NOTD - Lilac Roses


Am vrut sa va arat ce bine a aratat acest buchet de trandafiri lila, si cum puteam sa o fac mai bine decat prin contrastul cu o oja!






















Am folosit nuanta Bleu Model 44 de la Bourjois, care mie imi aduce mai mult a mint. Ei se lauda cu o rezistenta de sapte zile, dar la mine nici o oja nu rezista in conditii bune atatea zile, prin urmare o sterg inainte sa arate dizgratios. Chiar cred ca nu poti sa iesi din casa cu unghiile ciobite si oja roasa pana la baza unghiei fara sa fii penibil. Din pacate vad destul de frecvent astfel de situatii, pe care eu le trec la "asa nu".
Am uitat sa va spun ca trandafirii i-am cumparat singura de la Lidl cu doar vreo 15 Ron, dar nu in acest sezon. Eu recunosc ca imi cumpar des flori, nu rezist cand vad un buchet pe gustul meu, imi da instant o stare de bine si trebuie sa vina cu mine acasa!

Voi va cumparati vreodata flori singure? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!




CONVERSATION

29 comentarii:

  1. Foarte frumos contrastul, nuanta trandafirilor este minunata!:X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe ambele culori, si cea a trandafirilor si cea a ojei. Nu am avut niciodata asa flori in casa.
    Si da, si eu imi cumpar flori, daca as astepta sa le primesc cadou, as avea flori in casa doar la evenimente importante :))

    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Simo! Eu primesc destul de des flori , dar totusi simt nevoia sa cumpar si singura atunci cand vad ceva care ma bucura!
      Te pup si eu!

      Ștergere
  3. Nuanta ojei este divina!
    Trandafirii sunt minunati!
    Nici nu stiu ce-mi place mai mult, cert e ca ador postarea ta. <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte rar imi cumpar flori singura si-mi pare rau ca se intampla astfel! Mi se pare o chestie grozava!:)

    Frumoasa oja (pare sa aiba buna acoperire - cate straturi ai aplicat?)! Trandafirii sunt wow, wow! :D

    Pupicei, Camelia!
    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am aplicat doua straturi si se aplica bine. Eu nu am rabdare sa aplic trei straturi, mi se intampla rarisim asta.
      Te pup si eu draga mea!

      Ștergere
  5. Nuanţa ojei îmi place foarte mult. Ai perfectă dreptate, şi eu o văd a fi o nuanţă de mint, nicidecum o nuanţă de albastru, dar ştii vorba aceea: doi oameni pot privi în acelaşi punct, dar pot vedea lucruri total diferite :-)
    Îmi plac foarte mult trandafirii, cu atât mai mult cei roz, albi şi albaştri :-)
    Nu prea obişnuiesc să-mi cumpăr singură, dar am avut momente în care am mers să iau un aranjament pentru cineva anume, şi nu am putut rezista să nu iau ceva frumos şi pentru acasă :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, cei care au creat si denumit oja probabil au alta perceptie, dar sa stii ca in realitate chiar e mint. Si mie imi plac trandafirii tare mult, iar roz este culoarea mea preferata!

      Ștergere
  6. Imi plac foarte mult unghiile dar si trandafirii din imaginile postate! Iubesc foarte mult florile, toate florile, inclusiv florile de camp. Cand nu le cumpar de la florarie, se imtampla sa le "agat" din parcuri, de pe strada sau pur si simplu de pe camp si asta pentru ca nu ma pot abtine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si eu iubesc toate florile. Cele de camp mi se par cu adevarat speciale, au un alt aer, o poezie anume...Uneori sotul meu opreste masina pe marginea drumului doar ca sa culeaga cateva flori, stie ce mult imi plac!

      Ștergere
  7. Trandafirii sunt ireal de frumosi, nu am mai vazut pe lila niciodata.
    Manichiura e tonica, eu o vad mai verde decat mintul, foarte placuta.
    Flori? foarte rar imi cumpar pentru ca imi pare rau de ele asa taiate, iar ghiveci cu plante nu imi iau ca nu pot sa am grija de ele, ar muri. :(
    pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut cred, peste o suta de ghivece cu flori, ne dadeau afara din casa realmente, si aveam patru camere si doua balcoane. Apoi, inainte sa nasc am renovat apartamentul si pentru ca nu le-m putut muta de acolo, au murit foarte multe, mi-au mai ramas vreo zece. Acum nu mai am decat un ghiveci, cumparat din Bucuresti, si pana nu ne mutam la casa noastra nici nu intentionez sa mai cumpar altele. Nici nu prea mai am timp sa ma ocup de flori asa cum o faceam inainte.

      Ștergere
  8. Beauty nails and flowers ♥

    By the way I'm running a giveaway on my blog and was wondering if you're interested. You get the chance to win either $50 or $30 to spend on OASAP.com! Giveaway here

    If you're not interested then please ignore this message. Have a nice day! ♥

    RăspundețiȘtergere
  9. ca de obicei, vii cu niște propuneri foarte pastelate, cred că ți-ai propus să dai peste nas iernii acesteia care se pregătește să ne stoarcă de energie și să ne seteze pe culori terne: felicitări, inspirată alegere!
    https://www.facebook.com/Haine.Galati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ce sa zic, asa sunt eu , mai colorata, sunt foarte rare piesele din garderoba mea sau din ce ma inconjoara in culori inchise. Multumesc tare mult pentru apreciere!

      Ștergere