December Empties

Stiu ca am trecut deja de jumatatea lunii ianuarie, dar fiind plecata trei saptamani in vacanta nu am avut cum sa scriu despre acestea. Am ales totusi sa fac aceasta postare pentru a mentine ritmul in care am intrat, de a consuma din produsele mai vechi din "colectia" mea.
Acestea fiind spuse va arat despre ce este vorba:




-spuma pentru baie Avon, folosesc destul de multa in aceasta perioada
-sare de baie pentru dureri articulare. Contine pe langa sare de la Praid, floare de soc, urzica, frunze de nuc, levantica si galbenele. Mi s-a parut interesanta dar nu stiu daca este si eficace. Las apa sa curga peste ea si fac un fel de "ceai". Raman urme de mal pe cada, se vede ca nu este o sare rafinata, ci una naturala, asa cum a fost extrasa. Probabil voi mai incerca si alte variante.




-anticelulitic Shiseido -  folosesc constant creme/geluri anticelulitice, dar nu vad imbunatatiri spectaculoase ale aspectului pielii. Nu stiu cum ar fi fara...
-crema antivergeturi Vichy - si la acest capitol sunt constanta, folosesc astfel de creme de peste 12 ani si sunt multumita ca nu am vergeturi. In sarcina am folosit creme speciale pentru gravide de la Galenic si nu am nici o vergetura.




-crema abraziva pentru picioare, cu lavanda, pe care o tot recumpar. Nu face mare lucru, dar imi place mirosul. Cred ca am avut 7 tuburi pana acum.
-mini deodorant Nivea. Bun, l-am folosit in deplasari.




-cellulifirm drops Mario Badescu - mostra din reviste. L-am folosit si luna trecuta, este un  fel de ser pe care il aplic inainte de crema. Nu vad imbunatatiri spectaculoase de la el. Nu cred ca l-as cumpara full-size.
-mini demachiant Sisley. Am castigat mai multe produse Sisley acum ceva timp in revista Glamour. Este foarte bun, dar pretul de vanzare este enorm, asa ca doar daca prind vreodata o super-mega oferta!
-lotiune pentru cosuri Avon. Nu prea am folosit-o, mai mult s-a uscat in tub, nu prea am probleme cu acneea dar este bine sa ai ceva la indemana daca ai nevoie.
-mini crema Thalgo Silicium Concentrate - mi-a placut textura de gel crema care se absoarbe rapid si imi lasa fata foarte fina. Totusi prea mici aceste mostre de doar 2 ml, nu-ti poti face o parere foarte pertinenta cu ele.
-crema pentru conturul ochilor Avene, foarte hidratanta, nu lasa film lipicios, mi-a placut.




-am fost plecat la un traning trei zile si atunci aleg mostrele pentru ca sunt mai usoare.
-sampon si balsam Nivea, important este ca nu imi fac matreata.
-crema maini Weleda, hidrateaza foarte bine.




-crema Vichy Liftactiv Pro. Mi se pare o crema buna, care chiar da fermitate pielii.




-lotiuni pentru corp diverse game: Dove, Elmiplant, Neutrogena, Nivea. Cel mai putin mi-a placut Elmiplant, prea apos si fara sa hidrateze in profunzime. Cel mai mult mi-a placut Neutrogena.




-in ordinea preferintelor mi-a placut : FDT Guerlain, Vichy Liftactiv, Vichy Normaderm, Sephora.
Sephora mi s-a parut cu o consistenta mult prea greoaie, e drept ca eu nu caut un grad mare de acoperire, ci mai degraba un aspect cat mai natural. Acest lucru ma face sa realizez ce usor te poti insela in magazin si ca intotdeauna ar trebui sa primim mostre pe care sa le incercam acasa, mai ales ca aceste produse nu sunt tocmai ieftine.

Voi ati incercat ceva din aceste produse? Va astept cu mare drag parerile! 

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. chiar nici unul nu l-am folosit :) poate doar din mostre , cremele de corp si fondurile de ten de la Vichy . Nu cunosc produsul acela de la Avon , nu tin minte sa-l fi vazut in catalog :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Solutia pentru cosuri are poate un alt ambalaj in prezent, era cu extract de arbore de ceai. Am fost pe vremuri reprezentant Avon si inca mai am multe produse din editiile vechi.

      Ștergere
  2. Si eu sunt tare curioasa sa incerc produsele Sisley. Dar sunt tare scumpe.:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, eu am fost norocoasa si le-am castigat la concurs in revista Glamour. Nici nu mi-a venit sa cred. Am avut astfel ocazia sa incerc un BB cream, un fluid pentru fata, ambele full size, demachiant si lotiune tonica travel size, crema Sisleya travel size, un creion de ochi albastru si un gloss pentru buze. Chiar sunt produse extraordinare, dar muuult prea scumpe!

      Ștergere