Hidratare pentru un ten perfect la inceput de an!



creme-notino.ro


Iata-ne la inceputul unui nou an! Trebuie sa va spun ca intotdeauna pornesc intr-un an nou ca si cand as avea in fata o coala alba, pe care vreau sa scriu frumos, cat mai caligrafic!

Nu stiu daca este cumva si senzatia voastra dar eu intotdeauna pornesc la drum cu sperante mari, pe multe le duc la bun sfarsit, altele in schimb se lasa asteptate!

Un lucru este insa cert, nu renunt niciodata la ideea de ingrijire! Ritualul meu de ingrijire este o constanta in viata mea dar si una dintre bucuriile zilei. Nu il vad ca pe o corvoada, din contra, este cel mai relaxant moment al zilei! De fapt momente, pentru ca aplic cu religiozitate cremele mele minunate si dimineata si seara!

Si vesnic sunt in cautarea elixirului tineretii cumva. Si unde sa il caut daca nu pe Notino? Imi pun in wish list o serie de creme hidratante si apoi le analizez pe fiecare in parte pana reusesc cumva sa ma hotarasc ce sa aleg. Si pentru ca la inceput de an imi refac si stocul de masti de fata sau balsam de buze o sa va arat si ce imi face mie cu ochiul din fiecare categorie! Hidratare la superlativ sa fie!

Una dintre preferatele mele pe care o recomand cu mare drag este crema de la Filorga, o crema antirid care actioneaza pe trei niveluri: relaxeaza pielea, umple ridurile si previne aparitia altora noi! Suna bine, nu-i asa?

Este o crema cu efecte dovedite, premiata in 2018 la Beaute Test Awards. Actioneaza prin stimularea productiei de colagen si are in compozitie tripeptide - care lasa pielea relaxata si proaspata, acid hialuronic - care umple ridurile profunde si extracte vegetale - care previn deshidratarea tegumentara.


filorga-notino.ro


Lancôme Visionnaire este o crema absolut superba! Este o crema anti-rid multi-corectoare care contine molecula unica LR 2412 , care, impreuna cu acidul hialuronic reduce aparitia ridurilor, contracta porii dilatati si corecteaza tenta de gri a tenului. Confera confort maxim, nutritie si o intinerire completa a tenului.

Are o textura fina si foarte speciala care intra instant in piele si v-o recomand cu tot dragul! In plus asigura hidratare pentru 24 de ore! O minunatie de crema.


lancome-notino.ro


Produsele de la Nuxe le cautam mereu in Franta atunci cand mergeam in vacanta! Din fericire, acum nu mai am nevoie sa fac acest lucru pentru ca le gasesc pe Notino la preturi super-bune!

Hidratarea este baza oricarui ten bine ingrijit si pentru perioada aceasta de inceput de an, in care vremea este mai rece, eu aleg o crema pentru piele uscata, cu nevoi speciale! Aceasta crema hidrateaza intens si reda tenului acel sentiment de plin , pielea nu se mai simte flasca la atingere. Confera prospetime si luminozitate si poate fi folosita atat dimineata cat si seara.


nuxe-notino.ro


Pentru ca hidratarea trebuie mentinuta constant eu apelez cu incredere si la mastile hidrtante! Mi se pare super important ca o data pe saptamana macar sa apelam la o masca. Sunt multe care imi fac cu ochiul pe Notino, dar eu as vrea sa incerc una  de la Eveline pentru zona ochilor. Zona aceasta este, asa cum se stie, extrem de sensibila si de aceea necesita o ingrijire speciala.

Aceasta masca hidrateaza intens, elimina semnele de stres si oboseala si ilumineaza zona ochilor. Asigura efect de lifting si fermitate!


masca-eveline-notino.ro

Eu una nu pot fara balsam de buze! Tin unul pe noptiera si in fiecare seara il aplic cu constinciozitate. Cele de la Eos imi plac in mod special si acum am o noua aroma la care sa visez, cea de grapefruit! Da, este unul dintre fructele mele preferate si cand am timp intotdeauna imi fac un fresh de grapefruit!

Revenind la balsamul de la Eos trebuie sa va spun ca lasa buzele moi, moi, moi si foarte fine si ca are si SPF 30. Asigura un confort de lunga durata si nu se simte greoi sau lipicios pe buze, lucru pe care eu il urasc la un balsam!


eos-grapefruit-notino.ro


Vreau sa imi spuneti si voi care sunt preferatele in materie de ingrijire, poate imi trec si eu ceva nou pe lista, haha! Va astept cu drag parerile!

KISSES!


#notinoromania

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu