BOSS BOTTLED TONIC



Boss Botled Tonic

Cateodata imi doresc sa ii fac o surpriza olfactiva sotului meu...dar daca stau si ma gandesc mai bine este ca si cand mi-as face mie acea surpriza...pentru ca cel mai mult eu ma bucur de noutate!



Noul parfum proaspat din portofoliul iconicului BOSS BOTTLED , BOSS BOTTLED TONIC dezvaluie o noua fateta a masculinitatii moderne , invitand barbatul contemporan – Man of Today – sa se opreasca un moment pentru a se reorienta in calea sa catre success.

In zilele noastre in care lumea este in continua miscare, barbatul contemporan, Man of Today, realizeaza importanta momentului in care trebuie sa faci un pas inapoi pentru a-si rafina strategia de a merge inainte. Motivat, dedicat si pasionat de a avea success, BOSS BOTTLED TONIC incapsuleaza aceasta nevoie a barbatului contemporan, prin semnatura sa olfactiva unica, si ii confera puterea de-a-si atinge telurile.
Un parfum proaspat in mod inerent masculin, BOSS Bottled TONIC este un amestec elegant de note sofisticate de citrice, condimente și note lemnoase, menite sa aduca o dimensiune mai usoara, revigoranta a parfumului clasic.

BOSS BOTTLED TONIC se deschide cu note savuroase de grapefruit, portocala amara si lamaie, ce se contopesc cu aromele delicioase de mar pentru a oferi un impuls de prospetime si energie.

 Aceste acorduri aduc note subtile si sofisticate amarui, evocand combinatia dinamica a contrastelor ce reflecta echilibrul barbatului contemporan in a-si atinge telurile si in acelasi timp in a ramane fidel propriilor valori.

Notele efervecente de ghimbir aduc o vibratie neasteptata spre deschiderea proaspata a parfumului.  In timp ce valorifica trioul dinamic de cuisoare, muscata si scortisoara ce se gasesc in notele de mijloc ale parfumului classic, ghimbirul aduce un element nou, unic acestui amestec; patrunzator si in acelasi timp complex, la fel ca barbatul care-l poarta.

Mentinand calitatea rafinata a notelor lemnoase ce se regasesc in parfumul classic, notele nobile si intepatoare de vetiver evoca, de asemenea,  bogatia pamantului si scoate in evidenta valorile si notele de autencitate ale barbatului contemporan .

BOSS BOTTLED TONIC are aceasi sticla a iconicului clasic BOSS BOTTLED, acum cu un juice bleu ce evoca prospetimea, energia si notele sale luminoase.

Noua campanie de print BOSS BOTTLED TONIC a fost facuta de fotograful Cliff Watts, ce a reusit sa surprinda valorile dupa care se ghideaza in viata barbatul contemporan: curaj, putere si integritate.
Rezultatul este o colectie de imagini ce rezoneaza cu aspectul proaspat  al barbatului pregatit pentru success.

Pe mine m-au facut tare curioasa cu aceasta noutate, asa incat abia astept sa ii simt aroma in parfumerii! Voi ce spuneti? Va astept cu drag parerile!

KISSES!




CONVERSATION

1 comentarii: