Pregateste-ti picioarele pentru vacanta!


life care


Sezonul concediilor este in toi, iar pregatirile pentru vacantele mai mult sau mai putin exotice, sunt din ce in ce mai intense. Cu acelasi entuziasm, toate femeile isi pregatesc si trupul pentru a arata fabulos in costumul de baie, pegatit special pentru sedinta foto destinata retelelor sociale.


Pentru multe femei insa, zona picioarelor reprezinta o problema, fiind destul de greu de tonifiat, avand un aspect inestetic de „coaja de portocala”. Din fericire, Life Care ti-a pregatit mici ponturi pentru ca tu sa obtii picioarele mult visate chiar inainte de concediu!

1. Maseaza-ti zilnic picioarele

Obiectivul principal al unei tehnici de masaj anticelulitic este de a topi grasimea si de a reduce aspectul de „coaja de portocala”. Masajul anticelulitic actioneaza asupra celulelor de grasime si ajutandu-le sa se desprinda de tesuturi si sa se reabsorba in mod eficient in corp. Acest tip de masaj specific se efectueaza pe acele zone ale corpului care sunt cel mai predispuse la celulita, precum picioarele. Pentru rezultate pe masura asteptarilor tale, maseza-ti picioarele in fiecare zi apeland la un podus profesional special conceput pentru reducerea celulitei.


life care


Life Care iti propune Gelul anticelulitic cu menta BIO cu aplicator. Acesta actioneaza local, incalzeste tesuturile si stimuleaza micro-circulatia, datorita cafeinei si extractului de menta, reducand vizibil aspectul de coaja de portocala. Datorita noului design de ambalaj cu bile metalice rotative, beneficiezi de un masaj prin presopunctura care activeaza circulatia sanguina si terminatiile nervoase. Actioneaza in profunzimea pielii si accelereaza efectul gelului.

2. Bea apa cu lamaie

Lamaile ajuta la detoxifiere, eliminand corpul de toxinele care cauzeaza celulita si retentia de apa. Acestea sunt, de asemenea, bogate in bioflavonoide si vitamina C, ale caror proprietati antiinflamatorii si antioxidante lupta impotriva radicalilor liberi, impiedica descompunerea colagenului si pastreaza depozitele de elastina (care actioneaza ca fillere naturale ale pielii).
Si nu este totul: lamaile ajuta, de asemenea, la restabilirea echilibrului acido-alcalin al organismului, mentinandu-ti un pH constant.

 3. Renunta la sarea rafinata 

Serios, nu poate fi mai usor decat acest lucru: treci de la sarea rafinata (sare de masa) la sarea de mare din Marea Celtica sau sarea de Himalaya.
Sarea rafinata este extrem de acida si elimina mineralele din organism. Este, de asemenea, extrem de deshidratanta (bun venit, celulita!), si atat de rafinata incat corpul tau va trebui sa depuna un efort foarte mare pentru a o asimila . Sarea rafinata ajuta doar la acumularea de toxine in corp. Pe cand, sarea de mare si sarea de cristal sunt alcaline, pline de minerale benefice.

PONT PENTRU VACANTA: 

Daca vei urma cele trei sfaturi de mai sus, cu siguranta, aspectul picioarelor tale se va imbunatatii semnificativ. Iar pentru ca stim ca vacantele sunt despre plimbari multe si poate, picioarele tale se vor simti obosite, iti propunem sa incerci Kräuter® Komfort Roll cu plante BIO. Acesta ajuta la indepartarea senzatiilor de oboseala si greutate a picioarelor stimuland circulatia sangelui.

Avand la baza un complex inedit de plante BIO precum Aloe Vera, masline, rozmarin, lavanda, unt de shea si grau, Konfort Roll-ul actioneaza in profunzime pentru a va oferi o piele tonifiata si picioare usoare.

Asadar, tot ce mai ai de facut este sa te bucuri de vacanta!


Eu am incercat atat gelul anticelulitic cat si roll-on-ul si pot spune ca ambele mi-au placut tare mult, ca toate produsele Life Care! Le recomand cu mare drag!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu