Top 10+ rujuri care imi plac!


YSL gloss



Stiati ca exista o zi internationala a rujurilor? Sincera sa fiu nici eu nu stiam pana de curand dar ma bucur, pentru ca rujul chiar face parte integranta din mine. As putea spune ca nu ma duc nici sa arunc gunoiul nerujata, haha!


Cand m-am gandit la acest articol imi propusesem sa fac un top 5 rujuri care imi plac! Apoi mi s-au parut putine si ar fi nedrept, pentru ca imi plac mai muuulte si am ajuns astfel sa largesc un pic lista.

Cand eram eu studenta era inca ideea aceea cu parfumul semnatura, rujul care te defineste...Nu mi se pare nimic mai plictisitor decat asta si in esenta mai gresit! Cum naiba sa te dai toata viata cu un singur parfum/culoare de ruj??????

Am trecut prin multe schimbari, de la conturul negru la buzele nude, de la movul pruna la rosul intens, de la roz-ul fuchsia la cel mai pal si suav roz....Povestea e alta, contextul e altul si de fiecare data imi place sa experimentez! Si sa am de unde alege!

Am un sertar intreg de rujuri, nu mai pun la socoteala diversele palete care contin casete cu ruj! O sa vi le arat la un moment dat, si da, ma declar dependenta de rujurile bune!

Ce inteleg eu prin ruj bun? Saturatia culorii, pigmentarea corespunzatoare si stergerea uniforma de pe buze pe masura trecerii timpului sunt doar cateva considerente!

Nu imi plac rujurile care se intind pe jumatate de fata inestetic, care ajung pe dinti in loc sa ramana pe buze, care au un miros dubios. Intotdeauna voi prefera un ruj care sa imi lase si o aroma suava pe buze dar si pe cele tip bijuterie, cu ambalaje deosebite, pretioase!

Am trecut insa si prin variatii de texturi si daca la un moment dat preferam gloss-urile sclipicioase, acum parca ma indrept care finisajul mat si mai rezistent in timp. Dar mi se pare extrem de firesc, evoluam, dorintele si nevoile noastre se schimba constant si este important sa stii ca ai de unde alege.

Am facut mai jos o lista cu rujurile pe care le iubesc si le pun in mod absolut aleator aici dar am si doua dorinte inca neindeplinite despre care va voi vorbi!

Lancome Juicy Shaker - un luciu pentru buze cu o formula hidratanta, care da o culoare uniforma si de durata. Imi place mult si mi se pare perfect pentru vara, cand nu ne dorim buze incarcate!


Lancome Juicy Shaker



Guerlain La Petite Robe Noire - un ruj pe care il gasim intr-o mare varietate de nuante si care se aseaza ca o boare fina pe buze. Imi place mult si aroma suava pe care mi-o lasa pe buze! Nu este un ruj rezistent daca va doriti asta dar este super hidratant.


Guerlain The Little Black Dress


Lancome L'Absolu Lacquer - un gloss pentru buze care ofera o acoperire foarte buna, o saturare excelenta a culorii si o rezistenta buna pe buze. Il poti construi ca si intensitate, astfel incat un singur strat asigura un efect natural, doua straturi dau un luciu puternic si un efect de durata iar trei straturi dau un look dramatic. Imi place super mult, il recomand cu drag!


Lancome L'Absolu Lacquer


Sisley Phyto Lip Twist - imi place rujul asta de mor! Este absolut genial, cu o saturatie a culorii fabuloasa, se aseaza perfect pe buze si faptul ca este sub forma de creion mi se pare ca si contureaza perfect buzele. Super indragostita! L-am cumparat de pe Aoro by Notino si vreau neaparat sa imi mai iau cel putin unul!


sisley phyto lip twist


Exista cineva care sa fi incercat un ruj Chanel si sa nu-l iubeasca? Habar nu am, nu e cazul meu si imi vine greu sa cred!

Chanel Rouge Allure Velvet - un ruj mat, cu pigmentatie super buna, care lasa buzele invaluite intr-un strat de culoare pigmentat si cu un aspect plin si matasos. Hidrateaza si ingrijeste buzele si este extrem de usor de aplicat! O sa il iubiti ca si mine!


Chanel Rouge allure Velvet



Chanel Rouge Coco Shine - un ruj senzational! imi trebuie urgent altul, pentru ca al meu s-a terminat!!! Culoare intensa, rezistenta si stralucire toate in acelasi timp???? Da, se poate si da a fost dragoste la prima aplicare!


chanel Rouge coco shine


YSL Rouge Pur Couture - un ruj fabulos, care are o rezistenta indelungata fara insa sa usuce buzele! Acopera bine, culoare saturata si rezistenta in timp sunt atuurile acestiu ruj! V-am spus ca il gasim intr-o multitudine de culori?


YSL Rouge Pur Couture


Dior Diorific - este un ruj bijuterie dar nu doar atat! Ingrijeste buzle, le coloreaza intens si de durata fara insa sa le provopace nici cel mai mic disconfort! Efectul este mat iar pigmentatia este extraordinara!


Dior Diorific


Guerlain Rouge G - un alt ruj pe care cu siguranta merita sa il aveti pe masuta de toaleta! Superb, resistenta deosebita, culori fara cusur si un ambalaj care atrage toate privirile ca un magnet! Hidrateaza si ingrijeste buzele care arata mai pline! Eu il iubesc si cred ca cine l-a incercat imi da dreptate sa il iubesc!


Guerlain Rouge G


Givenchy Rouge Interdit -  un alt ruj pe care ma bucur sa il am in colectie! Il gasim in muuulte nuante si mi se pare rujul perfect ca si rezistenta si intensitate a culorii! Da efectul acela de buze pline, sanatoase, perfect conturate!


Givenchy Rouge interdit



Ruj Lancome L'Absolu Rouge Matte - cu un ruj Lancome nu dai gres niciodata! Este parerea mea si mi-o sustin cu ani buni de practica in domeniu, haha! Culori superbe, vibrante, resistenta indelungata, aspect impecabil! Am spus miros suav de trandafir? Daca nu, intaresc aceasta idee si aici, mi se par geniale rujurile lor!


Lancome L'Absolu Rouge Matte


Guerlain KissKiss - Un alt ruj care face istorie. Are multe variante de culoare dar si texturi diferite si de-a lungul timpului l-am folosit cu diverse finisaje ale ambalajului: auriu, roz, negru. Nu se lauda cu cea mai buna rezistenta dar imi place mult de tot cum se aplica si imbraca buzele. Big like!


Guerlain KissKiss


Sisley Rouge a Levres - Doamne, cat de mult imi place rujul asta!!!!! Il super iubesc pentru efectul de buze pline, perfect hidratate, pentru culoarea perfecta! Trebuie sa incercati un ruj Sisley la un moment dat daca inca nu ati facut-o, ve-ti intelege despre ce vorbesc!


Sisley Rouge a Levres


YSL Rouge Volupte Shine Oil-In-Stick - o bijuterie de ruj, cu siguranta! Aluneca pur si simplu pe buze si pare ca pigmenteaza pur si simplu buzele! Este seducator, rafinat si il veti iubi din prima, cu siguranta! Hidrateaza, ingrijeste, rezista timp indelungat pe buze, asigura o stralucire minunata! Da, se poate, totul intr-un singur ruj!


YSL Rouge Volupte Shine-in -Oil


Am si doua dorinte maaaaari, in ceea ce priveste colectia mea de rujuri!

Gucci Lips - nu am nimic din brandul Gucci in colectie si chiar imi doresc sa am macar un ruj. Imi place mult cum arata si pentru ca stiu ca il gasesc pe Aoro by Notino, sunt doar la un click dostanta de el, haha! Ahh si este prezent in muuuulte nuante!


gucci lips


Tom Ford Lip Color Shine - un alt ruj pe care mi-l doresc mult, mult! Imi place cum se prezinta si am citit multe lucruri bune despre el. In Romania il gasim doar pe Aoro by Notino.


Tom Ford Lip Color Shine



Nu, nu am putut sa ma limitez la cinci, nici macar la zece...Sunt dependenta de culoare iar rujul nu cred ca lipseste din geanta nici unei femei! La mine in geanta veti gasi zi de zi cel putin 5-6 nuante diferite!

Ziua internationala a rujurilor este sarbatorita de Aoro by Notino prin oferte delicioase :

-Bourjois Velvet Rouge 1+1 gratuit

-30% reducere la o selectie de rujuri Lancome

- 50% reducere la pensulele BrushArt


Ahhhh, si ce imi place foarte tare este faptul ca daca ai intentia de a face un cadou, poti sa comanzi pentru doar 23 de Ron o cutie in care produsele tale vor fi puse altfel in valoare si impresia celei/celui care primeste cadoul va fi cu siguranta alta! Sunt atat de dragute cutiile incat deveine greu de ales! Le gasiti AICI!

E randul vostru! Vreau neaparat sa imi spuneti care este rujul vostru preferat! Ce nuante si texturi va atrag cel mai tare? Cate rujuri numara colectia voastra?

Abia astept sa va citesc rasp[unsurile!

KISSES!

#notinoromania #summerisyours #aorobynotino

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu