De' Longhi Primadonna Elite


De' Longhi Primadonna Elite


Cine ma cunoaste de ceva timp stie...stia ca eu nu beau cafea!!! Daaaa, asa era, pentru ca asta este adevarul, vorbim la timpul trecut! Sa ne intelegem, nu beau nici acum cafeaua aceea black pe care poate unii dintre voi o beti asa, neindulcita!

La mine cafeaua trebuie sa fie siroooop! Dulce, aromata si cu mult lapte si mai nou cu muuuuulta spuma! Dar cum sa indeplineasca o biata cafea tooooate dorintele mele? Se poate, dar aici nu vorbim despre cafeaua in sine ci despre expresorul care o aduce la stadiul acela care sa ma determine pe mine sa o indragesc! Nu sa o indragesc, sa o IUBEEEEESC maxim! Sa incep sa vad care e povestea creata in jurul unei cafele!


De' Longhi Primadonna Elite


Aveam un filtru pentru cafea, aveam si un aparat cu capsule care trebuie sa recunosc ca imi placea tare mult! Problema este caaaaaaa, acum nu mai imi place!!!!! Pentru ca mi se pare apa chioara dupa ce am incercat o altfel de categorie! Din liga mare as putea spune!

Si iata cum am inceput sa apreciez cum se cuvine o cafea adevarata, cu gust, cu aroma, proaspat rasnita si care mai are bonus si muuulta spuma de lapte!

Cum am ajuns la aceasta performanta? Ei bine, m-am inscris in campoania BuzzStore si am fost selectata sa testez pentru o saptamana o minunatie de aparat. Si m-am trezit cu minunatia la usa!!!

Primadonna Elite de la De’Longhi nu este numai un espressor de cafea complex, elegant È™i cu o tehnologie de ultimă oră. El oferă deja o nouă experiență în prepararea cafelei È™i a băuturilor pe bază de cafea.


De' Longhi Primadonna Elite


Cu o conexiune Bluetooth și propria sa aplicație Smart Coffee Link, Primadonna Elite dă undă verde creativității, oferind posibilități nenumărate de a prepara și personaliza cafeaua. Comunicarea în timp real, prin intermediul aplicației, ne permite să învățațam rețete noi și să aflam cum putem curăța și întreține Primadonna Elite fără efort. Din orice colt al casei ai fi iti poti prepara cafeaua preferata pe loc!

Din butoanele de pe afisaj, se poate selecta intensitatea aromei de cafea dar si tipul de bautura, mai lunga, medie sau scurta. Spuma de lapte poate fi si ea mai densa sau mai light asta in functie de preferinta fiecaruia, pentru ca avem un buton cu 3 posibilitati de reglaj!


De' Longhi Primadonna Elite


Are un rezervor lateral pentru apa si un filtru asa cum se vede si in imagini, dar noi am folosit apa plata.

Funcția Multibeverage e un semn clar că acest automat de cafea e capabil de mult mai mult. De la ciocolată caldă la ceai, de la cafea Americano la spumă rece de lapte, acesta poate să ne îndeplinească orice dorință. Carafa sa specială, MixCarafe, vă permite să descoperiți băuturile cu preparare semi-automată.


De' Longhi Primadonna Elite


Toate băuturile din meniuri, de la espresso la latte macchiato, pot fi preparate după gustul fiecăruia, folosind tehnologia simplă și ecranul tactil.


De' Longhi Primadonna Elite


Sistemul Latte Crema, patentat de De’Longhi, permite prepararea mai rapidă a băuturilor cu lapte È™i spumă de lapte, asigurând temperatura optimă pentru fiecare ingredient È™i densitatea de spumă perfectă.


De' Longhi Primadonna Elite


Carafa termică pentru lapte se poate curăța cu ușurință după fiecare utilizare, astfel încât putem ține laptele la frigider fără grijă, între două preparări. De altfel, întregul aparat este extrem de ușor de curățat și întreținut.


De' Longhi Primadonna Elite


Cafeaua poate fi pusa si macinata, are un compartiment special, cel acoperit cu acel capac negru in imagine, in fata, dar recomandarea mea este sa folositi cafea boabe, pentru ca aparatul rasneste cantitatea necesara fiecarei retete atunci, pe loc si poate fi selectata din butonul pe care il vedeti in interior si dimensiunea de rasnire a cafelei. Mi se pare genial!

Are si 6 profile de utilizare, care permit fiecărui membru al familiei să își personalizeze și să salveze rețetele pe bază de cafea după gustul său, oricât de sofisticat sau de exigent ar fi.


De' Longhi Primadonna Elite


Ne-a placut la nebunie sa il avem in casa, atat mie cat si sotului meu dar si tuturor celor care ne-au trecut pragul in aceasta perioada! L-am iubit din prima secunda pentru cafeaua minunata pe care o face dar si pentru modul minunat in care s-a integrat in bucataria noastra.

Asa cum vedeti si in imaginea de mai sus are si o tavita cu o grila de scurgere unde se scurge apa intre doua utilizari, pentru ca daaaa, dupa fiecare utilizare aceasta minunatie de aparat se curata singura. Si tavita este suficient de incapatoare sa nu trebuiasca golita extrem de des, iar atasat mai are si un recipient in care se scurge zatul. Tava se poate curata extrem de usor ca de altfel intregul aparat dar se poate pune si la masina de spalat vase!

Designul este minunat, aparatul fiind din otel inoxidabil!


Si daaaaa, cu siguranta as fi cea mai bucuroasa sa il am alaturi in fiecare zi!

Toate detaliile despre aceasta minunatie de aparat le puteti descoperi si pe pagina oficiala De'Longhi!

KISSES!

#buzzDeLonghi

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu