NIVEA SUN și Crucea Roșie Română dau startul programului „Împreună pentru o piele sănătoasă”

 

nivea



Indiferent de cum ne petrecem vara, grija pentru sănătatea pielii trebuie să rămână o prioritate pentru noi toți. NIVEA SUN susține acest demers și alături de Crucea Roșie Română dă startul programului Împreună pentru o piele sănătoasă.


nivea


Din grijă pentru sănătatea pielii și pentru a aminti românilor cât de importantă este protecția solară, programul Împreună pentru o piele sănătoasă include activități în 5 mari orașe din România: București, Iași, Cluj, Timișoara și Constanța. Astfel, în perioada iulie-august 2023, NIVEA SUN și filialele de Cruce Roșie din cele cinci orașe vor desfășura o campanie de educare pentru sănătatea pielii, punând accent pe importanța folosirii cremei solare și pe măsurile de prim ajutor în cazul arsurilor. 


nivea


În cadrul activărilor din fiecare oraș, oamenii vor fi așteptați zilnic de voluntarii Crucii Roșii Române cu informații despre importanța protecției solare, demonstrații de prim ajutor, dar și concursuri cu premii pentru participanți. Programul complet al activărilor va putea fi consultat pe https://www.nivea.ro/noudela-nivea/impreuna-pentru-o-piele-mai-sanatoasa.


nivea


Gama NIVEA SUN îți asigură o protecție eficientă împotriva razelor UV pentru o piele sănătoasă în fiecare sezon. Indiferent de tipul de ten, vârstă sau de nevoile pielii tale, NIVEA SUN te protejează cu o varietate de produse adaptate pentru fiecare nevoie. 


nivea


Pentru că tenul este cel mai expus razelor UV, folosirea unei creme cu factor de protecție solară este necesară în fiecare zi. NIVEA SUN Dark Spot Control oferă protecție SPF 50+, dar și previne și reduce petele pigmentare cauzate de soare. 


nivea


Totodată, NIVEA SUN acordă o atenție deosebită atât iubitorilor de piele hidratată cu  gama Protect & Moisture cu protecție UV și hidratare pentru 48 de ore datorită vitaminei E antioxidante, cât și celor care preferă o protecție solară fără reziduuri albe pe piele cu Protect&Dry Touch. 


nivea


NIVEA SUN Protect&Bronze este dedicat celor care vor un bronz natural și o piele cu un aspect luminos, dar și protecție completă împotriva razelor UV pentru un sejur pe plajă fără griji. 


nivea


Creat special pentru copii, NIVEA SUN Kids Protect & Care oferă o protecție sporită împotriva arsurilor solare, susține bariera protectivă a pielii și oferă hidratare de lungă durată pentru jocuri neîntrerupte sub razele de soare. 

NIVEA SUN și Crucea Roșie Română dau startul unei veri responsabile în aer liber cu protecție solară și atenție asupra sănătății pielii. Alătură-te și tu campaniei Împreună pentru o piele sănătoasă, evită expunerea prelungită la soare, mai ales în mijlocul zilei și alege mereu factorul de protecție potrivit. Folosește produsele NIVEA SUN pentru o vară cu parfum de sănătate și o piele protejată în totalitate! 


Despre NIVEA:

Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovației și calității superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari și mai importante branduri globale. Manifestând mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie. Încă din anii ’50, cercetătorii NIVEA au început să studieze efectele razelor UV asupra pielii și au dezvoltat primele produsele NIVEA pentru soare, iar din anii ’70 au dezvoltat metode de identificare a SPF-ulu și l-au integrat pe produse. De atunci, gama NIVEA SUN s-a dezvoltat în mod constant și a venit în întâmpinarea consumatorilor cu produse de protecție solară pentru întreaga familie. Ne dorim să ne putem bucura cu toții de soare, protejându-ne corect pielea și păstrând-o sănătoasă. NIVEA SUN oferă o gamă variată de loțiuni, creme, spray-uri pentru diferite tipuri de piele și diferite nevoi. 


Despre Crucea Roșie Română

Societatea Națională de Cruce Roșie din România, înființată în 1876, este o organizație umanitară membră a Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie, auxiliară autorității publice și abilitată prin lege să asigure asistență umanitară în caz de dezastre și să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile, serviciile fiind acordate voluntar, imparțial și neutru. Organizația contribuie, prin programele desfășurate, la prevenirea și alinarea suferinței sub toate formele, protejează sănătatea și viața, promovează respectul față de demnitatea umană, fără nicio discriminare bazată pe naționalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenență socială sau politică. Crucea Roșie Română este prezentă la nivel național, cu reprezentanțe la fiecare nivel teritorial, cu 47 de filiale, 624 de subfiliale și 399 de comisii. 8928 de voluntari se implică activ în activitățile Crucii Roșii Române. 

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu