Plantur 39 Color Brown sau cum incepe o poveste de iubire!



Plantur 39 Brown


Trebuie sa va marturisesc ceva...Intotdeauna ma gandesc cu teama la momentul acela in care voi incepe sa imi vopsesc parul...Simt ca este tot mai aproape si as vrea totusi sa il imping cat mai departe...Nu cred ca nu am energia necesara de a ma vopsi la 3-4 saptamani!!!



Sunt genul de persoana energica, si desi iubesc ritualul de ingrijire complicat cu uleiuri, masti si toate
cele, de foarte multe ori sunt in mare graba si imi doresc ca in 10 minute sa am un par proaspat spalat si matasos.

Si totusi preocuparea pentru un par frumos exista de cand ma stiu, pentru ca aproape intotdeauna am avut parul lung. Iar atunci cand gasesc solutii foarte bune pentru parul meu, produse care ma entuziasmeaza, intotdeauna impartasesc si cu voi, pentru ca mi se pare firesc.

Si daaa, astazi am noutati care mi-au adus zambetul pe buze si speranta ca parul meu va arata si mai bine.

Sunt absolut convinsa ca stiti Plantur 39, v-am mai povestit despre acest brand minunat iar astazi vin cu noutati absolute!


Plantur 39 Brown


Plantur39 a lansat doua game noi pentru par, una dedicata parului blond, iar cea de-a doua dedicata celui brunet. Fiecare dintre ele contine un sampon si un balsam imbogatite cu pigmenti de culoare puternici.

Ambele game pot fi folosite atat pe parul natural, cat si pe cel vopsit.

Evident ca nu puteam ramane nepasatoare la aceste noutati si iata-ma cu samponul si balsamul pentru par brunet in mana!!!

In gama avem un sampon si un balsam colorant care:

– ajuta parul brunet sa capete o stralucire deosebita.

– ajuta la acoperirea primelor fire albe de par sau a radacinilor albe, pana ajungi la coafor. Evident
ca nu va functiona pe un par alb in totalitate pentru ca nu este o vopsea. Practic atat samponul cat
si balsamul contin pigmenti de culoare care adera de suprafata firului de par si raman acolo fara sa
se transfere pana la urmatoarea spalare. Colorarea devine cu atat mai intensa cu cat spalam parul
mai des cu acest sampon, iar daca vom folosi un sampon obisnuit, pigmentul se va spala.

– nu afecteaza structura firului de par pentru ca nu patrunde in interiorul acestuia, pigmenÈ›ii se
fixează doar la suprafața firelor de păr, un lucru minunat daca ma intrebati pe mine.

complexul de fito-cafeina previne caderea parului si sunt studii care ne arata ca doar 2 minute
daca este lasat la nivelul scalpului, acest complex se absoarbe si actioneaza timp de 24 de ore.

Ce iti poti dori mai mult de la un sampon decat sa ofere toate aceste minunate beneficii? Ei bine, daaaa, iti doresti sa functioneze! Sau cel putin eu asta imi doresc.

Asadar, cu toate aceste lucruri in minte am pus la treaba samponul si balsamul. Am cateva fire de par albe la tample si ici-colo apar altele, pe care in dorinta de a nu le vopsi, le-am tot smuls. Dar evident ca nici smulsul nu este o solutie la nesfarsit asa ca am inceput sa folosesc samponul pentru par brunet Plantur 39 Color Brown. Culoarea lui atunci cand il pui in palma este brun inchis. Se foloseste normal, ca orice alt sampon, doar ca se lasa 2 minute in plus pe par inainte de clatire pentru ca pigmentii sa aiba timp sa se fixeze pe firul de par. Si spalare dupa spalare chiar si cel mai tern si lipsit de stralucire par va arata intr-un mare fel.


Plantur 39 Brown


Trebuie sa recunosc ca am avut emotii dar din fericire rezultatele la mine s-au vazut de la prima aplicare. Nu, nu s-au acoperit perfect, dar la prima privire in oglinda, in zona tamplelor mi se parea ca nu mai sunt eu. M-am dus in baie si am aprins toate becurile sa ma luminez cat mai bine, haha, pentru ca realmente nu imi venea sa cred. Este clar ca functioneaza si il voi folosi in continuare, pentru ca da, firele albe s-au atenuat vizibil din punctul meu de vedere, dar vreau mai mult. In plus imi place teribil cum se vede si se simte parul meu. Am senzatia aceea de par greu, cu volum, cu fir puternic si stralucitor!

Pentru rezultate optime, samponul se foloseste impreuna cu balsamul Plantur 39 Color Brown pentru par brunet. Si balsamul are aceeasi culoare inchisa ca si samponul complementar si are un varf aplicator ascutit cu ajutorul caruia poti doza foarte bine produsul la radacina firului de par. Este important de stiut ca se lasa sa actioneze intre doua si cinci minute, pentru fixarea pigmentilor.

Dupa ce am folosit balsamul parul a devenit moale, mult mai matasos si usor de pieptanat!
Foarte imprtant este si faptul ca nu se transfera pe perne sau prosoape. Urasc sa vad urme de orice tip pe lenjeriile mele albe. De asemenea, nefiind o vopsea, e bine de retinut faptul ca nu pateaza scalpul si nici mainile, puteți utiliza aceste produse fără mănuși.

Recunosc!!!! Imi place la nebunie cum se vede parul meu dupa folosirea acestei game. Mi-ar placea sa stiu daca a mai incercat-o cineva si evident, cum vi s-a parut! Va tenteaza un astfel de produs, v-ar placea sa il folositi pe viitor?

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu