Ce produse folosim pentru un machiaj de Halloween!




Bleading-Heart-Notino.ro


Trebuie sa recunosc ca desi Halloween-ul este o sarbatoare recent intrata in familia noastra, o asteptam cu nerabdare! Nimic nu se compara cu ideea de petrecere, de decorat intreaga casa cu dovleci si tot soiul de alte decoratiuni! Geamurile dar si usa de la intrare nu sunt nici ele uitate si ne place sa ne pregatim din timp pentru asta!

Cu siguranta sa ai un copil nerabdator sa petreaca in casa, ajuta mult sa iti placa si tie sarbatoarea, haha!

Dar ce-ar fi aceasta sarbatoare fara un machiaj de Halloween si o tinuta adecvate? Nu va speriati, pentru ca vorbim si de copii aici, va spun clar si de la inceput ca nu sunt absolut deloc adepta machiajelor horror! Dar evident ca machiajul este extrem de important in tot acest proces si de aceea trebuie sa alegem exact acele produse de make-up de calitate care sa ne ajute sa realizam machiajul propus.

Ca intotdeauna gasesc pe Notino toooooot ceea ce am nevoie si vreau sa va las si voua o selectie de produse numai bune pentru a fi utilizate in aceasta perioada!

Nu uitati insa sa consultati si ofertele active in aceasta saptamana pentru ca sunt foarte multe si extrem de interesante! Merita sa le luati in calcul, aruncati o privire!



machiaj-halloween-1-Notino.ro


machiaj-halloween-2-Notino.ro


machiaj-halloween-4-Notino.ro


machiaj-halloween-5-Notino.ro


machiaj-halloween-6-Notino.ro


machiaj-halloween-7-Notino.ro

Sursa foto: Pinterest

Este foarte clar ca un machiaj de Halloween trebuie sa vibreze, sa folosim culori puternice si chiar gitter pentru a scoate in evidenta acele trasaturi pe care vrem sa le facem remarcate! Din fericire oferta este extrem de generoasa la acest capitol si fie ca vrei sa pui accentul pe ochi, pe pometi sau pe buze, totul va fi posibil!

Palete in diferite culori puternice dar de o calitate extrem de buna gasim la Makeup Revolution. Cea pe care v-o prezint in imagini contine glitter presat si este un must have in  aceasta perioada, fie ca vorbim de Halloween sau de perioada sarbatorilor care se apropie cu pasi de urias!

Makeup-Revolution-Notino.ro


La fel si paleta aceasta de la Nyx, are toate calitatile care o recomanda pentru a fi stapana absoluta a masutei tale de toaleta! Tonuri vibrante dar si mai potolite fac casa buna pentru a acoperi o paleta cat mai variata de machiaj.


Nyx-Glitter-Notino.ro


Daca in schimb de Halloween preferi un machiaj alb-negru sau in tonuri intunecate, ei bine frumusetea aceasta de la Lancôme Hypnôse Palette 5 Couleurs va fi exact ceea ce ai nevoie!


fard-Lancome-Notino.ro



Rujul rosu nu poate iesi din moda, indiferent de ce tip de machiaj vom aborda, iar bijuteria aceasta fatetata ca un cristal va face victime cu siguranta! Il gasim pe Notino in multe nuante, este cremos si pigmentat, usor de aplicat, cu rezistenta indelungata! Cu siguranta Lancôme stie sa creeze un ruj!


ruj-Lancome-Notino.ro



Machiajul nu este definitivat pana nu aplicam mascara, iar aceasta de la Collistar are toate sansele sa-ti fure inima! Va spun sincer ca sunt impresionata de mascara de la acest brand si am una dupa care intind mana cel mai des in ultima perioada. Ofera volum, curbare si definire genelor dar si o alungire maxima! O vei iubi cu siguranta!


mascara-Collistar-Notino.ro



Da, da, si pe unghii trebuie sa ai acea nuanta care sa impresioneze! Mereu sunt in cautarea unei nuante altfel si burgundi-ul acesta de la YSL mi se pare de-a dreptul seducator! Se aplica foarte usor, eu mai am alte nuante de la acest brand, are o rezistenta foarte buna si un finish lucios deosebit! Il gasim in diferite nuante pe Notino, inclusive cele dark, potrivite pentru Halloween!


oja-YSL-Notino.ro


Asadar, avem de unde sa alegem astfel incat Halloween-ul sa nu ne gaseasca nepregatite! Voi la ce tip de machiaj va ganditi atunci cand vorbiti despre Halloween? Mi-ar placea sa impartasiti aici, cu mine, parerile vostre despre acest subiect! Va astept cu mare drag!

KISSES!

#notinoromania


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu