5 recomandari de cadou!





Cadouri, cadouri, cadouri! Cum vi se pare cand auziti exclamatia asta? Deveniti brusc fericiti sau nu va entuziasmeaza prea tare? Eu trebuie sa recunosc ca am momente si momente...

Cui nu-i plac? E o utopie sa crezi ca un cadou nu face placere! Este si emotia de a primi o surpriza dar si bucuria pe care o simti atunci cand faci pe cineva fericit! Eu ma gandesc intotdeauna din timp la lucrurile astea si incerc sa imi planific intr-o agenda ce si cui trebuie sa cumpar!

Dar ca femeie, recunosc ca imi plac surprizele, iar cele legate de ingrijire, parfumuri, make-up sunt de departe preferatele mele! Niciodata mi se pare ca nu am suficiente si vesnic sunt in cautarea unor noi si minunate produse!

Iar ofertele nu ma lasa indiferenta, de aceea cele de la Notino de Black Friday nu am pur si simplu cum sa le ratez! Si nici nu vreau, trebuie sa fiu sincera! Asa ca, pana in data de 1decembrie daca introduci codul black20, ai reducere de 20% la brandurile populare selectate! O multime de oferte minunate as zice eu!

Dar haideti sa vedem la ce m-am oprit eu, pentru ca ofertele sunt atat de variate !

Un parfum, daaaaa, pare cea mai buna varianta intotdeaua!


carolina-herrera-notino.ro




Carolina Herrera este la oferta foarte buna in aceasta perioada iar un astfel de set pe mine m-ar face cu siguranta fericita! Notele de varf includ sampania si notele fructate! Mmmmmm, suna atat de bine! Notele de mijoc fac loc aromei florilor de piersic iar finalul apartine notelor usor lemnoase, mosc alb si ambra.

Setul  Kérastase mi se pare perfect pentru orice tip de par si cuprinde produse esentiale pentru ingrijirea fara stres dar cu maxima grija a podoabei capilare!


Kerastase-Notino.ro


Cuprinde un  sampon pentru par gras si lipsit de stralucire, o masca si un ulei regenerant. Pretul este de 155 Ron. Si cu siguranta va spun ca produsele astea va vor placea! Absolut tot ceea ce am incercat de la ei mi-a placut la nebunie!

Pentru mine ingrijirea tenului este primordiala iar perioada asta rece din an imi place pentru ca pot sa folosesc fell de fel de serumuri , masti si potiuni magice fara ca tenul meu sa se ingrase, asa cum se mai intampla vara. Asadar, pentru ca in perioada de iarna si frig tenul sufera de deshidratare este imperios necesar sa folosim sub crema zilnica si un serum. Stiu ca uneori ne grabim dimineata, seara ne este poate prea somn dar va rog sa ma credeti ca peste cativa ani veti ramane cu regretul de a nu fi facut toate lucrurile la timpul lor! Si in acest domeniu chiar este nevoie de consecventa!


collistar-notino.ro


Imi place mult sa experimentez in sfera ingrijirii pielii si de aceea astazi va propun un serum cu acid hialuronic de la Collistar cu un pronuntat efect de lifting. Se stie ca acidul hialuronic are marele merit de a retine apa si de aceea este si o arma eficienta impotriva deshidratarii de care spuneam. Iar un ten hidratat este categoric un ten mai putin ridat!

Machiajul meu nu este complet fara mascara! De fapt as puutea sa spun ca incepe cu mascara. De cate ori ma uit la acest tip de produs ma gandesc la mascara Helena Rubinstein pe care o folosea mama cand eram eu mica. Am pastrat multi ani tuburile aurii ca niste bijuterii veritabile si ma gandesc ca desi mi-am tot propus sa imi cumpar si eu unul inca nu am facut-o!


Helena-Rubinstein-Notino.ro



 Si iata si o oferta minunata de care am de gand sa profit la urmatoarea mea comanda! Mascara, demachiant de ochi in format de calatorie si o mica crema pentru zona ochilor! Un chit complet de ingrijire as putea spune!

Si vreau sa inchei lista mea de recomandari tot cu un parfum, asa cum am si inceput! De data asta m-am gandit la un parfum barbatesc! Noi iubim Bvlgari, atat eu cat si sotul meu si m-am gandit ca o editie limitata ar placea oricarui barbat din viata ta. Pur si simplu nu ai cum sa dai gres cu asta!


Bvlgari-Notino.ro


Acestea sunt propunerile mele de astazi, dar cu siguranta pe Notino gasiti muuuuuulte alte variante la fel de minunate si care se vor plia pe gusturile si pe bugetul fiecaruia dintre voi!

Mi-ar placea sa aflu voi ce aveti in plan sa cumparati in aceasta perioada! Dar si care este cadoul pe care in secret sperati sa il primiti!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu