Trei produse cosmetice pentru tenul cu probleme



Ten-cu-probleme-Notino.ro


Nu stiu voi cum aveti tenul, dar eu nu am un ten perfect. Incerc intotdeauna, da, sa il mentin in cea mai buna forma posibila si de aceea trebuie sa ii cunosc foarte bine nevoile, sa stiu cum si unde sa actionez!

De aceea caut produse foarte bune, care chiar sa rezolve problema cu care ma confrunt si vreau sa va arat si voua care sunt trei dintre aliatii mei in lupta pentru un ten cat mai aproape de perfectiune!

Nu cred ca exista cine va care sa nu fi avut puncte negre! Le stim dintotdeauna, incercam sa le eliminam, uneori convietuim cu ele, dar nu ne sunt prietene.

Eu va arat un produs care mie imi place mult si care m-a ajutat sa limitez explozia unor focare acneice atunci cand a fost cazul. Este vorba despre Ducray Keracnyl PP iar pe Notino il gasiti la oferta acum.


Keracnyl-Ducray-Notino.ro


Este o crema de culoare alba, care se poate aplica atat dimineata, fiind o excelenta baza de machiaj, cat si seara. Aplicam pe toata suprafata pielii si intra imediat in tegument, se absoarbe perfect fara sa lase urme. Este adresata pielii cu tendinta acneica.

Contine inovatia Myrtacine Nouvelle Generation  dar si vitamina PP. La mine rezultatele au fost vizibile dupa cateva zile de aplicare si stiti voi cosurile acelea mari si dureroase, inflamate, s-au diminuat vizibil. Calmeaza comedoamele acestea inflamate si senzatia este de ten suplu si matifiat.

Daca sunteti in cautarea unuiu produs foarte bun de acest gen o recomand cu mare drag, Ducray este un nume de referinta in industria dermato-cosmetica.

Ce ne facem atunci cand avem cearcane? Nimic nu ma mai sperie si stiu ca pentru orice problema exista si o solutie. Pentru cearcane avem cu siguranta o multime de variante, dar eu va povestesc putin despre crema All about Eyes de la Clinique!


Clinique-Notino.ro


Stiti cum se simt aripile de fluture? Ei bine, daaaa, doar asa va pot reda comparativ cum se simte aceasta minunatie de crema.

Am folosit-o cu maaare drag pentru ca mi se pare incredibil de usoara si fondanta, intra in piele ca apa intr-un sol arid si este perfecta pur si simplu inainte de machiaj!

Nu sunt cuvinte mari, daca vreti o crema super buna, gasiti pe Notino multe variante, dar eu va recomand sa o luati in calcul si pe aceasta. Este in oferta, redusa cu 23% si are un pret super bun.

Eu pastez in frigider cremele si cele de ochi simt ca au un randament si mai bun pe cearcane atunci cand le aplic reci.

Calmeaza si lumineaza foarte bine zona ochilor si imi da senzatia aceea de confort si piele plina, supla pe care o caut eu la o crema. Si pentru ca la capitolul somn nu stau eu prea bine, chiar am senzatia ca diminueaza cearcanele, asa cum promite!

Este potrivita pentru toate tipurile de piele si o aplicam evident cu atentie in zona sensibila a ochilor, prin tapotare!

Si eu mai am o problema!!! Pori dilatati! Si cred ca nu sunt singura care se confrunta cu asta! Am cautat mereu solutii, pentru ca mai ales in zona T, asta mi-a adus un luciu inestetic si a facut ca machiajul meu sa nu reziste la fel de bine in timp.

Si iata si produsul pe care eu il consider super-bun pe acest segment, the POREfessional de la Benefit.


Benefit-Notino.ro


Trebuie sa va spun ca se prezinta sub forma de gel si are un miros super fresh si extrem de placut! Are un efect matifiant foarte bun iar pielea ramane supla si se simte foarte comfortabil!. In acelasi timp este o baza de machiaj super buna. Este ca un balsam care pur si simplu aluneca pe fata atunci cand il aplici. Chiar se vede ca are efect asupra minimizarii porilor si lasa un ten extrem de matasos peste care se aplica machiajul extrem de usor. In acelasi timp, fondul de ten rezista mult mai bine aplicat peste, pentru ca productia de sebum este redusa.

Astea sunt claaaar trei produse care le-as lua cu mine pe o insula pustie. Care sunt produsele pe care le-ai lua tu cu tine pe o insula pustie? Va astept cu drag parerile!

KISSES!

#notinoromania

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu