O vacanta de poveste si un concurs!

Dragilor, da, chiar asa este! Va voi explica in randurile urmatoare despre o poveste tesuta frumos, cu dedicatie si talent de catre oamenii minunati de la Paralela 45! Auzeam razant saptamana trecuta despre acest nou concept de rezervare a unei vacante si recunosc ca mi s-a parut minunat!

 Blind Holiday este un concept nou pe piata din Romania si se adreseaza turistilor dornici de o experienta de vacanta diferita fata de ce au trait pana in prezent – acestia vor afla care este destinatia vacantei lor doar atunci cand vor ajunge in aeroport.





Timp de o saptamana, romanii vor vedea pe pagina de Facebook Paralela 45 o serie de oferte de vacante la preturi de 299, 399, respectiv 499 de euro/ persoana. Ofertele prezentate vor include numarul de nopti de cazare, numarul de stele pe care le are hotelul, tipul de masa, transportul cu avionul, transferuri, taxele de aeroport si intervalul de plecare. Data exacta de plecare o vor afla cu 48 de ore inainte, iar destinatia le va fi dezvaluita abia atunci cand ajung in aeroport.

„Am dorit sa aducem pe piata turismului din Romania un concept special pentru turistii deschisi catre nou, care vor sa traiasca si o experienta altfel. Practic iti cumperi o vacanta cu garantia si increderea ca se va ridica la nivelul asteptarilor tale, iar destinatia o afli cand ajungi la aeroport. Sunt sigur ca turistii romani vor aprecia o initiativa indrazneata. Vrem sa aratam ca putem oferi si pachete pentru turistii mai nonconformisti”, a declarat Alin Burcea, presedinte Paralela 45.

Ofertele Blind Holiday se adreseaza doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani, iar plata se face exclusiv online. Repartizarea in cazul acestor vacante se va face in limita locurilor disponibile, in ordinea rezervarilor.

Trebuie sa ai curaj sa accepti provocarea? As zice ca nu...este ca si cand partenerul ti-ar face o surpriza si te-ar invita sa-ti faci bagajul catre o destinatie necunoscuta! Atata doar ca aici e vorba de faptul ca ambii parteneri sunt surprinsi!

Sincer eu cred ca cei de la Paralela 45 sunt cei curajosi! De ce? Parerea mea este ca riscul asumat ar fi prea mare astfel incat nu au ce face decat sa organizeze la superlativ o astfel de vacanta! Nu isi pot permite clienti nemultumiti! Iar eu ii admir si ii felicit pentru ideea grozava!

Pentru ca sunt o mare amatoare de calatorii, pentru ca nu am timp nici sa respir, trebuie sa recunosc ca mi-ar placea sa merg intr-o astfel de vacanta! Se poate si sa imi faca cineva bagajul, va rog? Nu...cred ca nu se poate...

Pentru ca mi-as dori foarte mult sa pot testa noul concept de vacanta, m-am gandit ca poate ma ajutati si voi! Ajutorul nu poate sa ramana nerasplatit, asa ca am pus la bataie si un premiu pentru una dintre voi! In schimb daca printr-un mare noroc, as fi eu cea care castiga aceasta competitie, Paralela 45 va ofera si ea 20 de premii! Ce spuneti?

Iata si premiul pus in joc de mine!




Premiul consta in:

-set Cosmetic Plant cu crema de fata si demachiant,
-lotiune pentru protectie solara bio Aubrey,
-lotiune pentru corp Revicare,
-un minunat ruj Flormar,
-creion argintiu Flormar, -
balsam pentru buze cu gust de capsune Flormar,
-intaritor pentru unghii L'Oreal
-oja Astor intr-o culoare solara

Ce aveti de facut voi!
-Dati CLICK AICI  pentru a vedea cu ochii vostri cat de tentant este totul si cat de draguti sunt cei zece pasi de urmat cand pleci intr-o astfel de vacanta!
-Lasati-mi un comentariu in care imi spuneti ca ati intrat pe link, ca va inscrieti in cursa pentru premiu si daca pentru voi este interesant un astfel de concept de vacanta!

Concursul dureaza pana in data de 31 iulie ora 24 si am nevoie de cat mai multe accesari!

Sper ca puteti fi alaturi de mine in aceasta incercare ambitioasa!

Va multumesc tare, tare mult anticipat si va astept!

KISSES!



CONVERSATION

188 comentarii:

  1. Draga mea, pentru premiu las norocul/sansa altora...
    Vad ca doar unul dintre pachete mai e valabil, restul sunt sold out! Banuiesc ca au avut succes! :)
    Stau si ma intreb daca as pleca asa! Pana la urma.. de ce nu?! O viata avem!

    Pupici multi, cu dor!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ilda pentru sprijinul neconditionat, esti minunata asa cum toata lumea stie!
      Mie mi-ar placea o astfel de vacanta, as vrea sa incerc conceptul, imi plc surprizele, conditia este sa fie placute! Pup!

      Ștergere
    2. esti awesome, tocmai m am inscris la cea mai tare experienta...

      Ștergere
  2. Iti doresc mult succes , interesant mod de a pleca in vacanta ... Daca "as lucra "la parametrii normali , m-as incumeta

    RăspundețiȘtergere
  3. Am intrat si particip cu mare drag la acest minunat concurs,si Da,daca as avea posibilitati as alege pachetul cu nr 5 .Chiar merita.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ar tenta, de ce nu? Singurul inconvenient ar fi data plecării; chiar n as accepta ideea de vacanta fără a avea macar un indiciu referitor la data la momentul rezervarii biletelor.
    Am dat click, succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi s-a parut tentant pachetul nr 3, pacat ca s-a epuizat...succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Observ ca ultimul pachet nu e luat si nu inteleg de ce. Mi se pare o idee foarte buna acest concept si mi-ar placea sa se faca pe tot parcursul anului, dar cred ca pana la urma asa vor face.
    Ma inscriu in cursa pentru premiu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. interesant concept... pt cei curajosi sa faca asa ceva; sincer, eu nu as avea acest curaj!
    dar, bafta tie si celorlati curajosi sa incerce blind holiday!

    RăspundețiȘtergere
  8. interesant conceptul,dar cu doi copii mici nu m-a incumeta. am intrat pe link si ma inscriu pentru premiu

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Cami, imi place mult ideea celor de la Paralela 45 ,da as fi tentata sa incerc o astfel de vacanta :) Bafta !!!!! Pusi

    RăspundețiȘtergere
  10. am dat click...suna ofertant ..mai ales pachetul 5...:D bafta !!

    FB; Corina Cosa

    RăspundețiȘtergere
  11. Am accesat link-ul, particip la concurs. As fi tentata sa incerc un astfel de concept, insa doar eu si sotul, fara copii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest mod de a-ti petrece vacanta este unul inedit si chiar provocator pentru cei care isi doresc adrenalina,distractie si putin suspans.Am studiat si chiar mi-a placut ideea,acum sa adun gasca ar fi poate o problema,in rest sa fim deschisi noilor oportunitati!

    RăspundețiȘtergere
  13. Am intrat pe link si ma inscriu in cursa. Mi se pare o idee geniala treaba cu Blind Holiday, cu siguranta i-ar scoate pe unii din rutina zilnica. Mie una imi plac surprizele frumoase si daca tot nu se straduieste nimeni sa ma bucure cu ele, macar Paralela 45 sa se gandeasca la cele ca mine! :) Succes! :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Am accesat link-ul, particip la concurs.
    FB Aurelia Dumitru
    Nu stiu...sunt mai conservatoarea din fire, imi place sa fiu sigura de toate detaliile unei vacante.Poate daca mai aveam 20 de ani...m-ar fi tentat ?!

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte interesanta ideia , pachetul 5 m-ar tenta . Pe langa atatea nebunii pe care le facem in viata,voit sau nu ,ce ar mai conta inca una ? Si in plus sincer ma tenteaza si premiul asa ca norocul sau cine-o fi sa hotarasca. Te pup si bafta :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Neata! Am accesat pagina si particip la concurs; e interesanta ideea, caci..."nu am nimic cu aventura", ador provocarile, in general :); bafta!

    RăspundețiȘtergere
  17. Am intrat pe link. Pachetele mi se par foarte tentate si vad ca deja primele 4 sunt sold out. Mi se pare foarte interesant un astfel de concept.
    Particip si la concurs cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  18. sigur ca am intrat pe link si ma inscriu :)
    este foarte interesant si atractiv conceptul!

    RăspundețiȘtergere
  19. http://paralela45.ro/pagina/blind-holiday?id12 am intrat si vad ca doar pachetul nr.5 mai este valabil....super idee,daaaaaa....as intra in asa o provocare,ce poate fi mai frumos decat sa nu stii unde mergi? Asta da distractie la maxim :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Am intrat pe pink.Un concept foarte atractiv, desigur.Daca buzunarele de bugetar mi-ar permite as alege pachetul 5.Provocarile sunt ....o placere .

    RăspundețiȘtergere
  21. Scuze , link am vrut sa scriu.O zi racoroasa va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  22. De la o bloggerita din Germania am auzit tipul asta de calatorii, dar daca nu ma insel aveau si o lista cu destinatii din care bifa cele interesate. Mi-ar placea acest sistem insa ca destinatiile sa nu se repete. Bafta iti urez!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna!!! Multumim frumos pentru concurs!
    Multa bafta si tie!!!
    Am intrat pe link si ma inscriu cu drag in cursa pentru premiu! Eu fiind o non-conformista, bineinteles ca as accepta o asemenea provocare!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Particip.! Am intrat pe link! Imi place acest concept de vacanta!

    RăspundețiȘtergere
  25. Particip, am intrat pe link și da, mi se pare o idee interesantă.

    RăspundețiȘtergere
  26. Am intrat pe link si ma inscriu in cursa. Mi se pare o idee geniala treaba cu Blind Holiday, cu siguranta i-ar scoate pe unii din rutina zilnica.

    RăspundețiȘtergere
  27. Am intrat pe link si ma inscriu cu drag in cursa pentru premiu! Ideea e pur si simplu geniala ! Deoarece nu stii unde mergi totul devine mai palpitant si mai interesant! Acest lucru face vacanta mult mai captivanta !

    RăspundețiȘtergere
  28. BUna ziua!
    Am accesat site-ul si din cata am vazut pachetul 3 mi se pare cel mai avantajos
    sa fie cu noroc
    GFC Catalina Dumbrava

    RăspundețiȘtergere
  29. Am intrat pe link si particip la concurs.Mi-as fi facut cu ochiul pachetul nr. 3, dar s-a vandut :(

    GFC: Mihaela Stefan

    RăspundețiȘtergere
  30. Postelnicu Mariana30 iulie 2015 la 11:47

    Am intrat si ma inscriu in cursa pentru premiu . Este destul de interesant un astfel de concept de vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  31. Am intrat si particip....daca as avea posibilitate as incerca! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  32. buna , Adriana :*
    super tare coneptul de vacanta, o adevarata provocare :)) trebuie sa fi si rapid sa - ti faci bagajul si sa stai cu sufletul la gura sa afli unde anume mergi in vacanta :)
    http://paralela45.ro/pagina/blind-holiday?id12
    a mai ramas un pachet care mi se pare si cel mai interesant si acceptabil :) pachetul nr 5 este mai mult decat perfect (y)
    ce sa spun, iti urez bafta, Doamne ajuta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Am intrat pe link, particio la concurs.Interesantun astfel de concept de vacanza, mie personal imi place pachetul nr.5.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna.Ma insriu cu mare drag la acest concurs.Pachetul cu nr 3 ar fi potrivit pentru min.Imi place acest concept de vacanta,si cel mai super mi se pare si faptul ca nu exista costuri ascunse! e

    RăspundețiȘtergere
  35. Am intrat pe link si vreau sa spun ca mi se pare extrem de tentante ofertele si conceptul in sine! Sunt sigura ca este ceva palpitant si iti ofera emotii de nedescris. Cred ca la momentul aflarii destinatiei esti si mai fericit decat daca o alegeai in mod normal, este ca si un cadou care ti s-a potrivit perfect! Ma inscriu cu drag in cursa pentru premiu, care trebuie sa spun ca este minunat si perfect pentru vara, multumim mult! Iti doresc mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  36. Saluuuut! :D
    Am intrat pe link si particip cu drag la acest concurs. :D M-am documentat, interesant concept si ... Oh dear God ... De ce n-as pleca si eu ?! Bani s-ai ca restul vine mai usor ... :D

    RăspundețiȘtergere
  37. Deci mie mi se pare super misto sa pleci intr-o vacanta asa... legat la ochi.. sa nu ai nimic planificat.. e ceva palpitant sa mergi intr-o astfel de vacanta. Eu sper sa castigi si sa te distrezi maxim si sa revii cu amintiri placute. Ps
    am intrat si pe link au niste oferte de nerefuzat !! Succes

    RăspundețiȘtergere
  38. am intrat pe link... ma tenteaza enorm o astfel de vacanta impreuna cu familia mea sau de ce nu cu cea mai buna prietena a mea <3

    RăspundețiȘtergere
  39. Am intrat pe link, ma inscriu in cursa pentru premiu . Daca bugetul mi-ar permite cu siguranta as incerca acest concept , mi se pare ceva inedit, iar mie imi plac surprizele !

    RăspundețiȘtergere
  40. Am intrat pe link,deci ma inscriu in cursa pentru premiu.Eu iubesc vacantele si mi ar placea mult sa merg in mai multe locuri sa vizitez,mie mi se pare ok pachetul nr 4.

    RăspundețiȘtergere
  41. Este destul de interesant. Din pacate nu imi permit, dar ar fi fost frumos. Mi se pare mai interesant decat sa stai sa planifici absolut totul si sa stii toate detaliile despre locatia in care ajungi. Unde mai e surpriza?
    Am intrat pe link si ma inscriu :)

    RăspundețiȘtergere
  42. si eu as accepta provocarea dar m as lovi de reticenta sotului meu...pana la urma o viata are omul si provocarile acestea o fac mai palpitanta! Bafta draga mea si asteptam impresii!

    RăspundețiȘtergere
  43. Am intrat si am descoperit ca 4 din 5 pachete sunt sold out :) Dovada ca romanilor le place ineditul, iar eu sunt de aceeasi parere! De cele mai multe ori vacantele spontane, neplanificate cu un an inainte sunt cele mai grozave, vorbesc din experienta. Iar daca se ocupa altcineva pentru mine, cu atat mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  44. Am intrat pe link, particip, foarte bune oferte , ma atrage pachetul nr 5

    RăspundețiȘtergere
  45. https://www.facebook.com/gabriela.ungureanu.35/posts/1110432792305057
    Am intrat pe link, particip pachet 5

    RăspundețiȘtergere
  46. Am intrat pe link, particip. Sa fie cu noroc! :) Interesant concept! Sunt mare iubitoare de calatorii, asa ca n-as spune nu unei astfel de provocari, indiferent de destinatie!

    RăspundețiȘtergere
  47. Am intrat pe link, particip. Ma atrage pachetul nr. 3.
    Share: https://www.facebook.com/fonodie/posts/968491859880501?pnref=story
    Multumim! :)

    RăspundețiȘtergere
  48. Am intrat pe link si particip la concurs.Mi se par interesante si incitante aceste tipuri de calatorie.Este recomandat persoanelor curajoase si carora le plac provocarile noi.Eu nu as opta pentru acest tip de vacanta pentru ca,pentru mine,locatia este foarte importanta.Imi place sa imi organizez din timp fiecare detaliu al vacantei,un fel de "control freak" as zice eu.

    RăspundețiȘtergere
  49. Interesant conceptul! Am auzit despre acesta in cadrul unor reportaje TV, iar acum am intrat si pe linkul catre agentia de turism organizatoare. Nu se stie nciodata... poate imi fac curaj candva....!

    RăspundețiȘtergere
  50. Am intrat pe link si particip la concurs.Da,dacă aș avea pozibilitate aș alege pachetul cu nr 5

    RăspundețiȘtergere
  51. Am intrat pe link, particip
    Îmi place ideea de blind holiday, e inedit, mi-ar plăcea sa am parte de o astfel de vacanta pentru ca e mai palpitant când nu e totul planificat pana la ultimul detaliu.

    RăspundețiȘtergere
  52. am accesat linkul.....pachetul cu nr 3 m-ar fi tentat dar, din pacate, s-a epuizat....un super concept care sigur va prinde pe viitor la cat mai multi romani

    RăspundețiȘtergere
  53. am accesat linkul. foarta inedit conceptul si cred ca as alege pachetul nr 5

    RăspundețiȘtergere
  54. Am intrat pe link, mi se pare un concept care ar trebui încercat măcar o dată ! Mă înscriu și la concurs! Mulțumim!

    RăspundețiȘtergere
  55. am accesat link-ul, particip la concurs. As fi tentata sa incerc un astfel de concept.

    RăspundețiȘtergere
  56. Done! Normal ca mi-ar placea. Imi place sa descopar lucruri noi, dar sa fiu surprinsa placut. Ce produse frumoase si interesante ai ales pentru noi...Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  57. Mi s-a parut tentant pachetul nr 3,am accesat link-ul, particip la concurs

    RăspundețiȘtergere
  58. Am intrat pe link si ma inscriu in cursa pentru premiu.Blind Holiday este un concept interesant dar sincer eu nu sunt atat de curajoasa sa plec in astfel de vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  59. Am intrat pe link,particip cu drag http://paralela45.ro/pagina/blind-holiday?id12
    Am dat si un share https://www.facebook.com/fairytalela/posts/1627001940902399
    Mi se pare palpitanta ideea un concediu surpriza!

    RăspundețiȘtergere
  60. Am intrat pe link.
    Pachetul 5 mi-se pare foarte convenabil :)
    Share concurs. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/785817414871834
    Particip cu drag, poate am noroc! <3 <3
    Multumim pentru concurs! :-*

    RăspundețiȘtergere
  61. Daniela Alexandra Verde30 iulie 2015 la 22:11

    Am dat click pe link si particip. :)
    Pachetul 4 sau 5 mi se pare cel mai ...tentant. :)
    Succes Adriana! :*

    RăspundețiȘtergere
  62. Am intrat pe link si particip cu drag.Cu siguranta as incerca asta,

    RăspundețiȘtergere
  63. Am intrat pe link si particip..as incerca

    RăspundețiȘtergere
  64. lautarescu adriana30 iulie 2015 la 22:57

    Am intrat si particip cu mare drag la acest minunat concurs,si Da,daca as avea posibilitati as alege pachetul cu nr 5

    RăspundețiȘtergere
  65. Îmi place ideea de blind holiday, e inedit, mi-ar plăcea sa am parte de o astfel de vacanta pentru ca e mai palpitant

    RăspundețiȘtergere
  66. Am intrat pe link, ma inscriu in cursa pentru premiu

    RăspundețiȘtergere
  67. Am intrat si particip , mi-ar plăcea sa am parte de o astfel de vacanta pentru ca e tentant si palpitant

    RăspundețiȘtergere
  68. Interesanta ideea, dar nu stiu cat de tare mi-ar placea sa hotarasca altii pentru mine unde sa petrec vacanta. Poate ca as risca o data. Premiile concursului tau insa sunt de nerefuzat.

    RăspundețiȘtergere
  69. Am intrat si particip cu mare drag la acest minunat concurs. .Interesant un astfel de concept de vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  70. Super interesant, in strainatate se fac de ceva timp asemenea vacante zi zau ca m-as duxe si eu intr-una :D Mult succes! xox

    RăspundețiȘtergere
  71. M-ar tenta dar numai pentru turism intern, petrecandu-mi vacantele impreuna cu copiii nu as risca sa plec in afara tarii

    RăspundețiȘtergere
  72. Interesant acest concept de BlindHoliday. Pachetul nr.5 pare cel mai tentant, tind sa cred ca destinatia este Turcia :). Am intrat pe link, particip cu drag la concurs. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  73. Mi se pare foarte interesant acest concept. Cred ca as sta cu sufletul la gura pana in ultima clipa, cand voi afla unde voi calatori, dar mi se pare o experinta extraordinara. Pachetul cu nr 5 este foarte tentant.
    Particip si eu la acest concurs! Multumim! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  74. Particip si iti urez si tie multa bafta!
    Conceptul mi se pare genial, ar merita incercat macar o data in viata :)

    RăspundețiȘtergere
  75. Am intrat pe link si particip cu drag la concurs!

    RăspundețiȘtergere
  76. am intrat pe link ,particip culoarea rujului e superba,conceptul blind holiday e super eu acum as pleca daca as avea posibilitatea,

    RăspundețiȘtergere
  77. Am intrat pe link interesant conceptul mi-a placut pachetul nr 5 , particip la concurs mi se pare fani :)

    RăspundețiȘtergere
  78. Am intrat pe link.Am auzit zilele trecute de acest concept de vacanta!!Mi se pare foarte interesant si cu siguranta as incerca acest gen inedit de vacanta!!

    RăspundețiȘtergere
  79. Am dat click,am intrat pe link,ofertele ma incanta,interesant mod de a-ti petrece vacanta,iti doresc mult succes! Multumesc,particip cu drag la concurs!

    RăspundețiȘtergere
  80. Am accesat link-ul, particip la concurs. mi-a placut pachetul nr 5

    RăspundețiȘtergere
  81. Am accesat link ul,imi plac provocarile,surprizele .pachetul 2 sau 5 .multumim pt concurs.

    RăspundețiȘtergere
  82. Am accesat link-ul, particip la concurs. mi-a placut pachetul nr 5. Multumim pentru concurs, si bafta si tie!

    RăspundețiȘtergere
  83. Mi se pare un concept interesant si probabil as incerca acest tip de vacanta. ^^
    Particip la concurs.

    RăspundețiȘtergere
  84. e destul de atractiv si interesant noul concept si personal, as alege pachetul nr 3...pare destul de avantajos pentru bugetul meu

    RăspundețiȘtergere
  85. Am accesat link-ul. Particip la concurs. Stiindu-ma o mare iubitoare a calatoriilor am ales pachetul nr 5 ca fiind cel mai tentant. Multumijm frumos pentru concurs. Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  86. Am accesat link-ul, particip la concurs. Interesant concept, mai ales in ziua de azi cand cu totii suntem mereu pe fuga si cu o dorinta din ce in ce mai mare de a controla si organiza totul pana la ultimul detaliu. Pachetul cu nr 5 suna extrem de tentant, dar din pacate timpul nu prea imi permite. Succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  87. Am intrat pe link si ma inscriu cu drag in concurs! Suna tentant si sincer cred ca astfel de calatorii sunt cele mai palpitante....daca ar fi si copiii cu noi, ar fi si mai si...!!! Cum ar mai zice ei ”Wow, wow” :) Bafta tuturor!!

    RăspundețiȘtergere
  88. particip cu drag la concurs sunt tentanta de calatorii dar cu familia fb.pop aurelia am dat link

    RăspundețiȘtergere
  89. am intrat pe link si ma inscriu pentru premiu,si nu numai ca este interesant acest concept dar este si inovator.

    RăspundețiȘtergere
  90. Vasile Mihaela Cosmina31 iulie 2015 la 22:26

    am intrat pe link, imi place conceptul lor si ma inscriu in cursa pt premiu
    fb vasile cosmina

    RăspundețiȘtergere
  91. Iti doresc mult succes. Am intrat pe link si ma inscriu pentru premiu,si nu numai ca este interesant acest concept dar este si inovator.
    SHARE: https://www.facebook.com/codreanu.ioanamonica/posts/936439723082284?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  92. am intrat pe link si ma inscriu pentru premiu,conceptul imi place cat despre pachetul nr.5 este foarte atractiv si chiar tentant

    RăspundețiȘtergere
  93. Multa bafta iti doresc !!
    Am intrat si mi se pare foarte interseanta ideea,mai ales pentru cei pasionati de calatorii,de exploararea unor locuri noi,sau............deja cunoscute.
    Ma inscriu in cursa pentru premiu si conceptul este inovator,nu am mai auzit pana acum,si da,cred ca m-ar tenta.
    O seara buna !!

    RăspundețiȘtergere
  94. Ce idee interesanta. Primul lucru la care m-am gandit ce-ar fi sa platesti 1000 euro de cuplu si sa ajungi in caraibe ... suna tentant :)

    RăspundețiȘtergere
  95. am intrat si eu sa ma uit si e destul de tentant. inca nu-mi dau seama daca mi se potruveste conceptul, dar clar e ceva dragut :).

    RăspundețiȘtergere
  96. Clar am intrat pe link! M-a lasat masca asa un concurs! Initiativa e super, probabil ca noi romanii suntem inca mai creponati cand e vorba de calatorii platite/blind insa e posibil sa aiba succes!
    Si premiile tale sunt generoase!

    RăspundețiȘtergere
  97. M-am trezit si eu :))) Next time.
    Sunt curioasa cine castiga, cred ca se bucura maxim!

    RăspundețiȘtergere
  98. Mi se pare o idee ft interesanta! Chiar sunt curioasa cum va fi excursia celor ce o vor alege!

    RăspundețiȘtergere
  99. Îți doresc mult succes la concurs. Eu mă înscriu la concursul organizat de ține și DA e un concept nou pentru România, as pleca cu plăcere, fiind o fire aventuroasă....

    RăspundețiȘtergere