Ce mi-am mai cumparat in ultima vreme!



Produse-cumparate-Notino.ro


Vara se apropie de final si parca niciodata nu a trecut mai repede. De fapt anul asta habar nu am cand a trecut si iata ca suntem aproape in luna septembrie. Nu imi pare rau, am facut o gramada de lucruri interesante si cu siguranta ma asteapta si altele.

Pana atunci insa vreau sa va arat ce produse minunate mi-am comandat ultima oara de pe Notino!

Dar pana sa vedeti ce mi-am comandat , trebuie sa stiti ca pana pe 1 septembrie au o oferta super misto, astfel incat la fiecare comanda de minim 190 Ron vei primi un kit SOS de produse atent alese de cei de la Notino, care sa iti faca viata si calatoriile mai usore! Sunt seturi atat pentru femei cat si pentru barbati din care puteti alege atunci cand plasati comanda asa ca nu trebuie sa ratati oferta!

Dar iata si ce cumparaturi am facut eu!
In primul rand mi-am luat aceasta paleta absolut dementiala de la Lancôme !


Lancome-1-Notino.ro


Lancôme Monsieur Big Eyeshadow Palette este o minunatie editie limitata, pe care a fost musai sa mi-o cumpar. A aparut de Valentine's Day si am tot vrut sa mi-o comand in Franta, dar cumva am tot amanat momentul, pentru ca ar fi ajuns greu la mine...Si iata ca am gasit-o pe Notino. va spun foarte sincer ca m-am bucurat maxim pentru ca mi-o doream foarte mult si este chiar o piesa de dorit in colectia de machiaj. in plus am luat-o la un pret mult mai bun de pe Notino!


Lancome-2-Notino.ro


Este mare si este organizata pe trei sectiuni de farduri: Big Crush, Big Date respectiv Big Nate! Cuprinde tonuri neutre si rozalii, pe care le poti folosi de dimineata pana seara, in diferite tipuri de machiaj!


Lancome-3-Notino.ro


Are atat farduri mate cat si satinate care pur si simplu aluneca pe piele, cu o saturatie foarte buna a culorilor! In cadrul celor trei sectiuni, cele 4 culori alese au un rol stabilit fiecare, astfel incat sa stii exact unde trebuie sa aplici respectiva nuanta si anume: Base, Liner, Corner si Highlight !


Lancome-4-Notino.ro


Personal mi s-a parut o abordare foarte misto si de ajutor daca nu esti un expert in arta machiajului dar asta nu inseamna ca tu nu poti folosi fardurile exact asa cum iti doresti si sa realizezi propriile combinatii fabuloase!


Lancome-5-Notino.ro


Siiiiii, evident ca ati vazut cum arata minunatia de ambalaj, daaaaa? Nu, va spun eu, nu ai cum sa nu iubesti paleta asta si sa nu vrei sa fie a ta, acolo, pe masuta de toaleta! Nu doar ca vei intinde mana zilnic dupa ea, dar te vei bucura ca un copil de inima mare si roz si lucioasa care iti va insenina fiecare zi.

Un alt produs pe care mi l-am cumparat a fost acesta de la Uriage, dedicat zonei intime. Are un ambalaj foarte usor de folosit fiind sub forma de spray si este micut, usor de transportat astfel incat sa il strecori in orice bagaj. Eu folosesc astfel de produse dedicate pentru ca imi doresc sa folosesc produse care nu sunt agresive in aceasta arie, iar Uriage are in compozitie apa termala si este un brand care raspunde si celor mai mari exigente, asa ca da, am hotarat sa il cumpar si bine am facut! A venit si el cu mine in vacanta, deci are un mare DA!


Uriage-Notino.ro


Este exact cum ma asteptatm, bland si delicat cu pielea si vi-l recomand si voua cu drag!


Nici o comanda fara un parfum, daaaa?  De data aceasta am ales o noutate, un parfum de la Cacharel, Amor Amor Electric Kiss, lansat anul acesta!

Nici nu ai cum sa nu iubesti sticluta aceasta in culori vibrante de rosu si mov dar si parfumul este delicios!


Cacharel-Notino.ro


Notele de varf contin rubarba si piper roz, pentru ca mai apoi, inima parfumului sa ne tenteze cu dulceata trandafirului si aroma profunda de iasomie de Sambac!

Parfumul se tempereaza treptat si lasa ca note finale pe cele vanilate, paciuli si ambra.


Cacharel-Notino.ro


Este un parfum dulce, dar nu sa te lesine si pentru ca mi l-am luat in varianta mica de 30 ml, l-am luat cu mine in vacanta, sa il am la indemana zilnic. Imi place tare mult si are o persistenta buna, chiar si zilele astea super calduroase.

Asadar acestea au fost produsele comandate de mine de pe Notino si mi-ar placea tare mult sa stiu care va face si voua cu ochiul! Va astrept cu drag parerile!

KISSES!

#notinoromania


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu