Tonic Body Treatment Oil by Clarins


Tonic Body oil treatment


As putea sa va povestesc mult si bine despre ingrijire, este subiectul meu preferat! Si cum sa nu fie, pentru ca diferenta se vede atunci cand sunt mai lenesa spre exemplu. Am momente si momente, intotdeauna sunt pe fuga, dar totusi din viata mea nu poate lipsi un ritual de ingrijire si mai ales un produs bun, care sa ma ajute atunci cand nu am prea mult timp la dispozitie.
Adica sa fie performant, usor de aplicat si mereu la indemana, usor de luat cu tine. Fiecare portiune a corpului meu stiu ca trebuie ingrijita si exact asta va recomand tuturor, nu este doar o vorba in vant este sfatul medicului haha!

Si pentru ca vorbeam de recomandari si despre medici, astazi chiar vreau sa va fac o recomandare de suflet, sa va vorbesc despre un proiect frumos is generos din care putem face parte fiecare. Pentru ca impreuna putem face diferenta!

Asadar, pentru fiecare Tonic Body Treatment Oil vandut, Clarins va face o donatie pentru a ajuta cercetarea in  domeniul artritei.

Fundatia pentru artrita si Clarins au legatura foarte speciala.

Povestea incepe cu o femeie care suferea de artrita reumatoida. Iar acea femeie era Jacques Courtin-sotia lui Clarins, fondatorul brandului Clarins. Frustrat din cauza lipsei de eficienta a tratamentelor incercate de sotia sa si de suferinta acesteia, in 1989 acesta pune bazele acestei asociatii de cercetare.

In 2006 familia Courtin-Clarins a donat 4 milioane de euro si a transformat organizatia intr-una non-profit care este prezidata de Dr. Olivier Courtin. Aceasta asociatie sprijina cercetarea in speranta gasirii unor tratamente inovative si de asemenea lupta pentru cresterea constientizarii acestei afectiuni in randul populatiei, pentru prevenirea anumitor afectiuni dar au si campanii pentru cresterea calitatii vietii oamenilor afectati de aceasta boala.


Tonic body oil treatment


In cifre putem sopune doar atat:

-100% din fondurile transe merg catre cerecetarea artiritei reumatoide, Clarins asumandu-si toate costurile fundatiei.

-500 de proiecte

-300 de articole publicate

-280 de cercetatori au fost implicati in acest proiect in ultimii 25 de ani

-8 milioane de euro au fost stransi de catre fundatie

- 2 avantaje majore reies de aici: un nou protocol de diagnostic precoce a fost elaborat si o noua aboradare terapeutica.

In Franta, fundatia pentru artita reumatoida conduce in topul fundatiilor si a strans cercetatori in domeniu din intreaga Europa. Cu toate acestea stim ca un tratament eficient pentru toti pacientii care sufera de aceasta afectiune inca nu a fost gasit!

Artrita Reumatoida inca nu este suficient de bine cunoascuta ca si boala pentru publicul larg, iar falsa impresie este ca afecteaza doar batranii. De fapt este o afectiune intalnita de la nou nascuti, copii, tineri pana la adulti sau varstnici. Varsta medie la care apare este de 36 de ani iar boala aduce dureri chinuitoare, o deformare marcata a articulatiilor care in timp pot duce la dizabilitati.

Cu toate ca se incearca inca nu s-a gasit un tratament eficient, de aceea este nevoie in continuare de fonduri pentru cercetare.

Dar impreuna, putem face diferenta! Pentru fiecare Tonic Body Treatment Oil vandut, Clarins doneaza pentru a ajuta in continuare cercetarea in acest domeniu pentru a face viata mai frumoasa pentru toata lumea!

Tonic Body Treatment Oil a fost printre primele produse vandute de Clarins iar popularitatea lui nu a scazut de loc de atunci. Fiind produs 100% din extracte vegetale, incorporeaza tota expertiza Clarins. Formula contine uleiuri esentiale care ajuta pielea sa fie mai ferma dar ii da si un efect de prospetime imediata. Este un produs must have utilizat de sute de mii de femei in fiecare zi, fiind foarte bine cotat pentru utilizarea in timpul sarcinii sau a programelor de slabit, atunci cand pielea are de suferit.

Fiecare ulei vandut, nu doar ca te ajuta pe tine, cea care il cumperi sa iti mentii o piele frumoasa, tonica dar ajuta si cercetarea pentru acei oameni mai putin norocosi! Si da, poate ca este momentul acum, chiar de Craciun sa iti faci tie o bucurie, un cadou frumos si unor vieti nestiute sa dai o raza de speranta!

Si cu siguranta stim cu totii ca la Clarins frumusetea a fost intotdeauna luata in serios pentru ca este o sursa de bine care contribuie la starea noastra de spirit de zi cu zi!

Asadar iata ca putem fi aproape unii de ceilati si intr-un mod placut, in care sa dovedim ca grija pentru noi se reflecta si in grija pentru cei mai putin norocosi!

Va astept cu drag parerile despre produs si mi-ar placea sa aflu ca impreuna, facem lumea un loc un pic mai bun.

KISSES!




CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu