Uleiul de cactus Moroccan Essence



Uleiul de cactus Moroccan Essence


Incep direct prin a va intreba: voi folositi uleiuri pentru ingrijirea tenului? Si pana imi dati voi raspunsul vin eu cu al meu! Intr-o perioada am incercat diverse uleiuri recomandate, apoi am abandonat, pentru ca stiti si voi cum se aseaza uleiurile pe ten....In plus nu vedeam mari beneficii....apoi am inceput sa caut altfel de uleiuri, pentru ca prea erau laudate si nu voiam sa ma privez totusi de beneficiile lor...

De aceea lansarea uleiului de cactus m-a prins intr-o perioada in care imi doream si altceva pentru tenul meu...Va spun si voua in cateva cuvinte despre ce este vorba si care este parerea mea!

Uleiul Pur și Prețios din Semințe de Cactus, Moroccan Essence, este 100% natural și biologic, fabricat de femei de femeile berbere din Maroc, cu meticulozitate și răbdare desebită. Pentru fiecare litru sunt necesare 30 kg semințe ceea ce înseamnă aproximativ o tonă de fructe.


Uleiul de cactus Moroccan Essence


Uleiul prețios din semințe de cactus, Moroccan Essence, este un tratament natural, biologic non-gras (ulei uscat) care îl face extrem de ușor de absorbit de piele, datorită concentrației ridicate în antioxidanți ce combat efectele radicalilor liberi din atmosferă.


Uleiul de cactus Moroccan Essence


Si iata, am gasit exact ce cautam, un ulei care sa patrunda in piele si sa nu il vad inestetic la suprafata tenului, patand pernele si simtind ca sunt numai buna de pus la prajit, haha!

Beneficiile acestuia sunt:

• Hidratează, hrăneÈ™te È™i destinde pielea în profunzime,
• Protejează împotriva radicalilor liberi care sunt cauza îmbătrânirii,
• Previne È™i reduce ridurile,
• Ajută la dispariÈ›ia petelor negre È™i a cearcănelor,
• ÃŽnchide porii È™i uniformizează tenul dându-i o textură fină È™i catifelată.


Uleiul de cactus Moroccan Essence


 Uleiul preÈ›ios din seminÈ›e de cactus este foarte concentrat în vitamina E, conÈ›inând mai mult decât oricare alt ulei, folosit în cosmetică, 1000 mg/kg; de 150 % mai mult decât în uleiul de argan. Este concentrat È™i în acizi graÈ™i esenÈ›iali inclusiv Acidul Linoleic È™i Omega 6. Elixirul are un miros vegetal de fân cosit È™i o excelentă catifelare la atingere, pătrunde rapid lăsând pielea fină È™i non-grasă. Perfect hipoalergenic este adaptat pentru toate tipurile de ten atât pentru femei cât È™i pentru bărbaÈ›i.


Uleiul de cactus Moroccan Essence


Eu am fost pur si simplu incantata de acest ulei pur si pretios care mi-a lasat tenul extrem de suplu si fin si cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa ii dam o sansa! Nu am cum sa verific daca toate beneficiile enumerate mai sus chiar se intampla, dar cu siguranta sunt multumita de aspect si de felul in care se simte tenul meu. Ceea ce de fapt inseamna cam acelasi lucru, pentru ca nu dai ocazia sa se formeze prea multe riduri si actionezi la timp.


Uleiul de cactus Moroccan Essence


In schimb la nivelul porilor am constatat o imbunatatire, chiar am senzatia ca sunt mult mai inchisi decat inainte sa il pun la treaba.

Descoperă povestea Moroccan Essence, mai multe detalii despre istoria uleiului de cactus dar mai ales de unde îl puteti achizitiona aici, www.moroccanessenceshop.com și pe Facebook, aici https://goo.gl/eVx0VE


Uleiul de cactus Moroccan Essence


Produsul este disponibil online: www.moroccanessenceshop.com

Ulei pur și prețios din semințe de Cactus (15 ml)
PreÈ› de lansare - 187.90lei

Sunt tare curioasa daca vreuna dintre voi l-a incercat. M-as bucura sa aflu si parerea voastra!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu