Un Soir A L'Opera by Guerlain


O colectie fabuloasa, "Un Soir A L'Opera" - dedicata acestei perioade minunate din an, Craciunul, s-a lansat si in Romania, exclusiv in magazinele Douglas!

O seara la Opera este o seara festiva, indiferent ca este vorba de Scala din Milano, Bolshoi din Moscova, Garnier din Paris  sau Covent Garden din Londra.

Sub lumina reflectoarelor de la Opera, colectia de Craciun de la Guerlain este cu adevarat festiva! Trebuie sa recunosc ca am trecut de multe ori prin Douglas special sa vad aceasta colectie minunata, si de cate ori ajungeam acasa, imi dadeam seama ca parca nu mi-a ramas pe retina tot ceea ce as fi vrut! Si evident ca urma o noua vizita!

Daca nu ati apucat sa vedeti colectia Guerlain pentru Craciun, eu sunt sigura ca va veti gasi favoritele, ba chiar veti face o pasiune pentru cate ceva, asa cum s-a intamplat si in cazul meu!


PALETA FESTIVA PENTRU OCHI SI POMETI  - PETROUCHKA





E o paleta minunata, in care sunt combinate inteligent cinci nuante pentru pleoape cu patru tonuri de blush mate. Dupa ce desfaci cutia, ai parte de o surpriza, un accesoriu modern, inspirat din panglicile balerinelor, ce poate fi purtat la mana sau ca accesoriu in par. Nuantele sunt atat de placute, naturale, minunat armonizate incat aceasta paleta cu siguranta va fi una foarte purtabila intr-un milion de situatii.





METEORITES PERLES D'ETOILES





Ce poti sa ceri mai mult de la o cutie cu perle?! Mie personal mi se pare perfecta! In ambalajul pretios, perlele ascund un secret! Ca prin magie ele pot corecta semnele de oboseala si pot reda luminozitatea naturala a tenului. 
De ce sunt culori diferite aceste perlute? Ei bine, perlele albe au rolul de a ilumina, cele bej si aurii uniformizeaza tenul, iar rozul perlat improspateaza, ca o atingere de culoare! Si atentie, sunt editie limitata, deci e foarte posibil sa se epuizeze curand!


ECRIN 2 COULEURS - NATURALA ZIUA, SOFISTICATA SEARA


Ambalajele tip bijuterie ascund sclipiri si irizatii pretioase, iar fardurile fine aluneca precum matasea pe suprafata pleoapelor!




11 Cygne Blanc - armonie intre roz cu particule argintii si alb mat, pentru un efect fresh, curat si luminos.




10 Cygne Noir - fard de pleoape duo, imbina nuanta de negru cu particule de argint cu nuanta de pruna cupru, pentru un rezultat intens, sofisticat si hipnotic, perfect pentru seara.

Sunt evident, editie limitata si sunt farduri cuplu in acest sezon!



RUJ G





Este o adevarata bijuterie, asa cum ne-a obisnuit Guerlain. Pentru aceasta colectie de sarbatori, Guerlain a combinat culoarea intensa ( pudra de rubin) si textura hidratanta ( sfere de acid hialuronic), intr-un ambalaj de colectie, elegant si sofisticat. Vorbim despre cel mai parizian si festiv rosu pe care eu l-am vazut!



GLOSS D'ENFER





In aceasta iarna vorbim despre doua nuante de colectie!

920 - Rouge Parade - in nuanta cireselor, superb pentru orice perioada a anului si mai ales in aceasta perioada festiva!

901 -L'Oiseau de Feu - un gloss translucid cu particule de aur, ce poate fi folosit singur sau peste rujul preferat pentru un plus de stralucire!

Textura este extrem de placuta, ne-lipicioasa si cu o rezistenta de lunga durata, oferind hidratare si confort pe tot parcursul zilei.


LA LAQUE COULEUR




Pentru un look festiv de exceptie cele doua culori pot fi folosite impreuna!

Nuanta 400 -Coque d'Or - aur metalic cu reflexii

Nuanta 901 - L'Oiseau de Feu - un strat somptuos de top coat cu foite de aur stralucitoare, poate fi aplicat atat pe unghia naturala cat si peste lacul preferat!



PUDRA COQUE D'OR


Am lasat la final pudra....




 Este atat de festiva pe cat o demonstreaza si ambalajul. Parfumata discret, o singura pulverizare asigura necesarul sclipicios pentru o buna bucata de tegument! Pentru petrecerile fabuloase din acest sezon sau chiar din cel estival, o pudra pretioasa, fina, inmiresmata este alegerea ideala!


O colectie de Craciun cu piese de care nu ai cum sa nu te indragostesti! Oh, iar eu, evident ca nu am putut ramane indiferenta in fata unora dintre aceste minunatii. Am ales cu greu doua produse irezistibile, pe care vi le voi prezenta in detaliu intr-o postare viitoare!

Sunt insa curioasa ce parere aveti voi despre colectia care mie mi-a sucit mintile? Sunteti de aceeasi parte a baricadei cu mine sau priviti un pic mai detasat aceasta parada festiva? Voi ce ati alege dintre aceste minunatii?

In plus sunt curioasa daca ghiceste cineva ce mi-am cumparat eu!


KISSES!






CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Nu am ajuns inca sa incerc colectia festiva de la Guerlain, insa sper ca nu au uitat sa parfumeze totul cu violete. Eu le-as lua pe toate… Cred ca ti-ai luat meteoritii si pudra sclipicioasa:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miroase, miroase...e minunata! Si eu le-as lua! Sa stii ca ai ghicit pe jumatate ce am luat! Te pup, cu drag Adela!

      Ștergere
  2. o colectie impresionanta, sa fie PUDRA COQUE D'OR ceea ce ai ales tu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Paleta Petrouchka mi se pare geniala, desi initial nuantele de blush mi s-au parut prea intense. Ti-ai luat Meteoritii si un ruj....asa e? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ani, ma cunosti destul de bine! Ai dreptate! Mi-am luat rujul si perlele!
      Iar paleta si mie imi place maxim! Pupicei draga mea!

      Ștergere