OOTD - Multi Color Dress



Asa cu sigur ati observat, in garderoba mea au loc preponderent piese colorate. Admit ca avem nevoie si de piese basic, in culori neutre, dar eu sunt omul culorilor. Din aceeasi categorie face parte si rochita de fata. Marturisesc ca eu fac obsesii intr-un anumit sezon pentru anumite culori...




















Am purtat:
-Rochie: - Missoni
-Sandale: - Il Passo
- Geanta: - Musette

As fi curioasa sa aflu in fata a ce vibrati voi! Cum ar trebui sa arate un obiect vestimentar care va bantuie visele? Tine de forma, croi, culoare sau toate la un loc?

CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Vai, imi place rochia, e draguta, dar geanta e superba! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Rochita e tricotata sau doar mi se pare? E frumoasa, stii pasiunea mea pentru rosu, pentru rochii, ca forme imi plac toate, aproape toate - aia gogosor mi se pare cam hidoasa, dar ador atat pe cele conice cat si pe cele bogate din talie, closh.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e tricotata, dar dintr-un material foarte subtire. Si mie imi plac diferite tipuri de rochii, nu-mi place sa ma imbrac la indigo, tot timpul caut ceva diferit ca forma, imprimeu, material de ceea ce am deja acasa. Nu-mi cumpar acelasi model pe diverse culori!

      Ștergere
  3. Parul tau are un ceva aparte in fotografiile acestei postari, se asaza atat de frumos!
    Rochita e tare faina, ador cromatica ei!
    Imi place locatia colorata, cu acel caruse cu calusei!

    Cred ca o haina care sa imi bantuie visele ma poate cuceri fie printr-unul dintre criteriile mentionate de tine, fie prin toate la un loc! De exemplu: o rochie verde smarald sau o rochie neagra,retro (50's), cu un clos complet...sau o rochie de un albastru electric care sa reuneasca caracteristicile de mai sus!:))

    Pupicei, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te vad sa stii intr-o rochie neagra, retro! Sunt sigura ca ai arata minunat! Si eu sunt in cautarea unei rochii verde-smarald, dar am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma gaseasca rochia pe mine, mie mi-e cam greu sa o reperez!
      Multumesc pentru apreciere, nu am facut nimic special cu parul, de obicei acasa il port prins si atunci cand il desfac pare usor ondulat uneori.
      Pupici draga mea1

      Ștergere
  4. la mineeee...ma trazneste pur si simplu...vad ceva si vreau musai...nu des, sa stii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place totul! Dar rochita, sandalele si geanta nu ar mai reprezenta nimic daca nu ar fi purtate de fata frumoasa care ne zambeste atat de minunat din fotografii!

    RăspundețiȘtergere