Creioanele pentru buze Nivea, accesoriul perfect al primaverii!!!


creioane Nivea


Primavara trebuie sa fie despre incredere, frumusete, rafinament, subtilitate! Siiiiii, am pentru voi cea mai buna veste! In sfarsit NIVEA lanseaza in Romania trei creioane colorate pentru buze, trei minunatii pe care sa le folosesti rapid si sa ramai mereu increzatoare!



Fie că sărbătoreÈ™ti iubirea de Valentine’s Day sau de Dragobete, cel mai frumos cadou pe care îl poÈ›i oferi este un sărut. Buzele hidratate nu trebuie să lipsească niciodată din È›inuta ta, mai ales dacă ai un date de ziua îndrăgostiÈ›ilor. Indiferent cum alegi să petreci această lună, #LipsMadeForDating sunt un must-have, iar ca să fii în trend ai nevoie de mai mult decât un ruj care să-È›i ofere buze îngrijite È™i senzuale.


creioane Nivea


Nu este atât de greu pe cât pare 😊. Noile creioane de la NIVEA sunt aliatul perfect pentru buze catifelate și săruturi colorate. Acestea îmbină hidratarea de care ai nevoie în trei culori pentru stări de spirit și ocazii diferite. Creionul Poppy Red, de un roșu aprins, este ideal pentru o seară romantică în doi sau ieșirile în oraș cu prietenele tale, când vrei să strălucești și să trimiți #xoxo.

creioane Nivea

Creionul Black Cherry are o culoare închisă potrivită pentru petrecerile nocturne și look-ul
îndrăzneț #bemine,

creioane Nivea

iar nuanÈ›a Rosy Nude poate fi asortată cu orice È›inută pe timp de zi sau seară ori pentru un #kissme de neuitat.


creioane Nivea


Cele trei creioane au o textură cremoasă ce conferă buzelor hidratare de lungă durată datorită uleiurilor de jojoba și avocado pe care le conțin. Se absorb instant în piele și lasă buzele uniforme, cu volum.

Exprimă ceea ce simți cu noile creioane de buze NIVEA!

PreÈ› recomandat pentru fiecare creion de buze: 22 Ron

Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook si Instagram ale NIVEA România

Ce spuneti, cum vi se par? Mie imi plac teribil si daaaaa, rosul ramane favoritul meu! Al vostru care este? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu