Caron - sau pudra care a scris istoria! lansare Caron


O cunoasteti? Eu sunt sigura ca si voi o pastrati undeva intr-un sertar al mintii! Eu parca o vad chiar acolo, pe masuta de toaleta a mamei, delicata si enigmatica, atragandu-ma ca un magnet....


Si iata, am avut bucuria de a o reintalni la un minunat eveniment care s-a desfasurat intr-o seara in care ningea groaznic. Nu stiu multe produse de beauty pentru care as fi strabatut orasul la volanul masinii printr-o ninsoare de poveste! Dar ca prin minune am gasit si loc de parcare si iata-ma ajunsa fata in fata cu celebra pudra care mi-a marcat copilaria! Cum am regasit-o?


 lansare Caron


 lansare Caron


 lansare Caron


Cu o istorie de peste 100 de ani, Caron si-a pus amprenta asupra parfumeriei prin creatiile sale ce imbina eleganta, traditia si luxul. In 1930, ia nastere celebra pudra Caron, care este recunoscuta si astazi la nivel mondial ca fiind cea mai fina pudra din lume. Secretul formulei are la baza minerale pure, iar finetea sa desavarsita si parfumul unic au facut ca aceasta sa fie preferata de vedete si make-up artisti din intreaga lume.


 lansare Caron


Pudra semi-compacta Caron poate fi acum purtata si in poseta. Cu o formula pe baza de minerale pure si o varietate mare de culori, pudra semi-compacta este imperceptibila si confera pielii un aspect natural, matifiat, uniform si radiant.


 lansare Caron


 lansare Caron


Caron reinventeaza machiajul prin crearea unor noi tonuri de fard de obraz speciale pentru o femeie moderna, mereu la moda. Fardul de obraz ofera luminozitate tenului si reliefeaza structura fetei, cu un rezultat natural. Formula sa pudrata este potrivita pentru toate tipurile sau tonurile de piele, indiferent de ocazie.


 lansare Caron


 lansare Caron


 lansare Caron


Paris, Londra, New York….oriunde in lume pudra Caron este cunoscuta si recunoscuta pentru calitatile sale deosebite. Pudra Caron este disponibila in magazinele BEAUTIK Haute Parfumerie sau online pe www.beautik.ro


Camelia Andrasescu - lansare Caron


Camelia Andrasescu - lansare CaronDaca si voi aveti amintiri cu pudra Caron, va invit cu drag sa le impartasiti aici, cu noi! Va astept cu mare drag si interes parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu