Ce facem pentru o inima sanatoasa!



omega 3



Este clar, nu va voi povesti aici decat despre produse, servicii, medicamente care imi plac si pe care le-as da si familiei mele! Pentru ca eu ma pun in pielea pacientului si nu mi-ar conveni deloc, dar absolut deloc sa primesc un medicament doar asa, de incercare pe pielea mea! De aceea pentru pacientii mei aleg intotdeauna sa dau ceea ce este mai bun, mai eficient! Dovedit stiintific, cu studii si tot arsenalul de care are nevoie un produs ca sa poata sa imi castige in primul rand mie increderea!

Chiar astazi am avut asa, o mica "altercatie" daca pot sa ii spun astfel cu un reprezentant medical, nu spun nume de companii aici, dar trebuie sa recunosc ca ma enerveaza la culmea sa vii sa ma tragi cumva la raspundere pentru ce medicamente prescriu, la cati pacienti si asa mai departe! In opinia mea, care am fost si reprezentant medical muuuulti ani nu asa se poarta discutia!

De fapt discutia se invarte in jurul produsului si va garantez ca daca este unul bun si eficient, nu trebuie sa vina nimeni sa ma traga de maneca sa-l prescriu! Il prescriu pentru ca i l-as da si mamei mele, pentru ca vreau rezultate pentru pacientii mei nu ca sa fac nimanui vanzari!!!!

Si acum gata, pentru ca m-am racorit, vreau sa va povestesc despre un produs pe care il iubesc de la inceput si care cred ca nu ar trebui sa lipseasca din nici o schema de tratament!

Lumea medicală a căzut de acord: dacă vrei să ai o inimă sănătoasă, o circulație bună și mintea ascuțită până la adânci bătrâneți, asigură-ți porția zilnică de acizi grași Omega-3. Dacă nu în mâncare, atunci într-o pilulă. Da, ea există, eu îți spun ce este Omega-3 și unde o găsești.

Pare imposibil, dar o simplă capsulă cu acizi graÈ™i Omega-3, de două ori pe zi, te poate ajuta în lupta cu nivelul colesterolului din sânge, acest bau-bau al sănătății în lumea modernă. Pe lângă rolul benefic asupra inimii È™i arterelor, Omega-3 are È™i alte efecte demonstrate: creÈ™te imunitatea, reduce inflamaÈ›ia, scade riscul depresiei È™i bolilor neurovegetative, după cum vom vedea în continuare. PoÈ›i să îți asiguri doza de acizi graÈ™i Omega-3 cu un meniu bogat în peÈ™te (cel puÈ›in două mese de peÈ™te pe săptămână), dar mai comod È™i sigur - luând un supliment cu ulei de peÈ™te. Cele mai bogate surse alimentare de acizi graÈ™i Omega-3 sunt anumite specii de peÈ™ti care trăiesc în ape reci, cum ar fi somonul, heringul, macroul, sardinele È™i tonul. Dacă nu ai acces constant la ele, ideal ar fi să-È›i suplimentezi dieta apelând la un supliment alimentar cu acizi graÈ™i Omega-3. Ca È™i în cazul peÈ™telui, sursa suplimentului este extrem de importantă. Vă propun una germană, lider de piață de la lansare: Doppelherz® aktiv Omega-3 extra 1000 mg. Și iată de ce.

De ce Doppelherz® aktiv Omega-3 Extra 1000 mg?

Conține 1000 mg ulei de somon de înaltă calitate și puritate, cu minim 30% acizi grași Omega-3.

Astfel, o capsulă conține 180 mg EPA și 120 mg DHA, acizi grași Omega-3 care contribuie la funcționarea normală a inimii

Fiecare capsulă de Doppelherz® aktiv Omega-3 Extra 1000 mg conÈ›ine È™i 12 mg de vitamina E, un excelent antioxidant

Nu are gust sau miros

Se găsești în ambalaje de 60 și 120 de capsule, la un raport excelent preț/calitate


De ce acizi grași omega-3?

Din 1930, când au fost descoperiÈ›i de cercetători, È™i până în zilele noastre, acizii graÈ™i esenÈ›iali nu încetează să ne uimească dezvăluindu-È™i beneficiile. Acizii graÈ™i polinesaturaÈ›i Omega-3 sunt precursorii moleculelor „hormonale”, care ne sporesc imunitatea, scad inflamaÈ›ia È™i riscul formării de cheaguri în vasele de sânge. Cercetări publicate de The National Center for Biotechnology Information https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18449139 arată că nivelurile ridicate de acizi graÈ™i polinesaturaÈ›i Omega-3 în È›esuturi sunt corelate cu o incidență scăzută a bolilor cardiovasculare degenerative, a depresiilor È™i bolilor neuro-degenerative, cum este Alzheimer. Un raport corect al acizilor graÈ™i polinesaturaÈ›i Omega-6 – Omega-3 oferă flexibilitate membranei celulare È™i o mai bună comunicare neuronală, factor determinant în strarea de bine fizică È™i mentală È™i cu o influență importantă asupra răspunsului imun È™i inflamator. Numeroase studii sugerează că acizii Omega-3 reduc inflamaÈ›ia È™i reacÈ›iile alergice, în timp ce Omega-6 le amplifică. Pentru a beneficia de efectele bune ale acizilor graÈ™i polinesaturaÈ›i, trebuie ca ei să se afle în organism într-un raport de 1:4 Omega-3/Omega-6.


omega 3


Din păcate, în lumea modernă, acest raport este cel mai adesea 1:10, până la 1:25! Adică de 2-3 ori în defavoarea acizilor grași Omega-3. Asta din pricina dietei occidentale bazate pe grăsimi saturate, cum sunt untul și grăsimile animale, care afectează flexibilitatea membranei celulare și funcționarea acesteia. Dar chiar și în cazul unui meniu bogat în grăsimi saturate, un supliment cu acizi grași Omega-3 poate fi extrem de eficient pentru susținerea nevoilor zilnice ale organismului, a sănătății și longevității.

Ideea a apărut în comunitatea științifică odată cu observațiile cercetătorilor danezi în Groenlanda. Aceștia au constatat că, deși nu au o alimentație echilibrată, ci unilaterală și bogată în grăsimi, inuiții rămân sănătoși și activi până la vârste înaintate, cu o incidență extrem de scăzută a bolilor cardiovasculare. Explicația stă în faptul că peștii de apă rece, principala sursă de hrană a locuitorilor zonelor arctice, sunt foarte bogați în acizi grași Omega-3.

Pentru un raport sănătos al acizilor graÈ™i în organism, este suficient să mâncăm peÈ™te de apă rece, de două-trei ori pe săptămână. Alte surse de Omega-3 (dar mult mai modeste decât peÈ™tele oceanic) sunt seminÈ›ele de in, soia, nucile, fasolea, fructul de avocado, spanacul. Dar chiar È™i cu un meniu È™i un regim de viață mai puÈ›in „sănătos” ne putem menÈ›ine un raport echilibrat de acizi graÈ™i în organism luând un supliment cu acizi graÈ™i Omega-3.

Cum poÈ›i să-È›i scazi nivelul de „colesterol rău” în sânge 

Suplimentarea constantă cu Omega-3 a dietei zilnice are efecte spectaculoase asupra nivelului de colesterol din sânge, mărindu-l pe cel bun (HDL) È™i scăzându-l pe cel rău (LDL). Colesterolul mărit este „boala secolului”, cauza multor afecÈ›iuni grave È™i rezultatul unei alimentaÈ›ii nesănătoase È™i sedentarismului, influenÈ›at È™i de amprenta genetică.

Printre alimentele incriminate se află carnea grasă, mezelurile, untul și smântâna, brânza grasă, gălbenușul de ou și carbohidrații cu indice glicemic mare. Regimul haotic de viață al zilelor noastre, produsele fast food, dulciurile și fumatul duc la hipercolesterolemie cu posibilele ei complicații: ateroscleroză, angină pectorală, infarct, accident vascular cerebral. O dietă sănătoasă, mișcarea și medicația potrivită pot reduce colesterolul. Iar suplimentele pe bază de acizi grași Omega-3 se află în prima linie pentru menținerea unui nivel normal al colesterolului - nu rămâne decât să le încerci.


Asadar recomandarea mea este sa iti faci drum prin prima farmacie care iti iese in cale si sa te gandesti foarte serios sa incepi cat mai repede suplimentarea cu Omega-3. O faci doar pentru tine!

Voi luati Omega-3? Ati observat imbunatatiri de cand ati introdus acest supliment? Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu