Trei produse indispesabile vara asta!



3-Preferate-Notinoro


Vrem sa aratam perfect vara, sa fim in forma si sa ne simtim la superlativ! Eu as adauga ca in fiecare anotimp trebuie sa ne facem o prioritate din asta, dar vara parca pare mai greu sa infaptuim acest plan...Nu stiu de ce, sa fie caldura de vina?

Asadar pentru ca suntem mereu in cautarea produselor ideale, astazi vreau sa va arat doar trei din cele care imi ridica mie moralul si pe care le ador pur si simplu.

Intotdeauna am militat pentru ingrijire, mereu am cautat produsele acelea minunate care sa imi faca pielea sa arate perfect. Tot timpul e loc de mai bine, dar astazi va spun ca pentru mine pielea este important sa fie ingrijita si sanatoasa.

In cadrul unei demachieri temeinice aleg si un tonic care sa imi dea prospetime si stralucire pielii, iar pentru mine este perfect pentru vara cel de la Clinique, si anume Clarifying Lotion, pentru piele uscata pana la mixta. Am ales aceasta varianta pentru ca in ultima perioada tenul meu are tendinta de a se usca, dar, vara fiind, apare totusi si excesul de sebum in zona T. Ma bucur ca am ales aceasta varianta pentru ca am constatat ca nu se mai ingrasa la fel de mult si isi pastreaza matifierea si prospetimea.


Clinique-Clarifying-lotion-Notinoro


Sigur ca exista mai multe variante, o puteti alege pe cea care vi se potriveste cel mai bine si le gasiti pe toate pe Notino.

Clinique este brandul dezvoltat de Estee Lauder in 1968, care contine produse hipoalergenice, fara parfum, iar puctul forte il reprezinta fapul ca are game complete de ingrijire destinate diverselor nevoi ale tenului, acestea fiind dezvoltate de medici dermatologi. Sunt proceduri simple si corecte, in trei pasi, care asigura o rutina completa si usor de urmat de oricine.

Pasul urmator demachierii este evident hranirea tenului, pentru ca, nu-i asa, vrem sa prevenim deshidratarea lui, mai ales acum pe timpul verii, sa mentinem supletea si fermitatea si sa evitam nedoritele riduri cat putem de mult.

Eu aleg insa intotdeauna si un serum si vreau sa va arat unul genial tot de la Clinique, si anume Clinique Smart.


Clinique-Smart-Notinoro


E un produs ideal pentru aceasta perioada calduroasa, dar nu numai. Intra rapid in piele, netezeste tenul si nu lasa nici cea mai fina pelicula sau senzatie de lipicios. Este un serum concentrat, destinat ingrijirii si cu actiune aspura ridurilor si liniilor fine, uniformizeaza culoarea tenului, hraneste dermul si iti face pielea sa arate minunat! Smart, nuuuu?

Vi-l super recomand si dupa ce o sa il incercati, imi spuneti si parerea voastra!!!


Orice zi, parca nu incepe bine fara un strop de parfum!!!! Va jur, nu exista zi in care sa nu ma balansez de pe un picior pe altul in fata comodei pe care am parfumurile! Am muuuulte, dar evident am si preferate si astazi va povestesc despte Manifesti L'Elixir de la YSL, un parfum fabulos aparut in 2013.

Eate intens, pasional, cu note floral-fructate.


YSL-Manifesto-Lelixir-Notinoro


Se deschide cu note de bergamota si mandarina, dar locul este luat rapid de note calde si profunde de iasomie, tuberoza si heliotrop. Notele finale sunt de ambroxan, lemn de casmir si delicioasa vanilie!

Pur si simplu il adoooor, nu ma mai satur de el!

Dar daca voi aveti alte preferinte, este perfect, pentru ca pe toate le gasiti pe Notino la preturi imbatabile.

Si nu uitati ca doar saptamana aceasta puteti beneficia gratuit de un kit de calatorie sau de un ulei pentru protectia solara la cumparaturile de minim 190 RON.

Voi ce produse preferate aveti pentru aceasta vara? Mi-ar placea sa aflu, poate ne inspiram una de la cealalta!

KISSES!

#notinoro

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu