Recupar, pentru barbatii puternici!


Recupar


Spuneti sincer, de cate ori barbatul din viata voastra nu s-a plans de podoaba lui capilara! Ba ca nu ii sta bine, ba ca a inceput sa vada cateva fire albe siiiiii.....mai ales....ca a inceput sa vada cazand fir dupa fir!!!!! Ahhh, si ce este de facut?


Căderea părului, număratul ultimelor fire din spatele tâmplelor sau întâlnirea din oglindă cu fruntea din ce în ce mai lată afectează din diverse motive atât tinerii, cât și bărbații maturi.

Cauzele căderii părului sunt diverse și variază de la predispoziții ereditare sau stres până la fumat sau o alimentație inadecvată. Odată cu utilizarea frecventă a produselor de îngrijire, dar și de styling, părul intră în contact cu numeroase substanțe chimice ce îl lasă mai fragil și mai firav.

Toate acestea reprezintă potențiali factori ce pot influența și accelera căderea părului, din păcate, de cele mai multe ori chiar înainte de vârsta de 30 de ani.

Un păr sănătos și bogat care să atragă atenție a fost dintotdeauna una dintre dorințele bărbaților, indiferent de timpuri și de societate, iar studiile recente subliniază că bărbații au nevoie să fie din ce în ce mai multumiți de aspectul lor general, incluzându-se aici și părul. De ce? Răspunsul este foarte simplu. Exact ca la femei, atunci când bărbații sunt afectați de căderea părului, mai multe elemente ale vieții lor publice, sociale și private sunt influențate în mod negativ. Bărbații simt uneori nevoia de competitivitate la birou sau în alte medii, să se simtă atrăgători în fața partenerei sau în demersurile de găsire a unei partenere, să se simtă relaxați atunci când practică sporturi outdoor, fără să poarte șapca, dar și să facă o impresie bună la întâlnirile cu foștii colegi de liceu sau universitate.

ÃŽncă de la primele semne ale căderii parului, RECUPAR – Șampon cu formulă activă care susÈ›ine È™i stimulează regenerarea firului de păr – fortifică rădăcină, întăreÈ™te firul de păr, conferind în acelaÈ™i timp È™i volum. Formula unică a produsului RECUPAR, pe bază de ulei de rădăcină de brusture È™i ingrediente nutritive sprijină È™i stimulează procesul de creÈ™tere a firelor noi de păr.


Recupar


Spuma delicată, ușor de clătit, lasă părul moale, strălucitor și ușor de aranjat. Pentru a înțelege cum acționeaza RECUPAR, trebuie să înțelegem toate etapele naturale ale proceselor de creștere și de cădere a firului de păr. În etapa anagenă, celulele papilare de la baza foliculului pilos generează creșterea firului de păr, care rămâne pe cap timp de câțiva ani, fiind hrănit de rădăcina părului. La sfârșitul duratei naturale de viață, firul de păr trece în etapa telogenă ce durează aproximativ 3 luni, timp în care firul de păr nu mai crește, dar rămâne atașat de foliculul pilos inainte de a cădea. Dacă pe parcursul acestor procese, intervin factori precum stresul, deficiența unor vitamine, care intensifică procesul de cădere, atunci un număr mult mai mare de fire de păr trece din faza anagenă în faza telogenă, fiind afectate inclusiv firele noi de păr aflate la începutul etapei anagene.

Pentru un păr sănătos, vitalizat și bogat și des, dar și pentru recuperarea look-ului dorit în oglindă, RECUPAR poate fi soluția ce te scapă de astfel de bătăi de cap.

Recuperează-ți părul!

Recomandare de utilizare:

RECUPAR Șampon se aplică pe părul umed, se masează delicat scalpul, apoi se clătește cu apă.
Pentru utilizare zilnică. Pentru rezultate vizibile se recomandă utilizarea produsului minimum 3 luni, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Produsul este disponibil în farmacii, iar prețul recomandat este de 30 lei.

Sooo, pentru barbati fericiti si liniste in casa, stiti ce aveti de facut!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu