Advanced Ceramide Capsules by Elizabeth Arden



Advanced Ceramide Capsules by Elizabeth Arden


Mereu m-am intrebat cum de arata fetele astea din reviste atat de bine, cum au tenul acela perfect...Bine, stiu ca foto-shopul are un mare rol in cazul lor, dar trebuie sa recunosc ca pentru mine un ten perfect a fost si va ramane un mare deziderat!

Si bineinteles ca a arata bine fara machiaj mie mi se pare minunat, pentru ca sunt mereu in graba si uneori ies pe usa fara fond de ten! Ok, de multe ori ies fara fond de ten! Si atunci ce este de facut? Care sunt solutille magice care sa ma ajute in acest maaaare deziderat al meu?


Advanced Ceramide Capsules by Elizabeth Arden


Eu am cam gasit solutia si am vrut sa impartasesc si cu voi secretul....Bine, as cam vrea la schimb si eu alte secrete, dar fie, sunt eu generoasa si incep prima schimbul de informatii!

Eu am mai scris despre Elizabeth Arden si minunatele lor produse aici, pe blog, si veti gasi foarte usor articolele dand un search in casuta de cautari!


Advanced Ceramide Capsules by Elizabeth Arden


Dar astazi va povestesc despre un produs iconic, celebrele lor capsule cu ceramide, un produs care a scris istoria in acest domeniu si despre care sunt convinsa ca ati mai auzit! Insa cei de la Elizabeth Arden au imbunatatit formula si surprinzator si-au permis sa scada si pretul, pentru ca este un produs minunat la care ar trebui sa aiba acces mai multa lume.


Advanced Ceramide Capsules by Elizabeth Arden


Revolutia cu acest produs a inceput in 1990 cand Elizabeth Arden a dezvoltat capsulele cu ceramide, care reprezinta o formula identica cu cea naturala din piele, dar disponibile in aceste mono-doze, usor de folosit. Fiind lider de piata dupa toti acesti ani, Elizabeth Arden trece la urmatorul nivel, capsulele care contin un serum cu ceramide care ajuta la intinerirea pielii.


Advanced Ceramide Capsules by Elizabeth Arden


Acest serum este testat dermatologic si are un triplu efect anti-aging:
-protejand functia de bariera a pielii,
-crescand nivelul de hidratare in profunzime nu doar la suprafata si
-minimizand liniile fine si ridurile!

Combinatia de ingrediente active asigura necesarul la nivelul pielii dar si stimuleaza procesul de reinoire celulara.

Rezultatul este un serum care ia realmente ani de pe fata noastra, asigurand un ten mai tanar, cu o piele mai fina si tonificata dar si un aspect mai sanatos.


Advanced Ceramide Capsules by Elizabeth Arden


Ce efecte vizibile la nivelul tenului au aceste minunate capsule cu ceramide? Iata ce am constatat eu:

- mi-au imbunatatit aspectul general al pielii, care pare mai luminoasa

- un ten revitalizat, cu un aspect mai fin, mai moale, cumva cu o alta textura. Chiar daca datorita trecerii timpului tenul meu a capatat o tendinta de uscare, de cand folosesc aceste capsule trebuie sa recunosc ca am cam uitat de acest aspect, fara insa a trece in extrema cealalta, adica fara a fi un ten gras, uleios.

- si pentru ca trecerea anilor mie imi este vizibila, mi-am dorit sa imbunatatesc macar putin acest aspect. Si iata ca da, acum este posibil si acest deziderat pentru ca mie imi este foarte clar ca ridurile si liniile fine s-au atenuat vizibil!

-tenul meu este mult mai hidratat si datorita acestui aspect are un look general muuuult imbunatatit! Stiti voi cum este, aplici o crema, aspectul tenului este altul dar in scurt timp acesta revine la statusul initial. Ei bine aici nu este cazul pentru ca efectul este vizibil de la prima aplicare si dureaza cel putin 24 de ore, nu simti nevoia sa aplici si sa tot aplici un produs de hidratatre, si asta pentru ca patrunde in stratul profund al pielii.


Advanced Ceramide Capsules by Elizabeth Arden


Evident ca nimic nu te va aduce la tenul de la 18 ani, dar cu grija, atentie si folosirea regulata a acestor minuni vei vedea cu siguranta diferenta si te vei bucura cu adevarat de beneficiile lui.

Dar ce sunt ceramidele? 

Ceramidele reprezinta aproximativ 40-50% din lipidele esentiale de la nivelul barierei tegumentare in timp ce colesterolul reprezinta 25% si acizii grasi inca 10-15%. In timp ce toate aceste lipide lucreaza impreuna pentru a mentine bariera de protectie de la nivelul tegumentului, ceramidele s-au dovedit a fi cruciale in acest proces.

Nivelul de ceramide descreste rapid cu varsta, asfel incat pe la 30 de ani vom fi pierdut aproape 40% din ceramide, iar la 40 de ani mai mult de 60%. Nu suna bine deloc, asa-i? Si pe mine m-au speriat cifrele astea si am decis pe loc sa imbunatatesc situatia! Si sa ma las pe mana celor mai buni, evident!

Datorita continutului scazut in lipide, pielea apare mai uscata, apar liniile fine si ridurile si evident lipsa de fermitate!


Advanced Ceramide Capsules by Elizabeth Arden


Ca sa intelegem mai bine cum lucreaza ceramidele, dermatologul Dendy Engelman care lucreaza in laboratoarele Elizabeth Arden, ne spune ca trebuie sa ne gandim la celulele tegumentului ca fiind caramizile unui zid iar ceramidele si celelalte lipide mortarul dintre caramizi. Si cum pielea nu este capabila sa reinoiasca aceste lipide pe care le piede in timp, va rezulta aspectul flasc si lipsit de fermitate cu varsta!


Advanced Ceramide Capsules by Elizabeth Arden


Nu ne dorim asa ceva niciuna dintre noi, sunt convinsa de asta!

Sper sa luati in considerare toate aceste aspecte si sa luati masuri inainte de a pierde aceste importante ceramide. Solutii exista si trebuie cu adevarat sa avem grija de noi! Daca nu noi, atunci cine? Daca nu acum, atunci cand? Nici o zi nu e mai buna decat prezentul!

Eu ma declar foarte incantata de ele si vi le recomand cu mare drag!

Daca vreuna dintre voi le-a incercat si vrea sa ne spuna parerea, o astept cu drag!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu