Cumparaturi mai vechi sau mai noi...


N-am mai postat de mult timp despre ce am mai cumparat, asa ca s-au strans cateva minuni de impartasit cu voi.




Am primit o oferta personalizata Sephora in care la simpla vizita in magazin primeai miniatura Lancome! Nu puteam sa o ratez!!!Apoi, la doua produse cumparate primeai portfardul de mai jos care contine:
-miniatura Dream Tone 7 ml
-miniatura Genifique 7 ml
-miniatura demachiant ochi Bi-Facil 30 ml
-miniatura mascara Hypnose Drama 2 ml
Am profitat de faptul ca aveam si un discount de 10% pe care il primisem mai demult si nu-l folosisem.



 


 Prin septembrie a fost in Real o promotie de genul la produse L'Oreal de 45 Ron cumparate, primeai un uscator de par pentru voiaj. Am cumparat BB Cream-ul dar inca nu l-am folosit.




 Zilele trecute, la cumparaturi in Cora, am vazut o oferta la acest lapte de corp pentru dus. L-am luat cu 18 Ron pentru 400 ml. Nu l-am incercat inca, dar eram tare curioasa, a fost foarte laudat cand a aparut.




 Am avut un voucher de 25 Ron de la Marionnaud, pe care l-am folosit in ultima zi de valabilitate. Laptele acesta de corp cu floare de portocal era redus de la 60 Ron la 30 Ron, iar eu am mai platit practic 5 Ron pentru el.




 Mi-am dorit de ceva timp aceste perlute sub forma de inimioara, si le-am luat cu cardul Glamour de reducere 25%. Am primit cadou si o miniatura Honey - Marc Jacobs 4 ml. Dragut cadou nu-i asa?




Lotiunea micelara Sephora deja ati vazut-o aici. Pentru ea am primit cele doua pliculete Givenchy cu parfum Ange ou Demon le Secret. In plus am mai cumparat doua creme pentru maini Sephora, numai bune de purtat in geanta in sezonul rece. Una este cu mirt si afine si miroase demential, cealalta cu floare de bumbac, am vazut abia acum ca am incurcat-o. Intentionam sa-mi iau una cu bujor, dar pentru ca eram in mare graba, am incurcat ambalajele. Pentru ele am primit mostra Estee Lauder si cea Biotherm Blue Therapy.

Sa-mi spuneti daca sunteti curioase in privinta unuia sau altuia dintre produse. In general folosesc produsele mai vechi, in dorinta de a nu expira, de aceea poate dura ceva timp pana ajung la ele.

KISSES!




CONVERSATION

14 comentarii:

  1. Ai facut cateva cumparaturi :) si ai prins si niste oferte bune :)

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, numai bunatati ai aici. Cadourile pe care le-ai primit la aceste cumparaturi sunt minunate, imi place Lancome Genifique foarte mult, ma gandesc si eu la el de ceva timp si as vrea sa vad perlutele acelea inimioara . Nu am niciun produs too faced pana acum si sunt un pic curioasa! :P
    Sa le folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Too Faced aveam un primer si atat. Imi doream de mult timp perlutele. Voi vorbi despre ele dupa ce le incerc! Si mie mi-au placut cadourile Sephora, in felul acesta te stimuleaza sa revii in magazin.

      Ștergere
  3. vai vai, cat de simpatice arata miniaturile de la Sephora :)
    Sa le folosesti pe toate cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce dulce-i sticluta de la parfumul Honey!
    Sa folosesti sanatoasa toate toate produsele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Oana! Asa este, e tare dragalasa sticluta. Miniaturile in general sunt minunate!

      Ștergere
  5. Tare dragute sunt perlutele!
    Sa folosesti cu drag toate produsele! Ai dat de vanzatoare darnice la Sephora. :)

    RăspundețiȘtergere