Noua colectie Hair Care de la Sabon


Sabon 1


Iubesc Sabon de cand am descoperit brand-ul, cu muuulti ani in urma si nici nu are cum sa fie altfel! Sunt produse minunate, inovatii continue si ingrediente pretioase care ne transforma ritualul zilnic de frumusete in adevarata magie!


Eleganță, stil, perfecțiune! Știu, you love being a superstar, tocmai de aceea noua colecție haircare de la Sabon este dedicată ție, unei femei care știe ce vrea, care își dorește întotdeauna să impresioneze și care setează ce e cool pe Instagram.

Creată cu pricepere de specialiști și cu un strop de magie, noua colecție Sabon îți venerează frumusețea prin cele mai prețioase ofrande aduse părului tău.

Descoperă ritualul oricărei dive


Sabon 2


Se spune că un păr frumos are ca sursă un scalp sănătos, tocmai pe această filosofie s-au bazat specialiÈ™tii Sabon când au dezvoltat această nouă linie de haircare. Iar cum orice divă È™tie că frumuseÈ›ea părului ei stă în ritualul în Trei PaÈ™i de îngrijire, de la rădăcină până la vârfuri, acesta include un scrub pentru scalp, un È™ampon esenÈ›ial È™i o mască sublimă 3 în 1 – disponibile în cele două arome Green Rose È™i Iasomie. Got your attention?

PASUL 1 – ÃŽÈ›i pui pui cafeaua în ceaÈ™că È™i dai drumul la playlist-ul tău favorit. SimÈ›i deja muzica?

PASUL 2 – ÃŽncepi să tratezi scalpul cu scrubul special conceput pentru îndepărtarea toxinelor È™i a celulelor dăunătoare. Cu un tratament 2 în 1, acesta ajută datorită mineralelor esenÈ›iale prezente, provenite din sărurile de la Marea Moartă, care se află în componenÈ›a sa. Fresh it up a bit, pentru că aroma de mentolul dă o senzaÈ›ie imediată de răcoare È™i prospeÈ›ime.

PASUL 3 – Now get ready to impress! Curăță părul cu È™amponul esenÈ›ial È™i oferă-i o strălucire vibrantă ca a vedetelor de pe catwalk.

PASUL 4 – Aici lucrurile devin foarte serioase! Dezvăluie frumuseÈ›ea naturală cu Masca Sublimă 3 în 1 ce repară zonele uscate È™i deteriorate È™i îi redă părului flexibilitatea È™i strălucirea pe care È›i-o doreÈ™ti. Datorită formulei sale bogate, non-grase È™i hrănitoare, părul devine infinit de mătăsos È™i de suplu. Like a proper star!


Sabon 3


But wait there is more: Low Shampoo și Ser pentru Păr

Descoperă un nou trend de îngrijire a părului într-un singur pas! Această cremă delicată de curățare nu face spumă, dar îndepărtează impuritățile ca un șampon și protejează ca un balsam. Ideal pentru părul foarte degradat sau pentru utilizare zilnică.

Iar serul pentru păr, nu doar reface stratul lipidic, dar și previne ruperea și oferă părului o strălucire încă de la prima aplicare.


Sabon 4


Secretul noilor rețete?

Toate produsele din noua colecție haircare de la Sabon nu conțin SLS și nici parabeni și au în formulă o combinație unică de trei uleiuri naturale prețioase: ulei de marula, ulei abisinian și ulei de camelia cu proprietăți unice ce te fac să shine like a diamond .

Din dragoste de artă, din dragoste pentru frumos


Sabon 5


The Girl in the Mirror, the discovery of you and your greatness, artista Raluca Ghideanu ne prezintă lucrarea ”I Am the Mirror”, inspirată din povestea produselor Sabon Hair Care. Aceasta ne vorbeÈ™te de personajul feminin care își redescoperă frumuseÈ›ea È™i strălucirea în reflexia oglinzii, regăsindu-se pe sine dinamică, spirituală È™i modernă.

Pentru că orice femeie știe să impresioneze .


Care este produsul tau Sabon preferat? Ai incercat ceva din colectia dedicata ingrijirii parului? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu