Noutati de primavara de la Sensai










 
sensai


Sensai este unul dintre acel branduri exclusivite ca si tehnologie, dar as putea spune ca este totusi accesibil, nu este genul de brand la care sa te uiti si sa nu iti permiti in viata asta sa il cumperi vreodata!


Nu ma intelegeti gresit, nu o sa il gasiti la nivel mass-market, dar avand in vedere calitatea acestor produse, cred ca meritam sa ne mentinem tineretea tenului, caci avem doar unul , corect?

Performanta produselor Sensai este recunoscut ca incepe de la nivel celular iar lupta impotriva ridurilor este dezideratul primordial.

WRINKLE REPAIR ESSENCE CELLULAR PERFORMANCE - esenta pielii ideale!

-este inspirat de structura pielii si este imbogatit cu triplu colagen.

Bariera tegumentara este extrem de importanta! Lipidele intercelulare sunt un factor crucial in mentinerea hidratarii pileii.Stratul cornos - stratul de la suprafata pielii - este construit din doua componente care se comporta precum mortarul si caramizile. Blocurile de corneocite sunt inconjurate de lipide intercelulare complexe care imbogatesc stratul cornos cu o bariera ce previne pierderea apei si protejeaza straturile profunde ale tegumentului. Cu varsta, lipidele din piele incep sa scada. Desi lipidele complexe intercelulare nu isi altereaza structura, in unele arii lipsesc parcelar, astfel incat bariera tegumentara nu mai are hidratarea corespunzatoare. Acest fapt poate creste susceptibilitatea pielii de  a deveni mai uscata si duce la aparitia altor semne de imbatranire cutanata, cum sunt liniile si ridurile fine.


sensai


Cu un deceniu de expertiza anti-ageing, Sensai a provocat toate conventiile de ingrijire a pielii si  s-a reinventat prin Skin Barrier Technology - o formula care modeleaza lipidele intercelulare cruciale in functionarea ca bariera a pielii. Inspirata de structura naturala a pielii, aceasta formula absoarbe rapid si ajuta la refacerea pielii care este privata de uleiurile sanatoase si de hidratare datorita procesului de imbatranire, stresului sau factorilor externi. Cu bariera naturala de hidrtarea a pielii restaurata, pielea arata mai sanatoasa iar liniile si ridurile fine sunt mai putin vizibile.


sensai


Abordarea Triplu Colagen

Aceasta abordare in eliminarea ridurilor presupune distrugerea vechiului colagen si stimularea formarii de colagen nou! Aceasta strategie nu doar ca incurajeaza regenerarea colagenului si ii regleaza turn-over-ul celular, dar protejeaza si impotriva distrugerii colagenului.


sensai


1. Reduce colagenul vechi 


sensai


 HA/COL Booster  -o componenta unica care munceste sa reduca vechiul colagen prin cresterea enzimei denumite colagenaza, o enzima care scindeaza colagenul.

Extract din frunze de piersic - stimuleaza sinteza colagenului


sensai


Extract de nalba - traditional folosit ca un remediu natural, previne glicarea colagenului, o cauza majora a imbatranirii pielii.


sensai


2. Creaza colagen nou

3. Apara impotriva glicarii colagenului

Dintre femeile care au incercat acest serum:

La aplicare :


sensai


-98% au spus ca serumul se absoarbe instantaneu in piele
-95% au simtit efectul de hidratare

Dupa 14 zile:

-89% au spu ca pielea lor arata mai proaspata
-85% au observat ca pielea lor este mai matasoasa, cu un aspect mai sanatos si luminos.


sensai



Cu o textura bogata dar totusi fina, serumul se absoarbe rapid in piele, oferind o reducere  vizibila a ridurilor si liniilor fine.

In gama mai exista si o crema antirid pentru ochi si un antirid pentru fata.


sensai


sensai



Pentru ca Sensai are si produse de makeup, trebuie sa facem cunostinta si cu corectoarele! Vorbim despre corectorul iluminator care:

-acopera imperfectiunile
-adauga luminozitate
-hidrateaza


sensai


Are in compozitie extracte de matase care aduce acea hidratare atat de necesara lasand pielea fina si radioasa si protejand impotriva deshidratarii.


sensai


Il gasim in patru nuante si printr-o simpla apasare pe buton eliberam cantitatea necesara pentru aplicare.


sensai


Total Finish - este o pudra care pur si simplu aluneca pe piele lasand in urma un look foarte natural si hidratare pentru confort maxim.Toate acestea le gasim in aceasta pudra compacta, o pudra tratament propusa de Sensai!


sensai



O gasim in nici mai mult nici mai putin decat....9 nuante! Avem de unde alege cu siguranta! Imbogatite cu amino-acizi pudrele Sensai protejeaza impotriva prafului si a umiditatii, oferind un aspect foarte fresh si natural. Textura incredibil de fina fuzioneaza practic cu pielea pentru un aspect super catifelat si un confort de durata.


Arta iluminarii cu matase!

Supreme iluminator - infuzeaza lumina oriunde avem nevoie. Are o textura satinata care aluneca foarte usor, lasand in urma un efect pudrat-matasos. Se poate folosi sub FDT pentru un efect de stralucire naturala sau deasupra pentru un aspect sculptat.


sensai


FDT luminos - imbogatit cu pigmenti care capteaza lumina, formula aluneca pe piele pentru un look fresh, hidratat si luminos. Aplicarea poate fi usor controlata, putand sa construim strat cu strat pastrand aspectul natural atat cat ne dorim. Este disponibil in 9 nuante.


sensai


Baza de machiaj stralucitoare - este un primer care infuzeaza luminozitate si corecteaza tonul pielii pentru un aspect sanatos. Formula extrem de hidratanta pastreaza un aspect foarte fresh.


sensai


Pudra translucida - reflecta lumina usor, p[entru un aspect al tenului matasoas si foarte proaspat. Se potriveste tuturor tipurilor de ten.


sensai


FDT satinat - o formula cremoasa, care da un aspect plin tegumentului datorita hidratarii bogate, confera o stralucire naturala subtila, da un aspect fara pete tenului care se simte perfect, ca si cand nu ar exista nici un FDT. Este disponibil in 9 nuante.


sensai


Pensula pentru FDT lichid - ajutorul perfect si extrem de usor de manuit pentru aplicare FDT.


sensai



Crema de dus Sensai Silk - o crema de dus luxoasa, care lasa piela fina si hidratata. O armonie olfactiva care contine piper roz, frunze de violeta si un buchet de flori albe combinate cu acorduri de ambra.


sensai


Tratament intensiv pentru maini - un tratament anti-agening fara de care nu ar trebui sa plecam de acasa. Lasa pielea mainilor fina si o protejeaza de radiatiile UVB.


sensai


Set pentru ingrijirea pileii pentru zi  - care cuprinde o crema de zi, o spuma pentru curatat fata si o lotiune pentru fata.


sensai


Sensai ne uimeste ca de fiecare data cu noutatile pe care evident ne-am dori sa le incercam. Le gasim pe toate in exclusivitate in magazinele Douglas si trebuie sa urmariti pagina lor de FB pentru ca periodic fac demonstratii in magazine si aveti astfel posibilitatea sa incercati produsele si sa vedeti exact ce vi se potriveste si cum se comporta pe tenul vostru. Pe de alta parte eu le-am mai incercat si pot sa va spun ca nu aveti cum sa fiti dezamagite pentru ca sunt produse absolut senzationaleeeee!

Voi ati incercat vreodata ceva de la Sensai? Daca da, spuneti-mi cum vi s-a parut produsul! Astept cu mare drag parerile voastre!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu