi picioarele frumoase nu merg fara hidratare pe masura! Recunosc, la acest capitol sunt deficitara. Nu stiu, lene, lipsa de timp, alegeti voi, dar parca ar merita si cremele mele de picioare o soarta mai buna! Si picioarele mele, evident.

Dar uite, promit acum solemn, aici, in fata voastra sa remediez aceasta situatie cat nu este prea tarziu, pentru ca daaaaa, am nevoie de hidratare si am descoperit tot in DM acest unt pentru picioare care merita cu siguranta un loc de cinste pe noptiera.


Balea


Miroase fresh, foarte placut, dar nu doar despre miros este vorba. Nu este unsuros si patrunde repede in piele, deci poti linistita sa il aplici fara sa te gandesti ca vei distruge toate cearceafurile proaspat spalate, pentru ca recunosc, eu ma gandesc si la acest aspect. Bine, as putea sa imi pun sosete dupa ce aplic crema de picioare, stiu ca se absoarbe mai bine, dar eu am un pitic pe creier, de cand ajung in casa primul lucru pe care il fac este sa imi dau sosetele jos, sa simt podeaua rece sub talpi.

Revenind la minunata mea crema, spuneam ca imi place pentru ca este suficient de hidratanta fara a fi lipicioasa si prea grasa, asadar va recomand sa o incercati si voi.

Eu sunt curioasa daca voi va hidratati talpile in fiecare seara, asa cum toate stim ca ar trebui...Si sunt si mai curioasa ce metode de epilat folositi! Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu