5 idei de cadou in prag de Craciun!



notino.ro


Mai avem putin, foarte putin pana la Craciun! Practic am intrat in linie dreapta asa putea spune iar acest lucru este extrem de usor de observat dupa forfota nemasurata din oras. Practic nu mai exista un loc de paracare la mall iar traficul a devenit din imposibil ...infernal!

Asadar daca inca nu v-ati terminat cumparaturile si nu ati finalizat inca ultimele cadouri, sugestia mea este sa apelati la cumparaturile on-line! Asta daca tineti la timpul si nervii vostri!

Eu va las aici cateva sugestii de cadou pentru cei dragi, in speranta ca va vor ajuta!

Pe Notino gasim mereu variante de cadou pentru toata familia, asa ca de ce nu? In plus puteti apela la serviciul de impachetare sau la cel de gravare a unui mesaj, nume, data importanta pe sticluta de parfum, carcasa rujului sau paleta de farduri! Minunata idee, asa-i?

Daca esti in cautare de cadouri pentru femei ai ajuns in locul potrivit! Nu cred sa existe un magazin fizic sau on-line cu o diversitate mai mare! Practic aici gasesti branduri celebre, parfumuri de nisa , branduri mass-market si pana la cele mai accesibile, toate la un loc!

Sunt variate seturile propuse, dar iti poti crea chiar tu propriile combinatii. Propunerea mea este setul festiv de la Jean Paul Gaultier- Scandal! Este un parfum floral-chyprat cu care JPG a vrut sa sparga niste limite. Este extrem de provocator iar in perioada aceasta merge perfect!

Se deschide cu note de portocala rosie si mandarina, pentru ca inima parfumului sa fie indulcita cu miere, floare de portocal, iasomie si gardenie!

Finalul apartine notelor de caramel si patchouli. 

Evident ca pe site gasiti muuuulte alte branduri si ramane sa alegeti in functie de gustul vostru.
JPG-Scandal-Notino.ro

Stiti ca eu militez pentru ingrijire, iar setul asta de la Clinique mi se pare super misto. Am avut la un moment dat si eu crema Superdefense si o recomand cu tot dragul. Setul contine crema hidratanta de zi de 20 ml, crema de noapte de 15 ml si crema pentru oochi la 5 ml, All About Eyes care este geniala!


Clinique-Superdense-Notino.ro

Ai nevoie de idei de cadouri pentru barbati? Nimic mai simplu! Pe Notino exista atat de multe variante ! Iar in perioada asta seturile cadou sunt dementiale! Cum este si cel de la Jean Paul Gaultier, perechea celui feminin prezentat mai sus! Sigur il vei surprinde placut!


JPG-Le-Male-Notino.ro


Copiii sunt si ei rasfatati si nici nu se poate altfel, pentru ca ei sunt vedetele in casa, asa-i? Si va spun cu siguranta ca sunt extreeeem de buni imitatori si daca o sa vada ca mama sau tata au parfum, vor vrea si ei unul special, doar al lor! Si asa si trebuie sa fie, pentru ca cele dedicate copiilor au ingrediente special selectate care sa nu ii puna in pericol in nici un fel.

Pe Notino, gasiti seturi atat pentru fetite cat si pentru baieti iar exemplele mele sunt elocvente in acest sens. De asemenea preturile sunt mai mult decat prietenoase cu buzunarul si varietatea produselor mare, aveti de unde sa alegeti!


Disney-Princess-Notino.ro


Star-Wars-Notino.ro



Asadar inca mai puteti plasa o comanda care sa fie livrata pana la Craciun, dar grabiti-va sa va stiti cu toate lucrurile in ordine si sa evitati stresul de a nu fi luat totul la timp, asa cum va doreati!

Eu sunt tare curioasa ce ati ales voi pentru cei dragi, asa ca va astept cu mare drag parerile!

KISSES!

#notinoromania



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu