C-THRU pachete de primavara



Stim cu totii ca primavara este anotimpul care trezeste la viata nu doar natura ci si toate simturile noastre, asa ca aromele noi de la C-THRU nu pot decat sa fie bine venite...

Zilele cu soare încep să răsfeţe atmosfera , iar pentru a ne încălzi simţurile, C-THRU a pregătit pachete parfumate pentru primăvară. O petrecere olfactivă care celebrează sosirea noului anotimp şi frumuseţea feminină.
Pachetul C-THRU Black Beauty



Femeia elegantă ÅŸi misterioasă este surprinsă în notele dulci ÅŸi uÅŸor condimentate ale parfumului Black Beauty. Citricele ÅŸi condimentele contrastează cu inima de vanilie ÅŸi orhidee, îmbrăcând spiritul delicat într-o aură vibrantă. Notele de bază conferă parfumului echilibrul lemnului de santal, al ambrei ÅŸi miresmelor de paciuli.  
Pachet C-THRU Black Beauty EDT 30ml + DEO 150ml – 32 lei

Pachetul C-THRU Emerald Shine



Emerald Shine pictează un univers însorit şi verde. Coacăzele negre, murele şi lotusul subliniază latura sălbatică a femeii ce se simte parte din natură. Îndrăgostită de frumos, aceasta are o inimă de violete şi trandafir înnobilată cu esenţă de crin. Notele de bază de mosc, lemn de santal şi cedru evidenţiază spiritul liber şi încrederea în forţele proprii.
Pachet C-THRU Emerald Shine EDT 30ml + DEO 150ml – 32 lei

Pachetul C-THRU Golden Touch



O combinaţie spumantă de note intrigante descrie parfumul Golden Touch. Caracteristic femeii care seduce prin poveştile cu care se înconjoară, acesta alătură esenţa exotică a portocalei roşii cu iasomia, ducând cu gândul la atingeri tandre. Pruna, coacăzele negre şi piersicile sugerează spiritul ludic şi dragostea pentru frumos.
Pachet Golden Touch EDT 30ml + DEO 150ml – 32 lei

Nici nu stiu care descriere suna mai bine, abia astept sa am ocazia sa le miros...Pe voi care varianta va atrage mai mult?

KISSES!

CONVERSATION

3 comentarii:

  1. Dupa descriere le vreau pe toate <3 <3 <3 Imi plac cele dulci deci vanilia setului Black Beauty ma va cuceri, dar si celelalte m-ar incanta cu siguranta! :X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiecare descriere suna bine si ma atrage la fel de mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca am avut si eu de muuuuult tare un deo de la ei, black ceva, varianta pe mov, si parca mirosea frumos!

    RăspundețiȘtergere