Sarbatoreste Dragobetele alaturi de Notino!



Amo-Ferragamo-Notino.ro


Cum ar fi viata noastra fara dragoste??? Ce intrebare grea, trebuie sa recunosc! Nici macar nu vreau sa ma gandesc, nu pot! Si pentru ca zi de zi vad la cabinet cazuri dificile si cred ca noi toti le observam in jur, mi-am propus de muuult sa fac tot ce imi sta in puteri sa ma bucur de fiecare moment, de toate lucrurile frumoase care imi ies in cale si sa fac din fiecare clipa una fericita!

Si daaaa, eu sunt din categoria aceea careia nu ii este teama sa spuna ca sarbatoreste Valentine's Day sau Dragobetele! De fapt amandoua. Dar pentru ca una a trecut deja, vreau sa ma bucur si de cea de-a doua. Nuuuu, asta nu inseamna ca iubirea nu trebuie celebrata zilnic, inseamna doar ca am un motiv numai bun sa imi aloc timp pentru o mica bucurie, o placere colorata si savuroasa!

Si din aceasta categorie de bucurii face cu siguranta parte si putin shopping! Am ca intotdeauna o lista considerabila de dorinte, dar ca de obicei nu o voi pastra doar pentru mine, ce farmec ar mai avea? Imi place sa impartasesc cu voi si imi place sa aflu si ce parere aveti voi, ce lucruri va plac, ce arome va sucesc mintile!

Dragobetele este pentru mine o sarbatoare a parfumului si daca s-ar putea, visez la o masuta de toaleta alba, pe care sa stea aliniate frumos o multime de articole roz sau rosii. Sa intind mana, sa oscilez, sa fie Amor Amor sau Si Passione? Sau amandoua? Hmmm, daaa, de ce nu? Toate minunatiile de mai jos le gasiti pe Notino.ro unde exista o sectiune special creata pentru Dragobete cu oferte absolut minunate!


Amor-Amor-Notino.ro


Setul asta minunat Amor Amor Cacharel mi-a furat inima si nici nu avea cum sa nu o faca! Parfumul asta floral-fructat se deschide vibrant cu note de grapefruit rosu, mandarina, portocala si bergamota, pentru a lasa apoi loc notelor de trandafir, lacramioara, crin alb si iasomie. Acordurile finale impletesc cu gratie note de ambra, boabe de tonka, vanilie, mosc si lemn de cedru. O adevarata incantare!


Dolce-Garden-DG-Notino.ro


Intotdeauna am avut o slabiciune pentru roz si pentru sticlutele de parfum! Cred ca stiti ca pe langa colectia mea de sticlute pline am si una de sticlute goale, la imbunatatirea careia contribuie toate prietenele mele!

Ahhh, Dolce Garden de la Dolce&Gabbana este un parfum floral-gurmand care te binedispune instant! Se deschide cu note de neroli si magnolie combinate cu mandarina, pentru a face trecerea subtila catre o inima in care pulseaza cocos, ylang-ylang si frangipani. Totul este desavarsit de aroma de vanilie, lemn de santal si lapte de migdale! Cum sa-i rezisti, cum???


La-Maison-Fig-Cassis-Notino.ro


Lasati-ma sa visez in culori, va rog! Pentru ca dupa o baie cu spuma muuulta si tot rasfatul cremelor si potiunilor magice de la Baylis&Harding doar asta mai poti face, sa patrunzi in lumea viselor!


Lancome-Labsolu-Rouge-Valentine-Edition-Notino.ro


Lancome!!! Ce poate fi mai minunat pentru o indragostita de frumos in orice zi a anului decat acest ruj Lancome editie limitata????? Eu vad inimioare peste tot si rujul asta este cu siguranta pe lista mea foooooarte scurta!!!!!

Dar nu doar el, ci si acest mascara Lancome, tot o editie limitata! Eu am varianta normala care imi place teribil, ca toate celelalte mascara de la Lancome, dar de ce sa nu fie unul cu inimioare daca este posibil???


Lancome-Monsieur-Big-Valentine-Edition-Notino.ro


Si pentru iubitoarele de pretiozitati de colectie, ce poate fi mai minunat decat aceasta sticluta editie limitata pentru anul nou de la Salvatore Ferragamo a celebrei Signorina? Vine intr-o cutie superba si nu poate lipsi din colectia mea! Sa va mai spun ca are note de varf de piper roz, inima de iasomie, bujor si trandafir iar la final ne incanta cu note de panacotta, paciuli si mosc? V-am sedus si pe voi definitiv?


Signorina-Salvatore-Ferragamo-Notino.ro

Dar despre Si Passione de la Armani ce spuneti? Daaa, ma gandeam eu ca va vor placea acordurile de inceput de piper roz, para si grapefruit, urmate de o inima de trandafir, iasomie, heliotrop si ananas, pentru ca marele final sa fie scris in acorduri de lemn de cedru, vanilie, paciuli si ambra!


Si-Passione-Armani-Notino.ro


Si da, pe Notino gasiti si delicioasele parfumuri Elie Saab. Eu va arat unul de-al meu, o editie limitata sa fiu in ton cu Dragobetele, rosu, rosu, rosu!


Elie-Saab-Resort-Collection-Notino.ro


Va astept si pe voi cu pareri, mi-ar placea sa aflu daca sarbatoriti sau nu aceasta zi. Si mai presus de toate mi-ar placea sa aflu ce va face cu ochiul din ceea ce am ales eu aici!


KISSES!

#notinoromania


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu