Cinci parfumuri pe care sa le porti de 8 Martie!



Parfumuri-8martie-Notino.ro


De 8 martie si in oricare zi din an, as adauga! Noi toate cautam sa fim altfel, suntem un pic mai atente la cum ne imbracam , cum ne machiem si cu siguranta foarte atente la ce parfum purtam! Mi se pare firesc!



De foarte multe ori cand sunt intrebata de sotul meu ce imi doresc, el aude de la mine aceeasi melodie...un parfum! "Dar ai atatea!", vine firesc observatia lui si asa este, am atatea si mereu, dar mereu sunt in cautarea unei noi si fabuloase arome!

Iar astazi vreau sa va introduc si pe voi in lumea mea parfumata cu cinci arome care mie imi plac si pe care va recomand si voua sa le incercati! Pe toate le gasiti in promotia pentru ziua femeii de pe Notino! Si va mai spun un secret! Pe 8 Martie, de ziua noastra cei de la Notino ne rasfata in plus cu reducere de 8% daca aplicati codul women8ro. Promotia nu se aplica la produsele aflate deja in promotie sau la lichidarile de stoc.

Mon Paris - YSL - unul dintre marile mele preferate! Este un deliciu acest parfum, jur! Este o compozitie floral-fructata cu predominenta florilor albe!

Se deschide cu note fructate, combinand surprinzator capsuna, zmeura, portocala, para si bergamota, pentru ca mai apoi sa lase loc unei infuzii florale desavarsite: iasomie de Sambac si iasomie chinezeascabujor si floare de portocal, pentru ca marele final sa fie scris de dulcea vanilie combinata cu paciuli si frunze de paciuli indonezian, mosc alb, lemn de cedru si ambroxan.

Dulce, cald, patrunzator este un parfum pe care o sa il adorati!


Mon-Paris-YSL-Notino.ro


YSL - Black Opium - ati putea spune ca am facut o pasiune pentru parfumurile acestei case si intr-un fel asa este, dar rand pe rand o sa va arat cat pot din colectia mea de miresme!

Black Opium a fost si el din start o mare iubire si iata ca si-a pastrat locul in continuare! Nu are cum sa nu va placa, este dulce, gurmand, aromat! Iubiti cafeaua? Atunci o sa iubiti si Black Opium!

Se deschide cu note de piper roz, para si floare de portocal. Inima acestui minunat parfum cuprinde arome de cafea, migdale si iasomie, pentru ca notele de final sa fie compuse din lemn de cedru, vanilie, paciuli si casmir.

Un parfum vibrant, catifelat care ramane alaturi de tine muuulte ore!


Black-Opium-YSL-Notino.ro


Flower Bomb - Victor&Rolf . Multa vreme l-am evitat, dar acum mi se pare un parfum minunat! Este un parfum opulent, intens care te invaluie inca de la prima aplicare si nu se lasa dus cu una, cu doua.

Notele de varf cuprind bergamota, ceai verde si osmanthus, iar cele de mijloc vibreaza in acorduri calde de iasomie, floare de portocal african, orhidee, frezie si trandafir! Notele de final apartin moscului combinat irezistibil cu paciuli!

Mi se pare parfumul perfect pentru anotimpul rece!


Flowerbomb-Victor&Rolf-Notino.ro


Armani Si - o compozitie floral, fructata, dulce, cum altfel, haha?!! Da, da, am eu asa o pasiune pentru zona aceasta a parfumeriei.

Notele de inceput cuprind cocaze negre, para, mandarina, neroli si bergamota, pentru a dezvalui inima florala plina de senzualitate creata de frezie, trandafir, mango, iasomie, capsuna si osmantus. Combinatia de final este la fel de seducatoare si ramane impregnata in memoria olfactiva: note lemnoase, mosc, paciuli, ambra si licoroasa vanilie!

I just love it!


Armani-Si-Notino.ro


Tresor Midghnit Rose - Lancome! Credeati ca am uita de Lancome ? Nu, nu se poate! Este intotdeauna prezent acolo, in topul preferintelor mele. Da, da, un floral fructat, ce surpriza! Dar o surpriza delicioasa as putea spune! Pentru o noapte de vara perfecta! Eu asa il vad! Evident, parfumurile sunt stari de spirit si le purtam cand ne face placere!

Notele initiale cuprind trandafir si zmeura, pentru ca incet-incet inima parfumului sa explodeze in acorduri de iasomie, bujor, cassis si piper roz! Marele final este scris de mosc, lemn de cedru si vanilie!

Un deliciu la orice ora din zi sau din noapte!


Lancome- Tresor-Midnight-Rose-Notino.ro


Acestea sunt propunerile mele, dar evident ca mi-ar placea sa aflu care este si parerea voastra! Le stiti, va place vreunul dintre parfumurile alese de mine? Voi ce veti purta de 8 Martie?

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!

#notinoromania


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu