Ce produse iau cu mine in calatorie!


Travel-1-Notino.ro


Imi place tare mult sa calatoresc! Sunt convinsa ca si voua va place! As pleca in fiecare weekend undeva, in alta parte daca se poate!



Si evident ca atunci cand plec, iau cu mine o borseta plina cu produse mini, pentru ca imi trebuiesc multe lucruri, dar nu vreau sa car tone de produse totusi. Mini-urile imi sunt mai mult decat suficiente pentru o scurta vacanta si mi se par extrem de practice!

Ce iau cu mine atunci cand plec? Ei bine, va fac o scurta radiografie a portfardului meu si care este kitul de calatorie la care apelez! Pe Notino gasim foarte multe produse care se incadreaza in aceasta categorie, asa ca nu ne ramane decat sa rasfoim paginile site-ului. Si in plus trebuie sa va spun ca la cumparaturi de minim 220 RON in perioada 29 iulie- 4 august primim un voucher in valoare de 25 RON cadou, voucher ce va putea fi folosit la urmatoarea comanda! Voucher-ul de cumparaturi va fi ambalat in cutie, impreuna cu produsele comandate!

Si revenind la portfardul meu...Incep cu demachierea iar pentru cateva zile imi ajunge o sticluta de 100 ml de solutie micelara Bioderma Sensibio H2O .


Bioderma-Notino.ro


Sunt absolut convinsa ca toata lumea cunoaste aceasta lotiune micelara si nu mai este cazul sa o ridic eu in slavi! Si voua va place asa-i?

Nu plec niciodata, dar niciodata in calatorie fara mascara. Am o mascara noua de la Collistar si imi place teribil de mult. Eu o am impreuna cu un creion dermatograf si un portfard negru foarte dragut si chiar in aceasta formula le gasiti si pe Notino. Este o mascara de volum dar sincera sa fiu mie imi alungeste foarte frumos genele si nu are un aspect incarcat. Este un mare plus, pentru ca nu imi place genul acela de ochi de papusa asiatica, data pana la refuz cu mascara. De fapt nu imi plac excesele de nici un soi, nici macar in privinta machiajului.


Collistar-Notino.ro


Vorbeam mai sus despre ingrijire si evident ca dupa demachiere, urmeaza si folosirea unei creme potrivite. Mie imi place tare mult Lancôme Visionnaire, o crema cu valente multiple, dar care este in acelasi timp un foarte bun agent hidratant si o baza de machiaj exceptionala. Acum, in privinta ridurilor, nu stiu ce sa va zic, pentru ca desi am suficient de multi ani, totusi nu sunt posesoarea unor riduri profunde. Asta poate si pentru ca folosesc cu strictete acest ritual de demachiere si ingrijire si astfel aman cat pot eu de mult inevitabilul! Asta incer sa fac si slava Domnului, pana acum pare sa fi functionat!


Lancôme-Notino.ro


Ahhh, si desi cel mai mult imi place sa imi simt parul liber, suplu si matasos si consider ca in 5 minute poti avea un par proaspat spalat si aproape uscat, uite ca mai folosesc si eu din cand in cand o reimprospatare cu samponul uscat Batiste. E super bun si il gasiti si in varianta mini pe Notino!

Nu uit de ruj, evident si de o mica sticluta cu parfum. Daca merg la hotel ma bazez pe ei pentru gelul de dus, eventual crema pentru corp.

Voua ce produse nu va lipsesc din bagaj? Sunt curioasa cat de light calatoriti! Va astept cu mare drag raspunsurile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu