ParkLake Shopping Center îi invită pe cei mici la spectacolul „Magia Copilăriei“


Teatru pentru copii


Dragilor, am noutati pentru voi, cei care aveti copii! Distractia continua la ParkLake!



ParkLake Shopping Center continuă seria pieselor de teatru lunare pentru copii. Pe 19 martie, cei mici sunt așteptați în centrul comercial pentru a vedea piesa „Magia Copilăriei”, în interpretarea Teatrului Excelsior.

Copiii vor putea urmări un spectacol fascinant despre lupta pentru putere dintre forţele binelui şi cele ale răului din tărâmul magic al copilăriei. Cei mici sunt invitați să intre împreună cu Marele Vrăjitor, cu Spiridușul său, cu cele trei Vrăjitoare de la Răsărit și cu Thomas, Ucenicul vrăjitor, într-o aventură fantastică. Cele mai neobişnuite scamatorii şi fantezii vor deveni realitate în piesa de teatru condusă de actorul, regizorul, scenograful și autorul Stelian Milu.

Spectacolul va avea loc duminică, 19 martie, în intervalul orar 16:00-17:00, la parterul ParkLake (în Main Square), cu acces gratuit. Seria pieselor de teatru pentru copii va continua pe tot parcursul anului 2017, cu câte o reprezentație pe lună.

Spectacolele de teatru pentru cei mici au debutat la ParkLake la începutul acestui an cu punerea în scenă a pieselor „Degețica” și „Tărâmul Basmelor de Iarnă”, care au adunat peste 700 de copii și părinți în centrul comercial.

Workshop de parenting

Seria de evenimente din luna martie este completată de un workshop de parenting, care va avea loc sâmbătă, 18 martie, între orele 16:00 și 18:00. Specialiștii în parenting de la Fundația Calea Victoriei vor dezvălui mecanismele de bază ale unei comunicări de succes între părinţi şi copii. Aceștia vor aborda şi tema armoniei în cuplu odată cu apariţia copiilor. Atelierul va avea loc la parterul ParkLake (zona Main Square), cu acces gratuit.

Ateliere tematice pentru copii

În martie, cei mici sunt așteptați ParkLake să se distreze și să socializeze la Atelierele Junior. Atelierele pentru copii vor avea loc la etajul 1 (zona Zeppelin Playground), în fiecare vineri între 18:00 și 20:00, iar sâmbătă și duminică între 14:00 și 17:00, până pe 26 martie. Copiii vor putea participa la numeroase activități interactive gândite pentru a le stimula creativitatea.

Teatru de păpuși „Cei trei purceluși”

Sâmbătă, 18 martie, începând cu ora 11:00, Teatru la Cinema îi așteaptă pe cei mici la adaptarea poveștii “Cei trei purceluşi”. Timp de o oră, copiii vor urmări aventurile purcelușilor care se luptă cu lupul cel rău ca să-și protejeze casa. Evenimentul este găzduit de Cinema City ParkLake. Biletele pot fi rezervate pe www.teatrulacinema.ro și la telefon 031 0051620 sau achizițonate direct de la casele de bilete ale cinematografului.

Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicația de mobil ParkLake.


KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu