House 111 by Loredana Cojoc



loredana cojoc


Imi plac hainele, cred ca nu va spun nici o noutate! Vedeti des la mine pe stories noile achizitii si caut intotdeauna ceva nou, ceva altfel! Si desi stau dulapurile sa cada peste mine si realmente vara trecuta mi-a picat una dintre barile de la dressing sub greutatea rochiiilor ce sa fac daca nu ma pot abtine?????
Nu o spun cu titlu de glorie, nuuu, mama mereu ma cearta pentru nechibzuinta mea...

Si stiti cu siguranta, ati observat ca imi plac chestiile colorate, cu imprimeu floral in special. Asa ma simt eu cel mai bine si undeva, candva mi-a intrat mie in cap ca nu imi sta bine in negru si rar, dar rar de tot o sa ma vedeti in aceasta non-culoare.


loredana cojoc


Ce cumpar? Ei bine cel mai mult si mai mult imi plac rochiile! Imi plac si fustele, am destul de multe si bluzele albe, am o parte intreaga de dulap doar cu bluze si tricouri albe, imi plac paltoanele colorate...dar rochiile, ahhhh sunt pasiunea vietii mele!


loredana cojoc


De curand am fost nasa si am cautat o rochie frumoasa si va spun cu mana pe inima ca este extrem de greu sa gasesti ceva pe plac. Vorbeam cu fina mea si ii spuneam ca mi se pare ciudat sa imi cumpar o rochie de eveniment de pe net. Nu aveam incredere in masuri, mi se parea greu spre imposibil sa imi faca cineva o rochie pe plac. Desi, sa ne intelegem, 80% din ce cumpar,  cumpar on-line si poate in 10 ani sa fi avut vreo 2-3 chestii mici... Ma cunosc, imi stiu masurile la brandurile de la care cumpar si e absolut ok!


loredana cojoc


Dar ce faci cand vrei o rochie deosebita, alfel decat tot ceea ce vezi prin oras, ai curaj sa cumperi on-line? Si mai ales sa dai comanda? Va raspund la toate aceste intrebari cu un MAAAAARE DAAAA!
Mi-am infrant teama, am riscat, dar lozul meu a fost norocos!


loredana cojoc


Depinde de tine sa te masori asa cum trebuie si sa dai masuratorile cerute de designer. Eu am descoperit House 111 by Loredana Cojoc si minunatele ei creatii de putin timp, dar recunosc ca teama mea a fost nefondata.


loredana cojoc


House 111 by Loredana Cojoc este un atelier de creatie de lux unde iti poti materializa visul. Rochii superbe din materiale pretioase, croite impecabil si cu detalii deosebite! Cu siguranta veti fi incantate de rezultat si de propunerile Loredanei!


loredana cojoc


Povestea House 111 by Loredana Cojoc a început în urmă cu doi ani, ca expresie a dorinței de a da forma creativității, printr-un limbaj romantic și elegant, fiecare creație devenind o poveste scrisă cu sensibilitate.

House 111 este o filă personală, un traseu de la dorință și vis, la concretizare, totul născut din emoția amintirilor din copilarie ale Loredanei.

House 111 nu este un nume întâmplător, este chiar casa în care Loredana a crescut, înconjurată de dantele și mătăsuri, de metraje, de nasturi și fermoare, în compania bunicii, a cărei imagine lucrând la mașina de cusut manuală a născut în Loredana dorința de a învăța să croiască, să creeze, să dea viață imaginației.

S-a lăsat condusă, în tainele acestui univers, de mâinile dibace ale bunicii, începând să-și creeze singură ținute, încă de la 14 ani. Pasiunea nu s-a perimat în timp, ba, din contră, s-a conturat cu fiecare zi, transformându-se într-un mic business de familie.

Cochetul atelier a devenit în scurt timp un pol al eleganței, în orașul natal al designerului Loredana Cojoc. Aici dorințele clientelor au dat viață creațiilor feminine, senzuale și romantice.

Materialele prețioase, precum dantela Chantilly sau Jean Bracq, mătasea naturală, voalul de mătase, se transpun în croiuri clasice, reinterpretate într-o manieră actuală, astfel creațiile păstrând aerul atemporal.

Imaginația Loredanei glisează de la rochii vaporoase, la rochii cu accente gotice, de la deux-piece-uri sobre, la rochii sexy, fără a-și pierde autenticitatea.


loredana cojoc


House 111 se desfășoară în două direcții: creații sur measure și colecții ediții limitate.
Dacă altădată mergeai la modiste, pentru a È›i se crea È›inute proprii, a căror unicitate nu ar fi putut fi contestată de o altă È›inută similară, graÈ›ie boutique-urilor de creaÈ›ie sur measure, reinventate astăzi,  poÈ›i È™i acum să rămâi memorabilă, printr-un outfit personalizat. House 111 oferă atât consultanță, cât È™i realizarea creaÈ›iilor după dorinÈ›a fiecăreia. Ai posibilitatea, aici, de a te exprima cât de creativ vrei, sub atenta consiliere  a Loredanei Cojoc, mintea creativă din spatele brandului. Vei putea alege, dintr-o amplă gamă de materiale, È›esături fine, majoritatea provenind din Italia, vei primi sfaturi despre culorile care se armonizează cel mai bine cu tine È™i vei găsi opÈ›iuni ca micile defecte să fie mascate prin trucuri stilistice potrivite.

Păstrând tradiția broderiei cu mărgele, lucrată manual, fiecare creație House 111 poartă în sine migala unei mici opere de arta, mesajul vizual este culoare, sugestie, sentiment.

Decupaje de dantelă pe tulle sau mătase, mărgele prețioase, aplicații 3D, aplicații ornament sunt dovezi ale unui savoir-faire ....


loredana cojoc


Colecțiile capsulă House 111 sunt întotdeauna inedite prin inspirație și prin diversitatea abordată.
Colecția I Japanesse propune transpunerea elementelor asiatice într-o variantă modernă, așa cum colecția Romantique îmbină glamourul cu stilul country, dând naștere unei expresii stilistice incitante, prin rochiile albe din dantelă și matase, paietate subtil.

Predilecția designerului pentru modele feminine se întrezărește și în ultima colecție, Cameleon, prezentată la Timisoara Fashion Week.

Mesajul acestei colecții s-a concentrat pe ideea : Îndrăznește! Îmbinând mici elemente din diverse stiluri și epoci: gulere înalte cu camee, în stilul victorian, rochii din tafta, tip baroc, volane romantice, brâuri detașabile și broderii cu perle de cultură, creațiile au vorbit despre femeia actuală, care își păstrează aerul misterios, de epocă, transpus într-o variantă modernă.

Paleta cromatică a colecției a fost o împletire de culori star: unele vibrante, intense, tari, altele suave, pastelate, în tonuri de bej și roz pudrat.

Siluetele învăluitoare au curs în linii fluide, prin alegerea țesăturilor, precum voal de mătase, tulle de mătase, dantelă fină și au impus prin tafta.

“Prin tot ceea ce fac, îmi doresc să cultiv, în femeie, dorinÈ›a de a îndrăzni, de a nu se feri de culoare, de a experimenta diverse croiuri, de a fi cameleonică. ÃŽmi place să mă joc cu materialele, să le transform în creaÈ›ii care să aibă forță, dar È™i feminitate. Nu sunt o adeptă a È›inutelor safe, considerând că o femeie trebuie să-È™i etaleze faÈ›etele personaliățtii ei, purtând È™i o rochie clasică, dar È™i una mai excentrică, È™i transparenÈ›e, dar È™i catifea preÈ›ioasă....ÃŽn creaÈ›iile mele veÈ›i regăsi întotdeauna mici detalii care să seduca privitorul. Nu mă feresc să reactualizez, într-o maniera contemporană, elemente din moda din trecut. ÃŽmi plac mânecile bufante, rochiile cambrate, gulerele înalte, amestecul de transparent È™i mat, broderiile...
ÃŽn procesul creaÈ›iei, mă las condusă foarte mult de imaginaÈ›ie. Pe scurt, creez aÈ™a cum simt.” spune Loredana Cojoc.

Spuneti-mi si voi ce parere aveti? Va faceti rochii pe comanda sau gasiti in magazine rochia la care visati? Va astept cu interes parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu