Los Angeles by Gallivant la Rosa Mundi Parfums D'Auteur


Rosa Mundi


Va povestesc intotdeauna cu drag despre descoperirile mele in materie de beauty, iar atunci cand vorbim de noutati parfumate, pur si simplu nu ma pot abtine sa nu dau vestea mai departe! Cu atat mai mult cu cat astazi va vorbesc despre o parfumerie speciala, cu adevarate opere de arta, parfumuri atipice si extrem de speciale!


Odată cu inaugurarea spațiului, Rosa Mundi Parfums D’Auteur a lansat  si ultima creație olfactivă a Casei Gallivant, în prezența lui Nick Stewart- Founder & Creator Gallivant.

Los Angeles by Gallivant este un parfum unisex, artizanal, strălucitor, asemenea unei reclame luminoase, simbol al orașului ce l-a inspirat pe Nick Stewart : “ Los Angeles este locul care îți aprinde imaginatia, iar faptul că nu conduc niciodată un autoturism m-a facut să iau orașul la pas, cu bicicleta sau cu autobuzul și să-i observ pe îndelete frumusețea. Pentru mine, orașul acesta este ca o linie de hotar, o intersecție unde se întâlnesc mai multe lumi. Cartierele etnice, dealurile, nesfârșitele șosele....aici e culoare și dramă...și mi-am dorit să surprind acest sentiment de vitalitate, de noi începuturi...”


Los Angeles by Gallivant


Aerat, aromatic, ușor lemnos, dar și proaspăt ca adierea unei brize, Los Angeles este rezutatul întâlnirii dintre Nick Stewart și parfumierul indie Carine Chevallier.

“Prin acest parfum, am dorit să evoc strălucitorul, acaparatorul Hollywood. Case presărate pe dealurile cu pământ uscat, eucalipt și salvie, briza Oceanului Pacific” – ( Nick Stewart)

Parfumul se deschide cu note exotice de eucalipt, salvie, mandarină și ananas. Notele de mijloc, florale, de narcisă și bergamotă, reprezintă o evocare a aromei Mexicului din LA, iar, la final, seducția este conferită de notele lemnoase, incitante, de ienupăr, mosc și heliotrop.

Creat in 2017, de catre Nick Stewart, cel care a fost Product & Creative Director pentru L’Artisan Parfumeur, brandul Gallivant vorbește despre libertatea și încântarea pe care le oferă explorarea. Colecția cuprinde 8 parfumuri, inspirate de sunetele și aromele marilor destinații urbane: London (finalist în 2018 al Art and Olfaction Awards), Amsterdam, Berlin, Brooklyn, Istanbul, Tel Aviv, Tokyo si Los Angeles.

Alegerea celor 8 denumiri de orașe reflectă locurile de care Nick s-a îndrăgostit, acele metropole care au devenit memorabile, grație unor trăiri puternice. Astfel, fiecare parfum reprezintă chintesența descoperirii orașului al cărui nume îl poartă, cât și a amintirilor pe care Nick le-a adunat ca într-un carnet de călătorii.


Rosa Mundi


Gallivant înseamnă plăcerea explorării la pas a unui oraș. Priviri, sunete, arome, toate acestea sunt capturate într-o esență. Gallivant este despre libertatea de a te uimi și de a te lăsa captivat de vibe-ul unui loc. Colțuri neștiute, descoperite din întâmplare, cartiere ce evocă spiritul locuitorilor, străzi ce par că vin de nicăieri, dar care te conduc spre emoția noutății, oameni pe care îi cunoști par hazard, pe scurt, Gallivant este invitația de a trăi aici și acum.

Toate parfumurile semnate Gallivant conțin 30 ml, sunt realizate manual, în Franța, urmărind procese artizanale autentice, fiind finalizate prin aceeași metodă handcrafted, în Anglia.

“Ca un călător de vocație, am gândit aceste gramaje, conținute în recipiente micuțe, de 30 ml, din două motive: unul, pentru că mi-am dorit produse adecvate prin dimensiuni unui nomad modern și al doilea, pentru că nimeni nu rămâne fidel unei singure semnături olfactive”. -Nick Stewart

Cu siguranta daca vreti sa cunoasteti si altceva in domeniul parfumeriei de nisa trebuie sa ajungeti la Rosa Mundi, in Floreasca! Va veti indragosti iremediabil de aerul boem si de parfumurile de autor! Ahhhh si daca ajungeti vreau sa imi spuneti care a fost parfumul care v-a furat inima!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu