La ce mai visez de Black Friday


juliette-has-a-gun-notino.ro


Va spun foarte sincer ca nu stiu cand a trecut anul acesta! Parca acum era 1 ianuarie si iata-ne deja aproape de atmosfera festiva de sarbatori, parca incep sa simt deja freamatul a tot ceea ce inseamna perioada aceasta extrem de frumoasa! Si sper eu sa fie si relaxanta!

Dar pana la Craciun mai avem putin timp. Nu uitati insa ca puteti sa profitati de acum de minunatele oferte de Black Friday La Notino de putem bucura din timp de aceste oferte pentru ca, spre exemplu, incep reducerile la parfumuri de luni 11 noiembrie si se incheie pe 17 noiembrie. Va fi o reducere de 15%  folosind codul BLACK de care va spun ca intentionez sa profit pentru ca mi se pare foarte misto sa iei cadouri din timp , sa nu mai stai cu grija lor. Asa incat  comand de acum, vine totul la timp si relaxat, am timp sa impachetez si incerc sa evit pe cat se poate agitatia si frenezia care ne cuprinde pe toti inainte de ajun. De ce sa stam cu stres ca nu gasim cadoul potrivit cand pe Notino suntem la un click distanta de el?

Dar hai sa va arat la ce mai tanjesc eu si ce sper sa reusesc sa iau in urmatoarea perioada!

Imi plac parfumurile , asta e bine stiut asa ca vreau macar unul nou la aceste reduceri! Asa ca m-am gandit, sucit si razgandit si parca nu imi da pace The Nuptial Bouquet de la Atkinsons.


atkinsons-notino.ro


Este un parfum lansat in 2013, floral-pudrat dupa descriere si care are in compozitie lacramioare, violete, lemn de santal, mosc si mirt. Pare o combinatie castigatoare, extrem de interesanta care ma intriga si tare mi-ar placea sa il am pe masuta de toaleta. Sticla este cumva clasica si austera dar stiu, mi s-a intamplat ca in astfel de sticlute sa descopar arome de vis!
Apoi vreau sa imi iau ceva pentru par de la Kérastase pentru ca simt nevoia sa schimb ceva in rutina parului meu! Au produse minunate si tot ceea ce am incercat de la ei mi-a placut tare mult asa ca probabil voi lua un sampon, o masca sau un tratament pentru par!


kerastase-1-notino.ro

kerastase-2-notino.ro

kerastase-3-notino.ro



Ahhh, si ati vazut fardurile astea noi de la L’Oréal Paris ? Sunt absolut delicioase, parca sunt niste macarons ! poti sa realizezi machiaje foarte variate, iar culorile par foarte pigmentate. Au atat nuante mate cat si sidefate si imi place tare mult pentru ca sunt vibrante si nu sunt foarte comune, sunt usor atipice ca si nuante! Ambalajul este si el delicios, numai bun de infrumusetat orice masuta de toaleta!


L'Oreal-Notino.ro


Acestea sunt alegerile mele! Tu la ce visesi sa-ti cumperi in perioada urmatoare? Te tenteaza reducerile de Black Friday?

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!

#notinoromania



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu