#BiggerChristmas cu Aoro by Notino




shalimar by guerlain



Ce as pune sub bradul de Craciun? Pentru ca banuiesc ca toata lumea este constienta ca se apropie cu pasi de urias!!!!

As pune muuulte, sunt sigura ca si voi la fel! Si trebuie sa va marturisesc ca desi imi plac surprizele extrem de mult, totusi marea mea bucurie este sa imi fac si eu surprizele mele. Pentru ca intotdeauna, dar absolut intotdeauna stiu ce imi trebuie, si imi trebuie ieri!


shalimar by guerlain


Si cum sa fie altfel atunci cand in jurul nostru avem o avalansa de oportunitati, zilnic as putea spune ca apar promotii, oferte, lucruri pe langa care chiar nu putem trece nepasatoare! Fii sincera, care este ultimul lucru care te-a facut sa suspini, care e ultimul parfum care nu te lasa sa inchizi ochii pentru ca iti apare obsesiv in minte, care este ultima paleta de machiaj cu care visezi sa creezi povesti de zane? Daaaa, exact asa mi se intampla si mie, sunt intr-o vesnica schimbare iar dorintele mele fluctueaza constant!


shalimar by guerlain



Bine, schimbare, schimbare, dar totusi cate ceva ramane constant! Si e normal sa fie asa...imi plac in primul rand produsele de calitate, am slabiciunile mele pentru anumite branduri, si sincera sa fiu m-am cam saturat sa platesc aiurea o gramada de bani pe un produs pe care il gasesc la un pret foarte bun in alta parte. Da, va indemn sa faceti si voi ca si mine smart shopping, pentru ca nu este asa, resursele noastre nu sunt nelimitate si de ce sa nu ne cumparam mai mult cu mai putin? Vorbim evident de aceeasi calitate si de oameni seriosi, nu de tepe si de tot felulul de false promotii, nu discutam despre asta, pentru ca da, tot timpul trebuie sa fim atenti si sa nu cadem in plasa.


shalimar by guerlain


Si cum va spuneam, dorintele mele sunt muuuulte, mai ales in aceasta perioada simt nevoia sa tot pun sub brad cele mai frumoase cadouri si sunt sigura ca si voi simtiti la fel! Si pentru ca nu va pot dezvalui cadourile persoanelor dragi, incep cu mine, este cel mai la indemana sa va arat si sa va povestesc despre ultima mea achizitie pe site-ul Aoro by Notino, pentru ca da, am ales si calitatea si preturile accesibile asa cum va povesteam mai devreme. Pentru ca #BiggerChristmas inseamna sa poti cumpara mai mult cu mai putini bani, mai multe cadouri inseamna mai multe bucurii, mai multe surprize placute facute celor dragi, fara a-ti da bugetul peste cap.


shalimar by guerlain


Si pentru ca stiti ca sunt o impatimita a parfumeriei, chiar de curand v-am aratat o parte din colectia mea de parfumuri, si pentru ca Guerlain este marea mea pasiune, am ales  Guerlain Shalimar Souffle de Parfum , un parfum pe care nu il aveam in colectie si care este o editie limitata, pentru ca nu-i asa, un colectionar nu se dezminte!!!


shalimar by guerlain


Este un parfum aparut in 2016, un parfum incadrat in categoria parfumuri orientale, desi eu nu il vad deloc ca fiind un parfum greu de purtat asa cum poate te duce gandul cand auzi cuvantul oriental. Ba chiar l-as aprecia ca fiind destul de proaspat in viziunea mea care sunt obisnuita si cu note parfumate mai grele!


shalimar by guerlain


Se deschide cu note de bergamota, mandarina si lamaie ceea ce ii confera multa prospetime si aerul fresh care mie imi place la un parfum. Recunosc ca aromele citrice ma atrag foarte mult in ultima perioada, la fel de mult ca si cele florale sau vanilate, iar mixul dintre ele da profunzime si acel aer special unui parfum.

Notele de mijloc aduc impreuna iasomia de Sambac si floarea de portocal si stau si ma intreb cum oare a imbinat atat de bine creatorul toate aceste arome care imi plac de mooor...Da, stiu este mana de geniu la mijloc, nu are cum sa fie altfel si daca veti sta sa mirositi si voi aceasta minunata creatie olfactiva imi veti da dreptate!

Baza parfumului include, daaaa, ati ghicit o alta preferata a mea, vanilia de fapt chiar doua tipuri de vanilie: vanilie indiana si vanilie tahitiana, alaturi de mult iubitul mosc alb!

Nu il pot descrie decat ca pe o relatie completa de iubire! Pentru mine este perfecta aroma pentru ca imbina in mod ideal dulceata pe care o caut la un parfum cu aerul fresh. Mi se pare o interpretare moderna si abordabila a clasicului Shalimar si va recomand sa o incercati. Poate fi purtata cu succes in orice anotimp fara nici cea mai mica senzatie de discomfort si va spun cu siguranta ca va deveni preferat in foarte scurt timp. Este un parfum elegant si special ca si sticluta care il imbratiseaza. Pentru mine a fost dragoste la primul....puf!


shalimar by guerlain


Si nu il veti gasi decat pe Aoro by Notino. Ceea ce este foarte important. In plus sunt sigura ca aici veti gasi cadoul perfect pentru Craciun pentru ca Bigger Cristmas este sintagma in care cei de la Aoro by Notino cred! Si imi veti da dreptate daca veti rasfoi ofertele lor care se updateaza zilnic si sunt atat de multe si variate! Practic gasiti tot ceea ce aveti nevoie de la produse mass market la high end.

Iar in Oferta curenta gasim cu siguranta oferte peste care nu avem cum sa trecem si va recomand sa o consultati zilnic pentru ca se adauga mereu oferte noi care va pot fi cea mai buna alegere pentru voi sau cei dragi!

Mi-ar placea sa impartasiti cu mine care sunt produsele care va fac cu ochiul de pe site, poate asa ma voi hotari si eu mai usor!!! Si daca Shalimar este si iubirea voastra va invit sa incercati si aceasta varianta reinterpretata, nu are cum sa nu va placa! Poate fi cadoul ideal pentru cel mai frumos Craciun!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu