Caviar Manicure

Am acest set de manichiura de aproape doua luni, dar inca nu am avut ocazia sa il port. L-am cumparat absolut intamplator, cand au fost niste reduceri la un mall din Arad. Daca cumparai de peste un milion , primeai un voucher cu jumatatea sumei cheltuite pe care puteai sa-ti cumperi din orice magazin din mall orice doreai. Trebuia de mult sa-mi fac aceasta manichiura, mai ales ca prietena mea, Laura, cu care am fost atunci la cumparaturi ma tot batea la cap sa vada cum arata.
Am ales sa port acest model in noaptea dintre ani. Va las cu cateva poze:



































Arata foarte bine pe unghii, dar am fost dezamagita de rezistenta acestei manichiuri. Ma bucur ca nu am apucat sa-mi cumpar Calendarul de Advent cu oje Ciate pentru ca as fi fost cu siguranta dezamagita de ele. Se aplica destul de Ok, dar nu perfect nici dupa doua straturi. Perlutele nu au rezistat nici macar 24 de ore, de pe una dintre unghii au cazut absolut toate. Lacul roz era ciobit la  margini in mai putin de 12 ore. Conceptul este foarte dragut , la fel si sticlutele dar nu cred ca voi mai incerca ceva de la ei prea curand.
A mai folosit cineva aceste oje?

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. se vede foarte frumos pe unghii, pacat ca nu rezista...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi pare rau ca macar oja roz nu rezista, despre perlute ma gandeam ca nu sunt foarte rezistente, dar din experiente invatam, din pacate...

      Ștergere