La multi ani Tchibo!!!!!


tchibo


Chiar dacă moda se mai schimbă și obiceiurile se înlocuiesc unele pe altele, sunt anumite ritualuri și practici sociale care nu pot fi niciodată înlocuite, cum ar fi gestul de a servi cafeaua. Aroma cafelei ne îmbie diminețile și ne aduce împreună, indiferent de vreme sau de vremuri.



Povestea cafelei Tchibo a început în anul 1949, cu o afacere de familie din Hamburg. Atunci, Max Herz și Carl Tchilling-Hiryan au avut ideea de a livra cafea prin poștă, la comandă. Asemeni cafelei desăvârșite, afacerea lor a dăinuit în timp, iar cafeaua Tchibo a devenit un etalon de calitate și prospețime, acoperind de-a lungul timpului tot mai multe segmente de piaţă cu inovaţii majore în domeniul cafelei.

Tchibo aniversează anul acesta 70 de ani de când împarte cu consumatorii bucuria unei ceÈ™ti de cafea desăvârÈ™ită. Pentru a sărbători acest moment aniversar, Tchibo lansează, în perioada 15.01 – 31.12.2019, un concurs naÈ›ional prin care consumatorii pot câștiga, prin tragere la sorÈ›i, una dintre cele 7 experienÈ›e la fabrica Tchibo din Hamburg sau unul dintre cele 700 de kit-uri aniversare. Kit-ul aniversar Tchibo dedicat iubitorilor de cafea conÈ›ine un pachet de cafea Tchibo Exclusive, 2 căni Tchibo È™i luminiÈ›e decorative, pentru a face din ritualul savurării cafelei o experiență specială, alături de cineva drag.

Câștigătorii marilor premii vor avea parte de o experiență aromată în fascinantul Hamburg, orașul în care a început povestea Tchibo, în urmă cu 70 de ani. Excursia va avea loc în februarie 2020 și include transportul cu avionul, 4 nopți de cazare, vizita la fabrica Tchibo Hamburg și turul orașului, pentru două persoane.

Iubitorii de cafea sunt așteptați pe www.tchiboexclusive.ro să se înscrie în promoție folosind numărul bonului fiscal, după cumpărarea oricărui produs Tchibo. Detalii și regulamentul se regăsesc pe site-ul companiei.

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu