Dorinte parfumate de septembrie!


anna-sui-1-notino.ro


Niciodata nu ai prea multe parfumuri! Ok, hai sa nu vorbesc despre voi, dar despre mine pot cu siguranta sa spun acest lucru! Am muuulte, chiar aseara le-am facut dusul regulamentar, pentru ca imi este mult prea greu sa le curat altfel de praful care vrei-nu vrei se depune! Si cam o data pe luna le iau pe toate la spalat si rearanjat!

Si va spun sincer ca spatiul meu a devenit neincapator si ca am ajuns sa pun cutii peste cutii si sa nu le pot scoate din cutii asa cum imi place mie. Deci, trebuie urgent sa gasesc o alta solutie de depozitare! Am eu in cap ceva dar nu stiu daca chiar voi si gasi ceea ce imi doresc! Mai vedem!
Pana una-alta insa nu puteam sa nu am si niste dorinte stringente parfumate la acest inceput de toamna, asadar nu pot sa nu va spun si voua care sunt, caci cine stie, poate va lasati si voi inspirate de alegerile mele!

In primul si in primul rand pentru ca toamna este aici, imi place sa simt in casa un parfum placut, care sa imi inspire atmosfera calda si sa ma faca sa uit de vremea mohorata de afara. Pe Notino gasim o multime de parfumuri pentru casa care te transpun in alt timp si te fac sa uiti de faptul ca vine friguuuuul! In plus pana pe 29 septembrie avem o reducere de 20% folosind codul 20rohome si eu zic ca merita sa profitam de acest lucru! Sunt arome atat de multe si variate incat este extrem de dificila alegerea, dar cu atat mai placuta.

Apooooi, vreau sa va povestesc despre parfumurile care se gasesc in acest moment pe o lista scurta de dorinte!

Anna Sui - La Vie de Boheme este de fapt o dorinta mai veche, iar sticluta aceasta minunata chiar vreau sa fie in colectia mea! Daca va spun ca este un parfum floral-fructat ma intelegeti?

Se deschide cu note de coacaze, fructul dragonuluitrandafir si para, pentru ca inima parfumului sa pulseze in acorduri de bujor, frezie si magnolie. Notele de final impletesc mosc, note lemnoase, lemn de santal, vanilie si zmeura! Pare un parfum delicios si in momentul in care va fi al meu o sa va dau si mai multe detalii despre cum il percep eu!


Anna-Sui-2-Notino.ro


Nina Rouge este una dintre noutatile sezonului! Proaspat lansat are niste note absolut delicioase! Va fi cu siguranta unul dintre hiturile sezonului de toana-iarna! Si nici nu are cum sa nu fie iar pentru a va convinge va las si notele din care este compusa aceasta deliciosenie inmiresmata!

Notele de varf cuprind note proaspete si acidulate de lamaie si zmeura in timp ce notele de mijloc au accente aromate de floare de ghimbir si gardenie. Este un parfum gurmand in care notele finale de vanilie si caramel crocant inchid savuros aceasta compozitie olfactiva!


nina-rouge-notino.ro

Intelegeti acum de ce este pe lista super-scurta, asa-i?

Lolitaland de la Lolita Lampika este un omagiu adus frumusetii naturale si feminitatii! Este un parfum complex, care impleteste multe arome delicioase.

Notele de varf sunt cu predominanta citrica si cuprind: mandarina italiana, grapefruit, lamaie, lime si portocala, totul accidulat si mai tare de aroma de piper si cocktail Bellini.

Inima parfumului este o infuuzie floral-fructata in care se impletesc neasteptat aroma de piersica, coacaze negre,pruna, iasomie de Sambac, trandafiri si magnolie.

Si ca totul sa fie pe gustul meu, finalul este scris de dulcea vanilie, benzoin, mosc alb si lemn de santal. Pare un deliciu de care de abia astept sa ma bucur! In plus sticluta este si ea de poveste, nu am cum sa nu mi-o doresc!


Lolitaland-1-Notino.ro


Lolitaland-2-Notino.ro


Dar pe Notino gasim atat de muuuulte tentatii, toate noutatile, dar nu numai, gasim si editii limitate care nu ajung altfel in Romania iar ofertele lor sunt intotdeauna, dar absolut intotdeauna imbatabile! Din acest motiv imi place sa impartasesc aici, cu voi tot ceea ce eu descopar intersant si nu pot tine doar pentru mine!

Acum mi-ar placea tare mult sa aflu care sunt si dorintele voastre parfumate si ce descoperiri recente ati mai facut .

Kisses!

#notinoromania


















CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu