Trei noutati parfumate!


Lancome-Idole-2-Notino.ro


Va plac parfumurile? Va plac, sunt convinsa! Si mie imi plac, nici macar nu imi pot imagina cat de dramatic ar putea fi sa nu simti mirosul...
Nu pot, nu vreau sa traiesc fara parfum in viata mea! Este adictia mea cea mai insemnata (oare? am cam multe dependente...) si am o colectie maricica de parfumuri! Foarte des cumpar parfumuri si site-ul meu numarul unu de unde imi achizitionez pretioasele sticlute este cu siguranta
Notino! Nici nu se poate altfel, are cele mai bune oferte si in ultima perioada ofera si cadouri la cumparaturi, tot felul de oferte promotionale si reduceri dar si esantioane de creme sau parfumuri!


Lancome-Idole-1-Notino.ro

Unul dintre ultimele intrate in colectie este nou lansatul Lancôme Idôle . Imi place tare mult, il gasesc tineresc si jucaus si mi se pare super potrivit pentru orice moment al zile si pentru orice anotimp!


Lancome-Idole-3-Notino.ro


Va veti convinge si voi in secunda in care il veti incerca si sunt sigura ca imi veti da dreptate! Sticla este plata si pare oarecum austera dar este inobilata de detaliile rose-gold care o marginesc. Este inalta si foarte slim si da, ai senzatia ca ai in mana mult iubitul telefon la care nu mai renuntam. Daaaar, este doar o senzatie care trece brusc in momentul in care iti vei pulveriza continutul pe incheietura mainii.

Ani si ani de zile nu mi-a placut aroma de trandafir, sufocata fiind in copilarie de celebrele fiole bulgaresti cu esenta de trandafir care la mine in oras se gaseau din plin, fiind un oras de granita cu Bulgaria. Astazi gasesc trandafirul seducator, fin si rafinat si l-as vrea in oricare parfum!


Lancome-Idole-4-Notino.ro


Curioase ce arome invaluitoare cuprinde sticluta aceasta speciala? Nu va las sa asteptati!

Idôle este un parfum moscat-floral-fructat care se deschide cu note suculente de para si bergamota!
Inima parfumului este profunda si seducatoare si apartine unei combinatii de trandafir turcesc cu trandafir de mai si iasomie indiana!

Notele de baza sunt profunde si catifelate si impletesc moscul alb si vanilia!

Si pentru ca sunt mereu in cautare de arome noi, luna aceasta am mai descoperit doua aparitii, pe care nu am apucat inca sa le testez dar vi le semnalez si voua!

Armani Code Absolu


Armani-Code-Absolu-Femme-Notino.ro


Este un parfum floral-oriental care debuteaza cu note de ghimbir, neroli si mandarina!
Notele de mijloc sunt seducatoare la propriu si cuprind note proaspete de floare de portocal asociate cu magnifica iasomie si pretioasa tuberoza!
Finalul apartine notelor de boabe de tonka, vanilie si lemn de santal!

Si pentru ca sunt o iubitoare de tuberoza, abia astept sa il testez!


Lady Million Empire Paco Rabanne


Lady-Million-Empire-Paco-Rabanne-Notino.ro


Noutatea aceasta este descrisa ca un parfum dulce floral-fructat dar cu o tenta lemnoasa! Pe mine ma atrage ca un magnet ambalajul roz si faptul ca nu am nici unul dintre parfumurile acestei case pana in prezent!

Notele de top combina portocala cu aroma dulceaga a coacazelor rosii si extras de portocala amara.
Notele de mijloc sunt surprinzatoare ca si combinatie si mai putin intalnite in aceasta forma. Cuprinde corcoduse, osmanthus, floare de portocal si magnolie.

Finalul este desavarsit de note de cognac, patchouli si mosc alb.

Interesant de la un capat la altul si eu sunt extrem de curioasa sa il testez!

Mi-ar placea sa imi spuneti care va tenteaza cel mai mult sau daca ati incercat deja vreunul dintre aceste parfumuri. Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!

#notinoromania

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu