AFI Cool Beauty



AFI Cool Beauty


AFI Cotroceni este mall-ul pe care il vizitez cel mai frecvent! Recunosc ca este aproape de casa mea, dar imi place mult ca are o multime de magazine super interesante, de fapt chiar s-au deschis unele super cool in ultima perioada.



La AFI Cotroceni, doamnele și domnișoarele se pot bucura de momente de răsfăț la superlativ, în cadrul corner-ului AFI Cool Beauty, din zona patinoarului. În perioadele 17 - 19 mai, respectiv 24 - 26 mai, între orele 18:00 și 21:00, clientele AFI Cotroceni pot profita în mod gratuit de make-up și styling profesional, oferit de parteneri precum Geta Voinea, Sephora, Melkior, Gerovital sau Marionaud.

Zona de înfrumuseÈ›are este parte a campaniei „AFI Mai Cool”, campanie prin care cel mai mare mall din România le propune clienÈ›ilor săi să își înceapă vara cu experienÈ›e cool, iar premiile care le pot face vara cu adevărat memorabilă nu vor lipsi.

AFI Cotroceni dă startul distracÈ›iei de vară într-un mod extra-cool: a amplasat un semn luminos AFI cool alături de care clienÈ›ii trebuie să își facă o fotografie pentru È™ansa de a câștiga invitaÈ›ii la unul dintre cele mai aÈ™teptate evenimente ale verii – una dintre cele 25 de invitaÈ›ii la Electric Castle, una dintre cele trei È›inute Vagabond Studio sau, marele premiu, unul dintre cele trei smartphone-uri Samsung Galaxy S9.

În plus, corner-ul AFI Cool Beauty oferă clientelelor mall-ului sesiuni gratuite de make-up, hair styling și sfaturi de frumusețe pe care le vor primi direct de la specialiști. Toată această experiență a fost gândită astfel încât doamnele și domnișoarele să aibă parte de momente de răsfăț alături de brandurile preferate. Accesul este gratuit pentru clientele care se prezintă la info desk cu un bon de cumpărături de minim 100 lei aferent săptămânii în curs.

„ClienÈ›ii AFI Cotroceni sunt cool, mereu la curent cu noutățile din modă. Știm cât de important este pentru ei să aibă un look cât mai cool, indiferent că este vorba de o întâlnire de business, una personală – cu prietenii, cu persoana iubită... sau chiar la shopping! Tocmai de aceea, din dorinÈ›a de a-i surprinde, am organizat AFI Cool Beauty, unde, după cumpărături, doamnele È™i domniÈ™oarele se pot lăsa pe mâna specialiÈ™tilor noÈ™tri din magazinele de beauty partenere. Credem că prin această activitate toate participantele vor pleca acasă cu un zâmbet larg È™i vor fi nerăbdătoare să le arate celor dragi noul lor look cool.” a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.
Campania „AFI Mai Cool” se desfășoară în perioada 14 mai - 10 iunie 2018 È™i promite să le ofere tuturor vizitatorilor centrului comercial o mulÈ›ime de surprize.  Mai multe detalii despre campanie, dar È™i regulamentul de participare puteÈ›i găsi pe www.aficotroceni.ro sau pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

Despre AFI Cotroceni:

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau AFI Aventurier - un parc de aventură indoor unic în rândul centrelor comerciale din România.

Ce spuneti, ne vedem la cornerul AFI Cool Beauty?

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu